Atgadījums 15. trolejbusā...

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009

Sveikas!

Tā nu sanāca, ka šodien bija jāizmanto šis transporta līdzeklis. Iekāpu, apsēdos blakus durvīm. Tur jau tusē 3 čigāni. Divi trelejbusa vidū, viens pie durvīm, kur esmu es. Redzu, ka viņš nopēta meitenes mantas, kas grasās kāpt ārā. Noklepojos un paskatos uz viņu ar niknu skatienu, lai viņš redz, ka esmu pamanījusi. Viņš atkāpjas. Nākamajā pieturā viņš nobrauc gar vienas sievietes kabatu ar roku. Es atkal veltu niknu skatienu. Viņš atkāpjas un aiziet līdz saviem draugiem. Tuvojoties nākamajai pieturai, kurā arī man bija jāizkāpj, viņš atgrizās pie durvīm. Nostājas man blakus. Priekšā stāv vīrietis. Pēc skata normāls cilvēks, izskatījās, ka pasniedzējs. Redzu, ka čigāns skatās viņa kabatā. Protams, roka slīd un grib apzagt.. es ierunājos "Vīrieti, uzmanties!". Nu diezgan paskaļi. Atverās trolejbusa durvis un tas čigāns man parauj aiz matiem un grib iesist pa seju. Es viņu nogrūžu un izlecu no trolejbusa kopā ar citiem. Viņš līdz un man uzbrūk... iesitu viņam kārtīgi un nobļāvos, šis aiztinās.

Ziniet, kas mani pārsteidza? Tas vīrietis, kuru paglābu no apzagšanas man nepalīdzēja. Viņš vnk pagrieza muguru un aizgāja, kad tas maita uzbruka. Citi arī nereāģēja. Kaut kā stulbi sajutos...

Jūs, ja redzat, ka grib kādu apzagt esat teikušas?

14.05.2011 22:18 |

Reitings 66
Reģ: 29.09.2009
Psc..lasu un brīnos, cik cilvēki spēj būt vienaldzīgi!! Melllsss, Tu esi tāds malacis!! Zini, tikai mazliet kremt, ka pagābli to vīrieti (ja viņu maz tā var saukt), pie tādas attieksmes... Bet vairāk tādus kā TU!! :-)
14.05.2011 23:07 |

Reitings 66
Reģ: 29.09.2009
paglābi
14.05.2011 23:08 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Malace tu esi.. Bet runajot par to virieti kuru paglabi ka saka,gribi izdarit ka labak bet sanak ka vienmer,ka pasam tik jacies!! :-|
14.05.2011 23:26 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
MALACIITE :)
drosmīga esi!
tik žēl, ka Tev nācās kauties un tas duraks, kuru izglābi vēl vēsajā aizgāja (e)
kā cilvēki var būt tik neiecietīgi!!!!
(t)
14.05.2011 23:31 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Bieži esm uredzējusi, ka autoostā kādu cenšas apzagt, jo tur jau arī drūzma, kad kāpj iekšā! Esmu brīdinājusi vienu sievieti, lai uzmana mantas! :) 15ajā ir arī nācies braukt un tas ir nenormāāli briesmīgi, kas tur notiek! Piedzērušās jaunās māmiņas ar ratiem, kuri lido pa visu salonu, ģimenes strīdi, alkoholiķi, čigāno, kuri zog, ir vien mazums, ko es esmu tur redzējusi!

P.S Arī 3.trolejbusā regulāri patrulē 2 vīrieši tumsnēji, kuri zog mantas!
14.05.2011 23:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tavs rakstitais mani loti iespaidoja!Es domaju -tu tiesam esi cilveks ar lielo burtu!
Gribeju pateikt vel,ka tadi laikam ir cilveki-domaju ,to virieti ,kuru izglabi-nemak pateikt paldies,novertet ,ko izdariji vina laba-Zel! :-(
15.05.2011 00:10 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Tiešām visu cieņu par Tavu drosmi un vērību! Bet baigi žēl, ka šāda rīcība mūsu sabiedrībā šķiet kā kaut kas īpašs un ārkārtējs.. būtu tikai normāli, ja cilvēcīga palīdzība būtu pašsaprotama. Diemžēl, tā nav.. un diemžēl tieši tāpēc tiem zagļiem ir tik viegli cilvēkus apzagt, jo lielais vairums liecinieku vienkārši neliekas ne zinis :/

Es vienreiz tajā tunelī, kas starp Stockmann un Vecrīgu, uz kāpnēm pamanīju, ka vesels bariņš, kādi 3 vai 4 čigāni, ielenc meiteni no aizmugures un jau gribēja sākt rušināties pa meitenes somu. Tad kaut ko nobļāvos, lai pievērstu uzmanību. Izdevās, par laimi, bet viena no čigānietēm no kabatas izvilka lietussargu un ar naidīgu seju gribēja mani zvetēt. Labi, ka bija daudz cilvēku, varēju izvairīties, iejūkot pūlī. Paliku šokā.. par to, ka viņi grib izdarīt (un 90% gadījumos arī izdara) noziegumu, un vēl psiho par to, ja neizdodas un ir gatavi uzbrukt par to. Derdzīga sajūta...

15.05.2011 00:18 |

Reitings 164
Reģ: 27.08.2009
uh Tev ir iekšā! man agrāk ar to trolejbusu bija katru dienu jābrauc, pašai nekas nav gadījies, bet vienu reizi brālis brauca un gribēja arī paglābt citu pasažieri no apzagšanas un pēc tam tie čigāni izkāpa pieturā ar brāli un seko viņam uz mājām. brāli vismaz kā vīriešu cilvēks arī viņiem pa seju iemauca un tad viņi aiztinās. bet es nezinu ko pati darītu, tāpēc skatos savu somu un neko nemaz negribu zināt par citām. gļēvi, zinu, bet es labāk neriskēju, nevar zināt ar ko tas beigsies. bet par vīriešiem piekrītu - vienu reizi tieši tā bija, ka iekāpa piedzērušos bariņš un tādi kā uz kašķi velk, apskatījos apkārt un nodomāju, kā visi vīrieši sēž novērsušies un tēlo ka uz viņiem tas neattiecās, tādi jau neiejauksies ja kaut kādas nekārtības sāksies . . .
15.05.2011 00:24 |

Reitings 360
Mani arī vienreiz apzagt gribēja uz ielas, kad devos uz vilcienu,lai dotos uz skolu. Atpizdjīju tā ,ka nemaz neliekās. Vecis palika uz asfalta gulēt.Viņš vēl mani guļot nosauca par s*k* , bet es šim par to iegāzu kāju pa kunģi. Domā ,ka skolniece un ka var apzagt - bet nekā! Phe! Bet šis atgadījums jau kaut kur divus gadus atpakaļ...

Vispār labrāt vēl kādu atspārdītu..:D (e)
15.05.2011 00:35 |

Reitings 360
Mani arī vienreiz apzagt gribēja uz ielas, kad devos uz vilcienu,lai dotos uz skolu. Atpizdjīju tā ,ka nemaz neliekās. Vecis palika uz asfalta gulēt.Viņš vēl mani guļot nosauca par s*k* , bet es šim par to iegāzu kāju pa kunģi. Domā ,ka skolniece un ka var apzagt - bet nekā! Phe! Bet šis atgadījums jau kaut kur divus gadus atpakaļ...

Vispār labrāt vēl kādu atspārdītu..:D (e)
15.05.2011 00:35 |

10 gadi
Reitings 1496
notriektai nepalīdz??? :-O
15.05.2011 01:38 |

Reitings 5709
Es ne reizi neesmu braukusi ar to troljebusu, kopš reizes, kad 3 dažādi veči mani pāris pieturu laikā tā apgrābstīja, ka es jutos netīra visu nedēļu. :-|
15.05.2011 04:12 |

10 gadi
Reitings 1207
neapskaužu tevi. ar 15 trolejbusu esmu braukusi daudz reizes pa to maršutu. Man draudzenes dzīvo tajā rajonā. pa naktīm es arī esmu staigājusi.
Zini,visi čigāni no manis baidās. Vismaz tie 3, ko es sastapu pa to visu laiku, ko staigāju pa to rajonu.
Viņi bēg, jo kāds man teica,ka man ir spēcīga enerģētika un tā kā starp čigāniem ir šie te zīlnieki un t.t. Tad viņi jūt to,ka esmu spēcīgāka. :D
Viens no šiem man centās apzagt,bet es uz viņu tā paskatījos,ka viņš mani nosaucas par raganu :D
jā,izklausās neticami,bet tā ir.daudz jūt manu enerģētiku. Es arī daudz ko ar to māku panākt.
15.05.2011 13:32 |

Reitings 7596
ārprāc,izlasiiju un tiešām tavu drosmi!!!bet domaaju es tapat riikotos,jo neieredzu tos čigānus (e)
15.05.2011 13:35 |

10 gadi
Reitings 1207
Kā arī cilvēku vienaldzībā ir apbrīnojuma. Man kādreiz gribētos uztaisīt reklāmas kampaņu nepaej garām. Ko tas arī nozīmetu, kāda tipa cilvēki ikdienā nomirst tieši tāpēc,ka cilvēki paiet garām.
Bet ziniet,meitenes kā šie cilvēki,kas paies garām justos,ka viņu tuviem cilvēkiem paietu garām un viņi momirst. UN tad viņi dusmosies,ko neviens nav palīdzējis. Bet man bija tieši tāda situācija dzīvē,ka es tādam cilvēkam jautāju,bet vai tu kādreiz esi apstājies,kad kādam ir slikti? Un viņš saprot, ka nē.
Lūk, tā ir mūsu mācība lielā. Tāpēc es visiem saku palīdzi,pat ja tev liekas,ka uz zemes guļ dzērājs.nu pārbaudi,pasauc to guļošo. Tu jau neko sliktu nedari!
15.05.2011 13:42 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Drosmīga esi, bet nebiju domājusi, ka apkārtējie tik vienaldzīgi. :-| Briesmīgi, man pat nesen 15.trolejbusā nozaga maku, nebrīnītos,ja kāds to būtu redzējis bet neteica.. Tagad vispār bail braukt ar to nolādēto trolejbusu, bet ko darīt,ja skola tajā kriminālajā rajonā. (t)
15.05.2011 14:06 |

Reitings 8968
esmu brīdinājusi 2 tūristus pie Esplanādes, kad čigāni lūrēja uz viņiem, gribēja somās līst iekšā!! man jau likās, ka tie čigāni mani pēc tam nogalinās, bet nu nebija nekā tāda :D
15.05.2011 14:14 |

10 gadi
Reitings 1496
Jā, tie dzērāji arī ir pretīgi. Atpakaļceļā pie šofera stāvēju, jo kaut kādi krievi sāka runāt, ka gribētu tādu kā mani.
15.05.2011 14:58 |

10 gadi
Reitings 1660
Ketrine, labais. :-D
Jā, es arī esmu brīdinājusi. Citi gan iesaka uzmanīties, jo viņi ar žiletēm, kurām griež somas, var savainot brīdinātāju, bet man vienalga, transportā tomēr tik daudz cilvēku, paļaujos, ka tie palīdzētu. :-)
15.05.2011 17:14 |

Reitings 853
es veselu gadu esmu nodzīvojusi Krasta masīvā, ik pa laikam esmu braukusi ar 15.troljbusu, publika tur ir drausmīga, bet, par laimi, nekas ļauns man nav nodarīts. mana taktika bija šāda - iekāpjot trolejbusā, uzlieku savu "nemaz nemēģini man pat tuvoties" feisu, drošā vietā novietoju savu somu, un nepievērsu uzmanību visiem debiloīdiem apkārt. sagaidot savu pieturu, droši devos prom. un nevienu reizi neviens man nav piesējies. tas nekas, ka citreiz, iedomājoties vien, ko tā publika trolī man varētu izdarīt, man slikti sametās.
15.05.2011 17:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits