Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sajūtas pēc šķiršanās

Reitings 744
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! :-)

kopā ar savu nu jau bijušo draugu bijām vairāk kā 2 gadus, pēdējos mēnešus man tiešām bija ļoti ļoti grūti, jo viņš bija sācis kļūt pavisam privātīpašniecisks, prasīgs, viss ko darīju bija slikti utt. Protams, sākumā cerēju, ka viss mainīsies, tādēļ regulāri pārrunāju ar viņu kas tieši un kādēļ man nepatīk, un, ka man ir ļoti grūti - viņš no vienas puses saprata, no otras puses turpināja rīkoties tāpat. Pati pat nejutu kā manas jūtas pret viņu var teikt pilnībā pagaisa, sāku just, ka man trūkst laika sev, kā tā īsti nemaz nepazīstu pati sevi. Jāpiebilst,ka viņš par mani bija arī 1,5gadus jaunāks, sākumā tas nejutās, bet pēdējā laikā sāku just, ka no viņa tik ļoti izpaužās bērnišķīgums + es viņam biju pirmā gan attiecību ziņā, gan seksā, līdz ar to, tieši attiecību ziņā sajutu to, ka viņam nav pieredzes šajā jomā un es jutos, kā auklējoties ar bērnu, jutos piesieta un atbildīga :-(

kā cilvēks viņš tiešām ir labs, katram no mums ir savas sliktās puses, protams, arī viņam, bet sapratu to,ka, ja mēs būtu satikušies pāris gadus vēlāk, kad viņam jau būtu kāda pieredze, tad, iespējams, viss izvērstos savādāk, bet tagad šīs attiecības bija galīgi ne man, jo man vajag kādu, kas tomēr ir patstāvīgāks. Kādu uz kuru es pati varu paļauties, nevis otrādi. :-/

Nolēmu, ka pareizākais priekš sevis būtu šķirties un vakar beidzot to izdarīju. Sākumā škita, ka tā kā jūtu pret viņu man nav, tad būs samērā viegli, bet tagad jūtu, ka patiesībā tā nemaz nav, jo, kā jau minēju, kā cilvēks viņš tiešām bija labs, bet vairs man nebija jūtu pret viņu kā vīrieti, bet vēl nevar aprast ar to domu, ka esmu viena. Jo kopš 16gadu vecumu gandrīz pastāvīgi biju kādās attiecībās, tādēļ būt vienai man ir jāiemācās, bet ir tāda kā nedrošības sajūta.. savā ziņā pat ir bail, ka varbūt tomēr izdarīju nepareizi, ka izšķīros? ak, jūtos tiešām apjukusi. pat nezinu, ko vēlējos no Jums, laikam vienkārši izkratīt sirdi... :%27-(

11.05.2011 12:12 |

Reitings 744
atvainojos, ka tik gari... :-/
11.05.2011 12:13 |

Reitings 111
Reģ: 29.03.2010
Mm, jā, pazīstama situācija. Patiesībā tik ātri tu vēl nesapratīsi vai izdarīji pareizo lēmumu, jo vēl esi apjukusi. Tikai pēc kāda laiciņa...
11.05.2011 12:23 |

Reitings 744
vienkārši pēc iepriekšējām attiecībām viss bija tik viegli, jo iepriekšējo ex jau biju sākusi gandrīz vai neciest un tur vienkārši bija svētlaime tikt vaļā no tā visa, bet šoreiz tā nav, jo zinu arī to,ka otru cilvēku ļoti sāpināju, bet iekšējā balss teica, ka nevajag vilkt garumā,ka tā būs vēl grūtāk, un mocīsimies mēs abi. bet jā, tagad ir tā jocīgi... :-/
11.05.2011 12:27 |

Reitings 8968
eh, žēl, ka pasaulē iziet brīvībā vēl viens vīrietis, kurš nesapratīs, kā jādzīvo kopā ar sievieti...
11.05.2011 12:28 |

Reitings 744
Hellish-varbūt viņš zin, bet uzskatīja, ka es tāpat nekur nelikšos, tādēļ tāda izturēšanās? :-/ bet katrā gadījumā, gan kādai citai būs pacietība to iemācīt, man vienkārši nav...
11.05.2011 12:32 |

Reitings 8968
nu nepārdzīvo, nāks labāks :)
11.05.2011 12:32 |

Reitings 744
gan nāks :)

bet vēl ne, gribu pabūt viena :-)
11.05.2011 12:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Daudzi tikai tādā veidā izprot savas kļūdas attiecībās.
Vakar lasīju žurnālā lielisku interviju, lasot gribējās raudāt, gribējās smaidīt un man aizķērās doma, ka ikvienam no mums dzīvē pienāk mirklis, kad sāp, un nevar teikt vienam vairāk otram mazāk, bet caur šīm sāpēm cilvēks iemācas novērtēt dzīvi, iemācas novērtēt cilvēkus, un tā galu galā ir pieredze, cilvēks nepiedzimst pilnīgs, laiks iet un viņš apaug ar pieredzi, kļūst gudrāks.
Ja šīs attiecības neizdevās, būs citas, būs labākas, būsim gudrāki, veidosim tās labākas.
Ar to gribu pateikt, ka ar to viņam ir iespēja mainīties, jo neticu, ka kādu vari izmainīt, dzīve izmaina cilvēkus, nevis cilvēks cilvēku!
11.05.2011 12:44 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
principaa, shaadaa gadiijumaa sieviete, kad saiet ar viirieti, vinjai ir jaasaprot un jaapienjem leemums, grib vinja aukleeties un audzinaat viirieti vai grib jau gatavu produktu, kaa saka :) taa ir tava izveele, manaa gadiijumaa bija, ka man bija jaaukleejas un ljoti ilgi jaaizkopj attieciibas, lai taas paarveerstos tieshaam par skaistaam, bet es nenozeeloju to laiku, ko es esmu ziedojusi :) vinsh starp citu ir 3 gadus jaunaaks par mani, tas varbuut arii radija zinaamas probleemas.
11.05.2011 13:39 |

