Vakar biju uz vaksāciju jaunajā Olimpijas salonā Hairriga. Mmm, kā man patika, jo beidzot esmu atradusi meistarīti, kas to paveic tik ātri un ar drošu roku, ka nemaz nepaspēja iesāpēties vai nogurt no tā nepatīkamā procesa (pilnā bikini vax).
Nezinu, kas šajā salonā ir anestezējošs līdzeklis, bet mana meisterīte uzsmidzina kaut kādu spray, kas skaitās anestezējošs, pirms procedūras (kādu stundu) iedzeru 2 ibumetin 400 un varu pārdzīvot tās šausmas :D :D :D Kaut arī mans sāpju slieksnis ir visai nepielūdzams...
vispār es gribētu pamēģināt pati mājās ar cieto, bet bail :D
mēģināju reiz ar to šķidro-sāpes nāvīgas, sarkans pleķis, bet neviens mats nav izrauts :D :D
Piparene es arī mēģināju mājā ar šķirdro un sanāca tāpat kā tev.
Buxiic ja man būtu kā tev, es uz vaksāciju neietu. man negribētos tikai tapēc veselību bojāt ar 2 Ibumetin 400. Tas nav to vērts un ja vēl tāpat liekas ka tā ir ārprāta situācija tad vispār.
Man gan tās 20 min paiet bez nekādas anastēzijas ka aizmirstas kur esmu, jo parasti pa to laiku izpļāpājos ar meistari un nekādas sāpe nepamanu vispār. :-D Sāpēja nedaudz tikai paša 1. reizē. ;-)
Nu, es ļoti labi saprotu Ibumetina ietekmi, bet piemēram mēnešreizes bez tā es vispār nevaru pārdzīvot...
Un, Ibumetinu nedzeru katru reizi pirms vaksācijas... Pirmās reizes gan...
Baigi ilgi :-/ mani arī vienreiz Kolonnā kādu 1,20 h mocīja, tas bija šausīmgi. Un nepakautrējās naudu noplēst vairāk nekā vaksācijā kaut ko noplēsa :D
Tas jau man liekas atkarigs no tā cik regulāri iet, ja regulari, tad mazāk ko vaksēt+sāpes mazākas. Ja aizaug Džumandži vai pa vidam paspets ar skuvekli padarboties, tad atkl viss no gala un 1.5 h stabili :-D