Es esmu tik daudz OK pamēģinājusi, pa vidu arī biju pie homeopāta, man jau tā secība ir sajukusi... Ginekoloģe it kā laba, skaitās speciāliste tieši hormonu lietās, bet, protams, hormonu disbalansu grib ārstēt ar OK tabletēm... Pēdējoreiz izrakstīja OK aizvietotāju Duphaston, bet arī to es esmu pārtraukusi dzert. Kādas ir manas hormonu analīzes pašlaik, es nezinu, bet līdz šim pēc zāļu lietošanas tās bija normālas.
Man hormonu disbalanss ir radījis tādu problēmu kā pastiprināts apmatojums. Tas patiesībā arī izraisa problēmas uz sejas, jo es raustu matiņus uz zoda, tāpēc nereti izmetas kāda pumpiņa matiņa saknes vietā. Ir rētas vēl no seniem laikiem, kad mana seja bija briesmīga tieši hormonu dēļ.
Esmu samierinājusies, ka man bez OK mēnešreizes nav regulāras, aptuveni reizi 2 mēnešos, bet OK es vairs nelietošu svara dēļ. Savulaik esmu ieguvusi pat +20 kg...
Ak jā, par homeopātiem. Uzskatu, ka ir vērts iet, ja ārstējas ilgstoši, nevis padzer tās bumbiņas mēnesi vai divus. Es ticu, ka homeopātija var palīdzēt.