Reitings 744
Ljiika-joprojām esi ar šo puisi kopā?

arī es nemaz nenožēloju šo laiku, ko biju kopā ar šo puisi, bet diemžēl, lai cik smagi tas nebūtu, es nespēju tā "auklēties", un jā, sākumā arī nešķita, ka vajadzēs, likās daudz pieaugušāks, bet laikam arī manis pašas dzīves uztvere ir mainījusies.. :-/
11.05.2011 18:22 |

Reitings 1383
jaa, veel joprojaam esam kopaa :) 7 gadus. gaaja, protams, ljoti spilgti, bet taa jau arii cilveeki iemaacaas dziivot attieciibaas ;)
11.05.2011 18:32 |

Reitings 744
ehh,bet varbūt es neesmu radīta attiecībām? :-/

es saprotu, ka ar laiku tikai iemācās attiecības uzturēt tā pa īstam, bet es šajā ziņā uzskatu tāpat, kā teica Guarana, ka ne jau es viņu spēšu mainīt, viņam pašam ir jāmainās, dzīve viņu mainīs. Jo, lai cik nežēlīgi, skumji skumji tas liktos, man laikam ir sevis žēl, jo man ir paši skaistākie un labākie gadi, es vēlos baudīt dzīvi, bet kopā ar viņu es to nespēju, jo darot jebko baidījos, ka tikai viņš nesāk man ko pārmest, ka viņam kaut kas nepatīk, es nevarēju būt es pati... :-(
11.05.2011 18:38 |

Reitings 1383
zini...kaa jau te esmu pie attieciibu teemaam mineejusi, ka katrs gadiijums ir individuaals. vnk ar manu draugu man ir ljoti daudz kas kopiigs, daudzas lietas saista muus, tamdeelj ljoti viegli saprotam viens otru. tagad vispaar jau no pusvaarda. laika gaitaa vinsh pats ir ljoti kardinaali mainiijies, godiigi sakot, liidz nepaziishanai, pat mana gimene pateica, ka ir pamatiigi mainiijies, bet ir lieta vai kaads speej dziivot blakus taadam cilveekam, kas maacaas dziivot, es speeju, jo veelreiz saku, daudz lietas saista kopaa un arii ir lietas, kuras par vinju zinu tikai un vieniigi es, pat neviens draugs, ne gimene, absoluti neviens.
Ja tev ar draugu iisti nekas nesatur gariigi kopaa, tad es domaaju, ka nav ko sevi lieki mociit. tur ir jaabuut ljoti speeciigai gariigai saiknei.
11.05.2011 18:45 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ja divi cilvēki ir kopā gadiem un no agras jaunības, tad man šķiet tas ir pavisam kaut kas cits.
Bet ja es tagad sastaptu tādu vīrieti un lai es ar viņu spētu veidot normālas attiecības, man būtu jābūt kā mātei, nu nē... Es esmu sieviete nevis savam vīrietim māte, un man gribas lai vīrietim ir sava nostāja, savs viedoklis, attieksme ko viņš ir iemācījies pats, sava dzīves pieredze, gudrība.
Man nebūtu tik daudz enerģijas lai otru cilvēku izmācītu, tāpat man nav nemaz tādas vēlmes, es protams apbrīnoju, ja sieviete ir gājusi cīnījusies un mācījusi savam vīrietim, un viss galu beigās ir iznācis ar laimīgām beigām, bet es tam nebūtu gatava :-|
11.05.2011 19:14 |

Reitings 744
man ir tieši tāpat kā Tev, Guarana. nu cik var izturēt, ka katrā jautājumā ko uzdod - ko darīsim?ko iesaki?kādas ir Tavas domas? visur atbilde viena un tā pati - tu jau pati labāk zini; darīsim ko tu vēlies; izvēlies tu ko skatīsimies. visur tikai piekāpšanās man - rezultātā gandrīz runāt nav par ko,jo nav jēgas-man tāpat visur ir taisnība utt. arī man vajag vīrieti, kuram ir Savs viedoklis, lai mēs papildinam viens otru, nevis es nosaku it visu.
11.05.2011 19:42 |

Reitings 27
Reģ: 07.07.2011
Un kā tev iet tgd?
pagājis ir laiks..
lasiju un likas ka pilnigi raksti par mani..man ir pilnīgi tāda pati situācija,vienīgi esmu par vēju pielikt punktu!! 8-)
07.07.2011 18:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits