iemīlējos draudzenes draugā :/

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011

Kādai ir gadījies saķerties labākās draudzenes čalī? Lieta tāda,ka mana draudzene ar savu draugu galīgi nesatiek,bet mēs ar to čali esam samērā līdzīgi domāšanā,raksturā un līdz ar to atrodam,vienmēr, kopīgas nodarbes un par ko uzjautrināties. Es zinu, ka mana draudzene viņam daudz,ko nozīmē, bet zinu arī to,ka es viņam ļoti patīku... Nav ne jausmas, ko darīt šajā situācijā, jo samērā bieži sanāk tikties ar viņiem abiem, jo tā ir mana labākā draudzene... Un pateikt to viņai es nevaru, man nav drosmes.. Un arī attiecības es netaisos viņiem jaukt.. :-|

15.05.2011 20:20 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
ja tā patiesi ir draudzene,tad neiesaku zaudēt draudzeni..
15.05.2011 21:27 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Draudzenei (esam arī radinieces), tūliņ būs bēbis no mana ex.
Nezinu, katra paša darīšana, bet pati uz draudzeņu džekiem neskatos, nebūtu pat uz ko-pārāk dažādas gaumes.
15.05.2011 21:46 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Man vienmēr draudzeņu draugi vai kaut vai simpātijas ir absolūts tabu. (t) Uztveru viņus pilnīgi citādāk- tikai un vienīgi draudzīgas attiecības. Uz pasaules ir tik daudz vīriešu, kāpēc man skatīties uz tieši uz tiem? Tiešām iesaku nezaudēt draudzeni (ja vien tā tiešām ir īsta draudzene) puiša dēļ. Nekad nepiedotu savai draudzenei, ja viņa tā izrīkotos ar mani. (t)
15.05.2011 22:03 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Es laikam sen jau no vinjiem abiem, ja kads kopigs pasakums, butu izvarijusies :)
Un jaa - ja jutu ka patik kads pazinjas draugs, labak turos talak vai vispar pazudu :)
15.05.2011 22:06 |

10 gadi
Reitings 3122
Man manu draudzenju viiriesi ir tabu. Nekad uz vinjiem neskatos kaa uz viiriesiem, tikai kaa manu draudzenju miiljotajiem. Ja man kaada draudzene meeginaatu viirieti atvilinaat, reaali pa galvu dabuutu! (e)
16.05.2011 00:28 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
slikti.
nevajag vispār nevienam to teikt, un vajag savu gribuli nomierināt, jo nu kāda tur iemīlēšanās.
tuvākā situācija šai, kurā esmu nonākusi - ieķērusies puisī, kurš pavisam drīz sagāja ar manu draudzeni. un viss - pēc laika interese pazuda, jo aizņemti vīrieši vispār neinteresē. un ne nu tur mīla bija, nekas. ar galvu jādomā.
16.05.2011 01:56 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
tas ir TIKAI normāli, ka draudzeņu bijušie, vai simpātijas ir tabu, ja tas draudzeni joprojām var sāpināt, džīz. man gan nav bijusi laba pieredze ar šo un sāku saprast, ka meiteņu draudzība ir šausmīgi grūta lieta, bet katrā ziņā vsmz jāmēģina savu mēli draudzeņu puišos nebāzt!
16.05.2011 02:10 |

Reitings 56
Reģ: 02.05.2011
Uj, uj, uj. Man ir šāda situācija bijusi! Pirms daudziem gadiem. Bija man labākā draudzene, tiešām, uz to brīdi bija ļoti laba. Un bija man mīlestība, bija viņai mīlestība. Viņa iemīlējās manējā... Un tagad tā sterva tusējas kaut kur pa Angliju, neesmu runājusi, nezinu, kā iet, ar manu mīlestību kopā nav. Un, kā grozās viņas dzīve - man nemaz neinteresē.
16.05.2011 02:26 |

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
es laikam nekad nepieļautu tādu situāciju. Ja man ienāktu prātā pat mazākā domiņa par draudzenes puisi, nu kādas simpātijas, tad uzreiz tās censtos aizgaiņāt, jo tomēr es negribētu sāpināt draudzeni un sabojāt draudzību.
Tavā vietā es vnk censtos īpaši nekomunicēt ar draudzenes pusi. Un ja tā ir, ka Tu viņam arī "ļoti patīc" ne tikai kā viņa meitenes draudzene, bet kā vairāk, tad es ieteiktu to tomēr pateikt draudzenei. Nevis, lai izjauktu tās attiecības un dabūtu to džeku sev, bet gan lai pabrīdinātu draudzeni, ka tas viņas mīļotais nekoncentrējas tikai uz viņu...
16.05.2011 02:46 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man draugs teica - nu sūdīgi tev! :D labi, tas džouks bik.

man draudzeņu draugi un bijušie ir absolūts tabu.
principā piekrītu chocaholic.
un es izvairītos no tā puiša.
16.05.2011 03:14 |

Reitings 122
Man bija līdzīgi un varu teikt.. nogaidi un nestreb karstu. Pat ja Tev tas čalis patīk. Tā ir tikai draudzība. Kamēr puisis Tev neko nav teicis par simpātijām, tikmēr viss notiek Tavā galvā. Tici man.

Un draudzenes vienmēr ir svarīgākas par puišiem. Vēl viena atziņa, kuru esmu izsecinājusi. :-)
16.05.2011 03:36 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
es ar domāju, ka paturi pie sevis to patikšanu un ar laiku apslāpēsies.
Man nav bijusi šāda sitācija, es arī draudzeņu puišus kā draugus uztveru.
Izņemot vienu, bet tas ir mans ex. un mūsu stāsts nav izdzivots līdz galam, es to jūtu! (l)
16.05.2011 03:49 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
bridinu, man nav garumzinju, jo sikais bro pazaudeja :D

Man pasai sadi nav gadijies, jo draudzenu draugus vnk nespeju uztvert ka viriesus, un nav neviens bijis mana gaume tapat. :-P

BET, es neredzu neko sliktu, ja, piemeram,kads mans bijusais draudzetos ar manu labu draudzeni, nu so what, varbut tiesam vini ir lemti viens otram.

Tava gadijuma visticamak esi vnk safanojusies, ka draudzenes dzeks pievers uzmanibu un viss. varbut ta nav, un ir liela mila, bet tam es maz ticu! :-P
16.05.2011 04:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
beidz siekaloties un atrod sev draugu. nu un ka nesatiek. kas kivejas, tas milejas!
17.05.2011 01:56 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Par to teicienu "draudzenes paliek, bet puiši nāk un iet. "

Man bija otrādi, atšuvu tikpat kā bērnības draudzeni jo viņa centās noņemt man puisi. Un es esmu laimīga par savu lēmumu jo ne visas draudzenes ir tās labākās, daudzas domā tik par savu labumu. Bet ja nav tādi apstākļi kā man bija tad ieteiktu tomēr turēties ar draudzeni, ja puisim tevi pēc tam vajadzēs kad izšķirsies tad pats kantēsies klāt, ja nē tad nav tā vērts.
17.05.2011 06:33 |

Reitings 22
Reģ: 09.05.2011
Njaa paziistama situaacija, man gan nebija labaakaa draudzene, bet kad pati biju aizbraukusi uz arzemeem vinja izskiiraas ar savu puisi, atbraucu, jau bija kaads meenesis pagaajis kops vinju skirshanaas, pasai bija attieciibas 4,5 gadus, un vnk nezinaaju ko lai dara jo juutas bija tik speeciigas, un tas flirts visu laiku, likaas ka rsmu sajukusi :D bet..mans toreizeejais ''calis'' palaida rokas regulaari, nestraadaaja, kaasa no manis visu naudu, un es domaaju ko gan es varu zaudeet, tad nu pienaaca likteniigaa diena, kad vinsh mani totaali piekaava buudams alkohola reibumaa(kam protams) nav nekaada attaisnojuma, un es vinju vnk pasuutiiju, tad nu domaaju ko dariit taalaak, jo sirds pat nesaapeeja peec tik ilgaam attieciibaam bet reaali ilgojaas tieshi peec taa puisa, kursh bija izskiiries no manas draudzenes...un taa nu mees saakaam satikties, nu jau laimiihi pusgadu dziivojam kopaa :)..un arii pirms tam sakrita domas, uzskati, naakotnes plaani, taapeec likaas ka vinsh ir mans ideaals :) veelu tev veiksmi, dari kaa sirds liek... (l)
17.05.2011 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits