Bez liekiem ievadiem. Mani tracina vecāku ieradumi vai pareizāk sakot manieres. Runāšana ar pilnu muti, šļakstinšana utt. Man pilnīgi caur kauliem iet :-/ Vai ir iespējams kaut ko mainīt vai kaut kā to pārdzīvot?
Oi,beidz :-D vai tiešām vēl kāds cieš no līdzīgas problēmas???Es jūtos identiski...saprotu,ka mainīt savus vecākus nevaru un izvēlēties citus arī nē,varu mainīt vien savu attieksmi...njā,bet pateikt ir vieglāk nekā izdarīt...lielākoties es vienkārši eksplodēju,bet jau nākamajā sekundē saprotu-bāc,tie taču ir mani tuvākie cilvēki,kāpēc es vienkārši neprotu pasmaidīt ikreiz,kad kāds no viņiem "notizlojas" ... :-/
Ūi, man arī daudzas lietas tracina - tas, ka tualetē atrodas "lasāmviela", tas, ka pie pusdienu galda tiek runāts par pilnīgi jeb ko (bez cenzūras, tā teikt) un vēl daudz kas cits.
Bieži vien aizsvilstos par tādām lietām, bet ko nu tur..
Ir jāsamierinās. Tu jau nu vecākus nemainīsi. Vienīgais, vari aizrādīt. Man arī ir lietas, kas kaitina, bet nepūlos, lai to mainītu. Tie ir vecāki un labais ir vairāk, nekā tas kaitinošais. :-) Sadzīvo vai pārvācies.
Es domaju par vecakiem-man ari mammina krita uz nerviem ar savam dusmu grimasem!Toreiz domaju,ka busu pilnigi citada,kad pasai bus berni... :-D
To pasu varetu attiecinat ari uz viriesiem ,ar kuriem nodzivots kopa ilgs laiks-peksni daudzas lietas,ko agrak pilnigi neieverojam-sak krist uz nerviem! :-D
Nu gadās, gadās. Par sadzīviskām lietām šad tad aizrādu, ja uzskatu, ka tas nesmuki izskatās.
Bet nu par attieksmi un tādām lietām jau neko- jāsamierinās vairumā gadījumu.
man vnm tracinajis maates ieradums smekjet dziivoklii un tas jau nekas ka muusu klaatbuutnee (e) jau no berna kaajas elpoju cigareshu duumus (e) bet nu labi ka agraa vecumaa aizgaaju no majam :-)
Man laikam vairāk tētis krīt uz nerviem, pirkām datoru un viņš visu laiku kko jautāja pārdevējai nu arī tādas tizlas lietas, bet ko darīt, labi ka tā pārdevēja bija mana māsīca :-D
man veinīgais tāpat kā emanuellei - nepatīk dusmu grimases un tas laikam arī viss - nepatīk, kad mammai slikts garīgais, tgad arī citiem jābojā ..
un te vēl viena sieviete minēja, ka nepatīk lasāmviela WC :D mums ģimenē tā nav , bet kaimiņiem gan - un man gan patīk (s) :D:D visādas privātās dzīves , utt :D