Es negribu nevienu aizvainot,tachu man saak riebties dazhs labs latvieshu muuzikjis. Jaa,mani tas ir novedis tik taalu,ka jau saaku par to rakstiit :D
Varbuut tikai man liekas ka taa saucamaa LieneCandy ir atsitusies kaut kur? Nekad neesmu bijusi latvieshu muuzikas fane un nekad arii nebuushu,bet nevar nepamaniit vinju,visur raksta,utt. Taatad,uzskatu ka vinjas muuzika ir piedodiet,galiigaa dirsaa un par muuziku to saukt pat negribas. Vinja mani nokaitinaaja jau tad,kad aizgaaja no taa shova lai brauktu uz Miami.. Peectam vipi.lv bija ielikts raksts - Candy sauljojaas kopaa ar pasaules zvaigzneem (Usher,P Diddy,etc) - Kameer,piemeeram,Ashers nemaz nav Miami,vinsh twitterii rakstiija ka atrodas Filadelfijaa. Liene nofeiloja nedaaudz? Vinja ir iedomaajusies ka ir vieniigaa kas aizbraukusi uz Miami,mosh nolaidies no maakonjiem meiteniit? Aaa un vinja veel baigi lieliijaas ka atradusi miami melnos puishus kuri vinjas video filmees par velti (Interesanti "par velti"?) un tie kas nav redzeejushi to leeto drausmiigo klipu --> youtube.com --> LieneCandy - Party Ain't Over .. haha forsha balliite ar 3 chaljiem pilseetas viduu gaishaa dienas laikaa.. WOOHOO :)
Tad veel visi tie priekshnesumi,karaajoties baltaas lentees - Totally Lady GaGa VMA'S 2010.
Tagad taa Rihannas frizuura ar vienu noskuutu saanu? Kura Rihannai bija pirms gada.. nedaudz atpaliek,ko tad taa Lieniit? :D
Goda vaards,taadas maitas iztureet nevaru. Ar anglju valodu dirsaa,balss jau tur nav nekaada.. Ai nav pat veerts vinju vairs piemineet,vemt gribas. Ko juus meitenes domaajat?
ps. - Kaa jau teicu,negribeeju nevienu aizvainot,protams iznjemot pashu Lieni :D
Tas ir tikai mans viedoklis,un man ir tiesiibas vinju izteikt. PEACE :)