man arī tracina ka es visu laiku kaut ko ēdu. pilns vēders, bet es atkal pie ledusskapja.
Es nevaru tikt vaļā no 4 kg, nē, varu, bet tad dienā es varu atļauties vienu burkānu un glāzi kefīra, tad tikai man iet tas svars nost, savādāk nekā, pat sportošana nepalīdz.
Par sportu. Atradu tik feinus vingrojumus, kādas 3 nedēļas atpakaļ sāku pildīt, bet noturējos tikai nedēļu, viss. Ja nav ātru rezultātu, tad man pāriet gribēšana kaut ko darīt. Bet ir doma atkal sākt no rītdienas, jo tiešām labi vingrojumi, ja izturētu vismaz divas nedēļas, rezultāti būtu labi.
Man sāp zobs, nepārtraukti, nav ļoti traki, bet nepāriet. Domāju pierakstīties pie zobārsta, bet tagad problēmas ar naudu, un gaidu labākus laikus, līdz ar to zobs sāp jau divas nedēļas, īstenībā esmu tā pieradusi, ka nevaru iedoāties, kā būtu, ja šis nesāpētu. :D
Vēl man besī tas, ka man neveicas ar puišiem, nē, īstenībā vaina ir manī - es negribu attiecības, es pat neatceros, kad pēdējo reizi tādas bijušas. Laikam palikšu vecmeitās. :D
aaa, un vistrakākais - manas kājas! Es varu vilkt tikai bikses, jo man ir masīvas kājas, kā baļķi, un skatos kā pārējās meitenes staigā svārciņos un šortiņos smkaistās kurpītēs, bet es mūždien džinsenēs un laiviņkurpēs, jo es esmu govs. :D
aiii, vel tik daudz kas man besii, sāka sāpēt galva. (e)