vīrieši un viņu nauda

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011

sveiciens visām šajā 1dienā! :-)

man ir viena draudzene,kurai ļoti svarīgi ir lai vīrietim būtu daudz naudas un viņš labi izskatītos.viņa pat nerunā ar tādiem,kas slikti izskatās.kad mums sākās skaļa diskusija par bagātajiem vīriešiem viņa pateica,ka būtu laimīgāka,tad ja puisis būtu naudīgs.nezinu,es laikam esmu pārāk labi audzināta,man neliekas,ka vīrieši būtu jāuztver kā naudas mašīnas.man interesantāk liekas pašai pelnīt nekā ļaut lai mani iztur,tas man ir vairāk pašcieņas nezaudēšana un sevis piepildīšanas veids. es tik ļoti gaidu to mirkli,kad viņa iemīlēsies parastā puisī,tad arī visu sapratīs... :-)

16.05.2011 19:37 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Kā man patīk, ka atkal varu lasīt Ms.Elissas komentārus. :-)
16.05.2011 20:10 |

Reitings 39
Reģ: 15.11.2009
Divas dažādas lietas, vai šis noskatītais vīrietis patiesībā ir puišelis ar bagāto vecāku naudu kabatās, vai arī tas ir vīrietis, kurš pie šādas naudas ir ticis pats saviem spēkiem.

Nevajag tagad daudz attaisnoties ar pašreizējo situāciju darba tirgū un nepietiekošām iespējām. Iespējas ir vienmēr tikai atkarīgs, vai tās ir viegli vai grūti saskatāmas. Ir cilvēki,kuri pievelk naudu, un ir tādi, kuri atbaida un vienmēr ir parādos. Tas viss ir galvā.

Es nevēlētos būt kopā ar vīrieti, kuram ir daudz naudas, ja tam visam klāt nāktu viņa neciešamais raksturs, debīlie ieradumi un šādas tādas citas divainības. Īsāk sakot - nauda nav noteicošais faktors. Līdz ko ir kāds cits faktors, kas atbaida-naudas esamība šķiet nesvarīga.Vismaz man :D

Nākamais.. kāpēc tik daudz cilvēku naudas esamību (kāda cita makā,protams) uzskata par bez maz vai grēcīgu rīcību. Nauda nopelnīt ir jāprot. Cilvēks, kuram ir daudz naudas, ir veiksmīgs cilvēks. Protams, var diskutēt, cik labi ir tas, ja īpašumā atrodas negodīgi iegūta nauda, jo visticamāk, ka tā daļai neko labu nenodara, un tomēr- vai jūs turpmākā pusgada laikā prastu kaut kur negodīgi iegūt naudu? Reizēm to vajag uztvert arī kā mākslu.. :D Neviens nav teicis, ka šajā pasaulē mūsu uzdevums ir spēlēt godīgu cīņu. ;)

Kas vēl.. uzskats, ka dzīvojat vīrietim uz kaklu, ja pašas nestrādājat. Uzskats, ka interesantāk(vai tiešām?) naudu ir nopelnīt pašai. Nu nevajag. Man būtu interesantāk, ja nauda manā kontā ienāktu brīdī, kad es atpūšos pludmalē Franču polinēzijā, nekā brīdī, kad esmu ieradusies mājās pēc nogurdinošas 12 stundu darba dienas strādājot pie kases kādā lielveikalā. Vīrietim dzīvot uz kakla nozīmē nerūpēties par kopīgajiem bērniem, nerūpēties par viņa labsajūtu, nerūpēties par mājokļa labklājību. Ja vīrietis un sieviete ir gudri savā savienībā, un vīrietis pelna piecas reizes vairāk par sievieti, tad sieviete, tā vietā lai strādātu, var un drīkst atļauties audzināt atvases, rūpēties par māju sajūtu. Ja vīrietis ir ļoti bagāts, sieviete var ar viņa naudas palīdzību attīstīt kādu blakus nodarbi, kas arī var būt papildus ienākums. Bet vairāk vai mazāk tomēr sievietes loma ir ģimenes iekšējās lietas, vīrietis rūpējas par ārējiem faktoriem t.i naudu. Mūsdienu sievietes jau gan tomēr vēlas būtu dikti neatkarīgas, bet tā jau ir cita opera.

Iemīlēšanās?? Gadās kad sievietes, esot savienībā ar bagātiem vīriešiem, iemīlas pavisam vienkāršos puišeļos. Iemīlēšanās ir dikti interesanta lieta.. tam vispār ir niecīgi mazs sakars ar naudu. :)
16.05.2011 20:20 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
soufija, Tu jau bez maz galejībās-vai nu parādi vai nu nauda pievelk. Ir arī parastie cilvēki-kuļas un turas pa vidu.
16.05.2011 20:22 |

Reitings 2170
Izlasīju garo komentāru par sievietēm, kuru galvenais uzdevums ir audzināt bērnus, atpūsties pludmalē un iekasēt naudu, un pasmaidīju.
Nez, ko tāda sieviete dara brīdī, kad viņas vīrietis atrod citu/bankrotē/izdomā šķirties utt.? Paliek pliku pakaļu uz ielas kā krievu skaistule Maļinovskaja, kuru bagātais mīļākais uzmeta un šī tagad dzīvo pie draudzenēm ar visu bērnu?
Un vispār - mēs neesam Holivudas filmā. Cik daudz reāli Latvijā ir tādu cilvēku, kas spēj tā dzīvot? Un cik daudzām, no meitenēm, kas runā gudrus vārdus un zina, kādam vīrietim jābūt un, cik jāpelna, tiešām šādi vīrieši tiek?
16.05.2011 20:27 |

Reitings 2925
nu nezinu,man nekad nav gadījušās attiecības ar ļoti nabadzīgu puisi,tāpēc nemāku par to spriest 100% objektīvi..
bet es uzskatu,ka attiecībās ir normāli,ja kādreiz kaut ko izmaksā vīrietis,kādreiz sieviete..es esmu to darījusi un man tas liekas normāli,esmu ierosinājusi iet uz kino zinot,ka manam (nu jau ex) nav naudas un pati ar prieku samaksājusi..

nu ir tā,ka es iepazīstoties ar vīrieti neprasu cik viņam ir nauda,bet man pirmais,protams,ka gribas,lai vīrietis ir kopts utt..

laikam es uzturos tādā sabiedrībā,ka man nesanāk iepazīties ar kādu ,kam naudas nav,vai arī tas ir tādēļ,ka es esmu simpātiska meitene un man ir daudz uzmanības..

par manu vīrieti runājot,es iepazinos ar viņu,jo man bija jautri,tas sākās neko nezinot par viņu, vēl joprojām nezinu cik viņam ir,bet mani tas neinteresē,bet ir tā,kā ir un ir forši.

protams,ka ir daudz savādāk,kad ejot kaut kur nav jāsatraucas par naudu,kad pēkšņi var izdomāt aiziet uz kino,aizbraukt kaut kur atpūsties.

bet es nekad nespētu būt atkarīga no vīrieša,man vajadzētu kaut vai priekš manām sievišķigajām vajadzībām un tādām lietām, man liekas,ka būtu debīli,ja es prasītu savam vīrietim naudu,lai varētu viņam nopirkt dāvanu dzimšanas dienā :-D
16.05.2011 20:28 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Galvenais, ka laba sirds :-D
16.05.2011 20:30 |

Reitings 9561

Reitings 9561

Reitings 39
Gemini dance or die .. kādēļ galējības? ar tavu konta balansu konkrētā brīdī būs tikai viena lieta - pluss vai mīnuss.

Ļoti vienkāršotā veidā -tāpat ir ar cilvēkiem - vai nu tu mēneša beigās dienu pirms nākamās algas vari nolikt malā pārpalikumu vai arī nevari. Visa galējība! :)
16.05.2011 20:32 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
soufija, ja konts ir pa nullēm un parādu nav? Tas nav pa vidu?
16.05.2011 20:37 |

Reitings 2925
Guarana-mēs sapratām :-D

starp citu,es domāju,ka ja meitenes grib bagātu vīrieti un to meklē,tad tādu 20 gadīgu ir grūti atrast,jo principā tajā vecumā tādi ir tikai bagātu vecāku bērni,kuri māk noslaukt saviem vecākiem naudu un tāpat viss būs atkarīgs no vecāku labvēlības :-D
vai arī otrs variants ir sportists,no kuriem liela daļa,manuprāt,nav diez ko apveltīti ar intelektu :-D
16.05.2011 20:37 |

Reitings 9561
Gribēt jau var daudz, bet faktiski kā iznāk. Var jau uzrakstīt garu sarakstu ar prasībām pret vīrieti, bet aizmirst, ka arī vīrietim ir savas prasības pret sievieti, un galvenais jau ir tas klikšķis lai cik gudra, skaista, mīļa, dumja, neglīta, cietsirdīga būtu domāju, ka bez šīs ķīmijas pat nebūtu iespējams, pārējais ir manos uzskatos filozofēšana.
16.05.2011 20:40 |

Reitings 5709
chocoo! :-D Sava daļa taisnības par to intelektu, protams, ir.. (t) :-D

Un, jā, lai pats būtu ļoti turīgs vecumā līdz 25... vajag vai nu super lielu veiksmi, vai nu super lielu mantojumu.. (kas tik un tā nav viņa paša nopelns). Un, atkal jau jāpiekrīt, ka ir milzīga atšķirība starp to, vai vīrietis ir pelnījis pats vai tā nauda ir nākusi bez jebkādām grūtībām (tiesa, ne visās ļoti bagāto vecāku ģimenēs tā ir, jo mēdz būt tieši pretēji, kad iemāca, ka ar izšķērdīgu dzīvesveidu sasniegt neko nevar utt.). Bet tas ir retāk..
16.05.2011 20:41 |

Reitings 2925
Salome-tas man no pieredzes :-D
ir man arī pieredze ar čali,kam vecāki visu dod un tad mūsu attiecības ir atkarīgas no mammas labvēlības,bet tā,kā mammai es nepatiku,tad bija smagi :-D

principā,man liekas,ka daudz foršāki ir vīrieši,kuri ir paši dzīvē kaut ko sasnieguši,viņiem tas ir nācis strādājot un pilnveidojoties un ar tādiem ir par ko parunāt un ir interesanti :-)
16.05.2011 20:44 |

Reitings 1761
Jā, choco labs komentārs par vecumu. Man vīrieši, uz kuriem vispār skatos kā uz vīriešiem , ir, sākot no 33 gadiem un uz augšu.
Un par to dabūšanu: tas ir sabiedrības jautājums. Es pieņemu, ka tagad meitenei no Purvciema, kas izklaidēties iet uz Pienu, Kefīru u.tml. vietām ,to patiesi bagāto un veiksmīgo satikt jau būs grūti. Kā arī: Latvijā tādu tiešām ir maz.Un lielākā daļa ir gluži vienkārši a la Lipmanis vecumā un izskatā.
16.05.2011 20:44 |

Reitings 39
Magdalēna.. par to, kas notiek ar cilvēku, kad dzīvē iestājas krahs, nebija runa. Katram kaut cik ar prātu apveltītam cilvēkam vajadzētu padomāt par rezervēm, gadījumā ja krīze iesper pa pakaļu, iestājas bankrots ģimenes rūpalā, vai ari mīļotais (vai varbūt viņa bagātā sieviete! :D) ir pametusi..

Es runāju par vīrieša un sievietes attiecībām un par to, ka cik savienība var būt veiksmīga, ja sieviete ir gudra. Ja jau pasmaidīji par bērnu audzināšanu un atpūšanos pludmalē, tad visticamāk esi karjeriste un dzīves augstākais apbalvojums iestājas brīdī, kad ir sasniegti lielākie panākumi karjerā. Es pieņemu to, ka ir arī tādi cilvēki, kādam ir jāgrib darīt lielas un atbildīgas lietas un to novērtēju. :) Man piemēram patīk vieglums dzīvē, kādu diemžēl nevar iegūt biroja krēslos vai klaiņojot ar savu mikrofonu pa reģionu karstākajiem punktiem...
16.05.2011 20:46 |

Reitings 9561
Chocoo, ja sēž no telefona tad uzspiežot "nosūtīt" nav zināms cik kom. publicēsies :-( .

Reitings 5709
chocoo, man arī, man arī... :-D (t) Bet viņiem ir sporta domāšana vismaz! :-D

Nu, man šķiet, ka tiem dēliņiem tā filozofija ir pavisam citāda, lai gan, iespējams, man tāds pavisam īpašais eksemplārs bija gadījies. :-D

Reitings 2925
Elissa-un tie,kam tā nauda patiešām ir,ar to tik slimīgi nezīmējas,viņiem viņa ir un viss un viņa ir tikusi patiešām nopelnīta strādājot un tajā ieguldot darbu,tāpēc viņiem ir daudz vairāk galviņā,kā kādam 20 gadīgam hokejistam,kurš sāk vēstuli ar tekstu-kāpēc Tu man neraksti,es esmu hokejists? :-D
nu tieši tāpēc arī nerakstu :-D
16.05.2011 20:47 |

Reitings 2925
Salome-es pajautāju ar cik meitenēm viņš savā dzīvē ir gulējis,viņš nezināja :-D :-D :-D

Guarana-ne pa tēmu,bet Tu vēl meklē dzīvokli,jo man ir ļooooooooti labs piedāvājums (l)
16.05.2011 20:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits