Pašlaik izzinu Osho daiļradi. Izlasīju Drosmi un grāmatu par sievieti. Runājot par otro, ļoti daudz kam nepiekrītu- piemēram, Osho uzskata, ka jādzīvo komunā, ka poligāmija ir ne tikai atļaujama, bet pat ieteicama, bet kopumā grāmata man patika, paņēma sev aktuālo- mīlestība, sava ķermeņa mīlēšana, savstarpējās attiecības.
Pirms dažām nedēļām no draudzenes uzzināju par grāmatu "Ziedi Eldžernonam" (ceru, ka pareizi uzrakstīju). Šī grāmata ir sešdesmitajos gados sarakstīta un Latvijā to var iegādāties tikai krievu valodā un ierobežotā daudzumā. Grāmata, kas liek padomāt! Tad nu izmeklējos malu malās un vakar man zvanīja laipnā Valtera un Rapas pārdevēja, kas pasūtīja šo grāmatu īpaši man. Vēlos izlasīt ļoti, jo esmu dzirdējusi atsauksmes no vismaz četriem cilvēkiem, kas šo grāmatu uzskata par šedevru! Domāju, ka tas ir rādītājs, ka vīrietis mana tēva vecumā, liels labas literatūras cienītājs, pēc šīs grāmatas izlasīšana paziņoja, ka būs grūti paņemt rokās kādu citu darbu, jo šī ir tik izcila, ka negribas neko "lasīt pāri". KAS tajā darbā ir TĀDS? Izlasīšu, padalīšos :-)