Dzīvoju UK, pirms vairāk kā mēneša ieliku. Nekādu blakusparādību vēl nav, vismaz neko neesmu pamanījusi.. Dakteris pats ielika, visu apstāstīja, un man viņš diemžēl ir nedaudz redzams. Ievieto aukšdelmā zem ādas, rokas iekšpusē, ka slēpjas pie sāna viņš. man ļoti tuvu ādai ir tādēļ arī var pat saskatīt ka tur kaut kas ir.
Jā, ir dzirdēts par to ka pieņemas svarā. Ir kaimiņienes dzīvoklī, kam ir šis implants, un nekādu sliktu blakusefektu, vienai stipri uzlabojās sejas āda, abām divām nebija mēnešreižu .. veselu gadu. viņas par to nesūdzējās. Cits gadījums dabūja ņemt ārā un ārstēties jo neliela asiņošana bija krietni ilgāk un biežāk nekā meņkas būtu.. vaig pārdomāt, un vienmēr viņu var izņemt. Ievieto ar lokālo anestēziju, iestumj iekšā, 3 dienas nedrīkst ņemt nost plāksteri, pirmās 24 stundas jāatstāj stingra saite ap to vietu, lai mazinātu zilumu.. nedēļas laikā noiet zilums.. un jā, pirmo nedēļu viņš nedarbojas. pēc tam jau ir droši. mans nezkāpēc ir sācis niezēt un kņudēt, bet vēl ieejas punkts nav pazudis...