bilžas

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

parakājos vecajā datorā un uzgāju veselu kaudzi manis fotogrāfētas bildes ar visādiem skatiem un gadalaikiem utml, tā nu smukākās nolēmu iemest savā blogā un parādīt kādam- a varbūt iepatīkas! :D žēl viņas visu laiku noturēt, jo varbūt nav jau tik peļamas. :D

tā kā, ja nav ko darīt, droši vari iemest acis manās countryside bildēs. :)

http://santasfilosofija.wordpress.com/bildes/

15.05.2011 22:55 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es esmu lasījusi tos pro-fotogrāfu viedokļus, man liekas, ka daudziem piekasīties ir tīri hobija līmenī. Lai gan man vienmēr licies, ka katrs to ainavu/cilvēku redz ar savu aci. Protams, var piekasīties pie tehniskām lietām etc., bet ja sāk braukt virsū par katra cilvēka individuālo pieeju (es šeit nerunāju šo konkrēto gadījumu), tad gan kaut kā liekas dīvaini, nevienā mākslā jau faktiski nav rāmju. Tie, kas tos rāmjus ir izdomājuši ir tie paši piekasīgie ļautiņi, lai vienkārši varētu paspodrinat savu Ego uz mazāk profesionālu cilvēku rēķina.
Tās tādas vakara pārdomas. :-|
15.05.2011 23:41 |

Reitings 8968
ir truli piesieties tam, ko fotogrāfē, jo tā ir katra individuāla vēlme, man ļoti patik no filmas Amēlija, kur viņai vai viņa (neatceoros) sūtīja foto ar dažādām pasaules vietām, un visu laiku fonā bija dārza rūķis, kurš it kā apskata tās vietas! tā fiška baigi laba :D
15.05.2011 23:44 |

Reitings 274
nē, bildes ir skaistas, it īpaši patika vasaras bildes , laikam tāpēc, ka jau nevaru sagaidīt, kad nu beidzot oficiāli sāksies vasara :D

jā un atcerējos , kā dažus gadus atpakaļ ieliku delfos pavasara fotokonkursā bildi, man viņu tā nokritizēja - ēnas ne tā fokuss ne tā .. es tik lasīju ar izbrīnu, jo nebiju nekāds pro un kritiku negaidīju :D
15.05.2011 23:44 |

Reitings 1202
Skaistas bildes, viss ir kārtībā:) Apsnigušais augļu koks, taurenis un tā nākamā aiz taureņa, un migla vispār super!
15.05.2011 23:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)