Dažreiz arī mans pacietības mērs ir pilns.
Gribu pateikt publisku FUJ!!!! cosmo lietotājai lovingfun.
Vēlējos iegādāties no viņas vienu krekliņu,cenas nebija norādītas,teica-pēc vienošanās.Kad pajautāju,cik vēlas par to krekliņu-teica,ka 3.50,jo esot tikai 2(!!!) reizes uzvilkusi.Krekliņš parasts,nekas īpašs.Pēc tam cena bija 2.50,teicu-labi,paņemšu ar. Tā nu otrdien saskrējāmies centrā,biju novazājusies pa Rīgu un nogurusi,nebija vēlēšanās mērīt to krekliņu,izmērs mans un krāsa arī ok,pietam bildēs taču redzēju,kāds izskatās.Nemērīju,samaksāju naudiņu,par 2.50 jau var paņemt tak! Aizbraucu mājās,gribēju uzmērīt.Un ko es redzu? Pirmkārt,sānos audums savēlies jau bumbuļos (no ilgas valkāšanas,nevis 2 vilkšanas reizēm), otrkārt, pašā priekšā ir CAURUMS,kuru tiešām nevar nepamanīt! Es taču netaisos vēl lāpīt tādu lupatu! Aizrakstīju uz e-pastu,bet,protams,ka atbildi neesmu saņēmusi pa šīm dienām,lai arī cosmo atkal piedāvā savu tirdziņu.
Mana kļūda bija tā,ka es neuzmērīju,neieraudzīju jau pašā sākumā,kāds tas krekliņš ir, bet tava,lovingfun, kļūda bija tāda,ka tu iedomājies,ka es dzīvošu vēsā mierā ar tevis iesmērēto lupatu.Protams,es nenomiršu,ka tagad man maciņā par 2.50 mazāk, saprotu arī,ka tu netaisies man atbildēt un mani ignorētu,ja arī es tev zvanītos(jēgas tāpat nekādas).
Gribēju,lai vismaz meitenes te zina,kādas lupatas tu šeit tirgo!
(t)