Iedomājieties, ka jūs uz divām nedēļām aizbrauciet uz citu valsti, kurā no LV esiet vienīgais cilvēks. 2 nedēļu garunā notiek liels liels internacionāls tusiņš (studenti no visas Eiropas), burziņš vai nezinu kā vēl nosaukt (tematiskie tusiņi katru vakaru divu nedēļu garumā, alkohols un visādas orģijas) Cita valsts, sveši cilvēki.. Vai ir kādas robežas, kuras jūs būtu gatavas pārkāpt?
Nejautāju tāpat vien, jo šāds pasākums mani sagaida šovasar. Esmu nopietnās attiecībās, kuras nevaru nosaukt par perfektām, tomēr, tās veidojušās vairāku gadu garumā un šis cilvēks man šobrīd dzīvē ir galvenais un principā apzinos, ka neko tāādu nedarītu, lai pazaudētu to, kas man šeit ir, un tomēr...
Esmu ļoti godīgs cilvēks un zinu, ka nespētu kaut ko izdarīt un noklusēt, savās attiecībās man pirmajā vieta ir uzticība un atklātība. Un, es šobrīd varu apsolīt savai otrajai pusītei, kura ir manāmi satraukusies par šo lietu, ka, lai kas arī notiktu - viņš par to uzzinās, tajā pašā laikā es varu pateikt, ka es nedarīšu neko tādu, kas varētu sagraut mūsu attiecības, bet es laikam to nevaru apsolīt.
Vārdusakot, iemesls, kāpēc paceļu šo tēmu - iedomājieties sevi šādā situācijā, vai jūs tagad variet strikti pateikt, ka ievērotu visas robežas?