Divas dažādas lietas, vai šis noskatītais vīrietis patiesībā ir puišelis ar bagāto vecāku naudu kabatās, vai arī tas ir vīrietis, kurš pie šādas naudas ir ticis pats saviem spēkiem.
Nevajag tagad daudz attaisnoties ar pašreizējo situāciju darba tirgū un nepietiekošām iespējām. Iespējas ir vienmēr tikai atkarīgs, vai tās ir viegli vai grūti saskatāmas. Ir cilvēki,kuri pievelk naudu, un ir tādi, kuri atbaida un vienmēr ir parādos. Tas viss ir galvā.
Es nevēlētos būt kopā ar vīrieti, kuram ir daudz naudas, ja tam visam klāt nāktu viņa neciešamais raksturs, debīlie ieradumi un šādas tādas citas divainības. Īsāk sakot - nauda nav noteicošais faktors. Līdz ko ir kāds cits faktors, kas atbaida-naudas esamība šķiet nesvarīga.Vismaz man :D
Nākamais.. kāpēc tik daudz cilvēku naudas esamību (kāda cita makā,protams) uzskata par bez maz vai grēcīgu rīcību. Nauda nopelnīt ir jāprot. Cilvēks, kuram ir daudz naudas, ir veiksmīgs cilvēks. Protams, var diskutēt, cik labi ir tas, ja īpašumā atrodas negodīgi iegūta nauda, jo visticamāk, ka tā daļai neko labu nenodara, un tomēr- vai jūs turpmākā pusgada laikā prastu kaut kur negodīgi iegūt naudu? Reizēm to vajag uztvert arī kā mākslu.. :D Neviens nav teicis, ka šajā pasaulē mūsu uzdevums ir spēlēt godīgu cīņu. ;)
Kas vēl.. uzskats, ka dzīvojat vīrietim uz kaklu, ja pašas nestrādājat. Uzskats, ka interesantāk(vai tiešām?) naudu ir nopelnīt pašai. Nu nevajag. Man būtu interesantāk, ja nauda manā kontā ienāktu brīdī, kad es atpūšos pludmalē Franču polinēzijā, nekā brīdī, kad esmu ieradusies mājās pēc nogurdinošas 12 stundu darba dienas strādājot pie kases kādā lielveikalā. Vīrietim dzīvot uz kakla nozīmē nerūpēties par kopīgajiem bērniem, nerūpēties par viņa labsajūtu, nerūpēties par mājokļa labklājību. Ja vīrietis un sieviete ir gudri savā savienībā, un vīrietis pelna piecas reizes vairāk par sievieti, tad sieviete, tā vietā lai strādātu, var un drīkst atļauties audzināt atvases, rūpēties par māju sajūtu. Ja vīrietis ir ļoti bagāts, sieviete var ar viņa naudas palīdzību attīstīt kādu blakus nodarbi, kas arī var būt papildus ienākums. Bet vairāk vai mazāk tomēr sievietes loma ir ģimenes iekšējās lietas, vīrietis rūpējas par ārējiem faktoriem t.i naudu. Mūsdienu sievietes jau gan tomēr vēlas būtu dikti neatkarīgas, bet tā jau ir cita opera.
Iemīlēšanās?? Gadās kad sievietes, esot savienībā ar bagātiem vīriešiem, iemīlas pavisam vienkāršos puišeļos. Iemīlēšanās ir dikti interesanta lieta.. tam vispār ir niecīgi mazs sakars ar naudu. :)