Kā lai ceļ savu pašapziņu? Esmu kautrīga meitene un nedroša. Vienmēr kad kautkur publiski jāuzstājās, labāk būtu ielīst kādā stūrī un nevienam nerādīties. Vienmēr jebkurās dzīves situācijās, kad ir uztraukums trīc rokas, kājas, raustās valoda. Saprotu, ka tālu tiks tikai tie, kas ir droši un atvērti cilvēki. Apbrīnoju tos, kuri var piedalīties realitātes šovos kā piemēram /Iepirkšanās rokenrols/ , /Ievas pārvērtības/ utt.,es tā nekad nevarētu. Tuvojas eksāmeni un jau tagad sirds trīc kā negudra un pirmais, ko iedomājos vel neatverot acis ir tieši eksāmeni. Rakstīšana būtu vēl ok, bet runāšana. Izmēģinājumos jau viss jūk no uztraukuma un valoda raustas, un ta skolotāja tik domīgi skatās uz mani,ka itkā man vajadzētu nervus paārstēt. :D Bet varbūt,ka tā arī ir?! Man ir ļoti zema pašapziņa, itkā cenšos būt draudzīga un atvērta un daudzi to pat nepamana, bet pati zinu,ka ir. Kā to mainīt? Man škiet,ka nekad nepienāks diena,kad varētu iet augsti paceltu galvu, nedomājot par to,ko tagad tas,tas vai varbūt tas cilvēks padomās par mani. Vienmēr liekas,ka visi uz mani skatās (nē,neesmu briesmīga :D ) un aprunā. Iedomas? Nezinu!