man besī sava sejas āda- viņa ir grumbuļaina, pumpaina, ar melnajiem punktiem :-/ izskatos pēc padsmitgadnieces. labprāt aizietu pie dermatologa, bet man žēl naudas, kura man tērējās un tērējas. neko nespēju iekrāt (e)
man nepatīk izvēlētais vasaras ceļojums. gribu kaut kur tālāk braukt, tur kur neesmu bijusi.
man nepatīk, ka man MR sākas nedēļu ātrāk. besī, ka cikls izjucis :-(
man besī, ka man visu laiku kaut kādas stulbas piezīmes saka. kas es kāds bērns esmu? esmu pieaugusi. var jau pasmieties viens par otru, bet ir jābūt kādai robežai. nevar visu vakaru vienu un to pašu malt.
kāpēc man draugs nedāvina puķes, kādu mazu nieciņu? žēl, skops? priekš tusēšanās vienmēr atradīsies, bet lai man kādu pilnīgi nevajadzīgu lietiņu nopirktu- nekad. mazliet kaitina viņa praktiskums.
ko es varu tik daudz ēst? nju kas es ēdusi neesmu? visi tiek konservanti un piedevas sabojājuši manu sāta sajūtu un kuņģi. viss- no rītdienas man diēta! drastiska, pie tam. ēdīšu pēc iespējas veselīgāk un vairāk sportošu. jānomet daži kg, savādāk man jau sāk riebt savas kājas un vēders. un vēl man nepatīk stulbas piezīmes par manu riepiņu. jā, es zinu, ka man tāda ir, bet nevajag jau uzreiz to bāzt acīs (e)
uij, cik daudz sanāca :-D toties palika mazliet labāk ;-)