Jūsu vīrieša privātā dzīve

Reitings 23
Reģ: 01.12.2010

Ko Jūs uzskatāt par sava vīrieša privāto dzīvi, kurā nejaucaties? Piemēram, draugiem.lv, telefons, darbs, kaut kādi veču "alus vakari" ar hokeju, futbolu u.tml.

It kā man nav problēmu dot savam vīrietim brīvību, bet pēdējā laikā viņš ļoti liek manīt uz savu "privāto dzīvi". Agrāk tā nebija, vismaz ne tik ļoti uzspiesti no viņa puses, bet pēkšņi viņš nomaina paroles visur, sāk dzēst telefonā visu. Nebija problēmu, ka mēs zinājām paroles vai ko citu, kaut kā 3 gadu laikā dzīvojot kopā tas bija tā iegājies, ka nemaz nevajadzēja iet kaut kādos epastos, draugos, telefonos, plānotājos vai ko tml., vienkārši... tagad viņš uzskata, ka es pārāk daudz gribu zināt. Bet NEKAD ar to viņam nebija problēmu, ka es jautāju, kas ar viņu notiek, ko viņš dara un darīs, jo mēs taču dzīvojam kopā un es ar viņu rēķinos. Viņš man stāstīja visu, uzticēja, sūdzējās/stāstīja par darbu, par skolu utt., nebija nekādu noslēpumu. Bet tagad viņš speciāli visu dzēš, neko nerāda, neko nestāsta, lai pēkšņi mani pārmācītu. Kā lai tagad uz sitiena uzticas? Protams, ka man liekas, ka tur kaut kas nav tīrs, bet viņš tik pārmet, ka esmu pārāk ziņkārīga. Bet es tāda esmu, un ir TIK grūti...

Bet strīdos vaino tikai mani. Es jau pēdējā laikā arī sāku sevi vainot, jo liekas, ka par daudz prasu... Bet no otras puses, viņš taču bija pieradis, zināja, kāda esmu un tā. Jātiek pašai galā, bet, kā jau daudzas šeit, vēlējos izkratīt to ārā. Varbūt mani nolamāsiet, varbūt atbalstīsiet, domāju, ka palīdzēs jebkas.

09.05.2011 22:03 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
traci celt točna nevajag, vnk jābūt vienmēr kā es saku - na čeku! :D
10.05.2011 13:30 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Manējam arī sports neinteresē, gandrīz visi hobiji mums ir kopīgi, kopā pavadām ļoti daudz laika. Paroles viņš ik pa laikam maina, bet, ja, piemēram, man kkas jāpaskatās viņa e-pastā, viņš pasaka.
Pa telefonu dažkārt parakājos, bet tur nekā nav, viņš lielāko daļu sms izdzēš.

neuzbāzies viņam ar jautājumiem, ja pats negrib runāt. Jo vairāk kasīsies tu viņam klāt, jo mazāk viņš tev kaut ko stāstīs.
10.05.2011 13:58 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Principaa es arii negribu zinaat paroles utt., bet vinam likaas svariigi man visu pateikt, lai gan pretii neprasiija. Man tas ir trauceejoshi - zinaat, ko man nemaz nevajag zinaat. Tad man sevi vislaik jaakontrolee, lai nepalieku slima un tieshaam arii neieeju tajaa profilaa pie mazaakajaam aizdomaam.
10.05.2011 18:11 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
Sava drauga paroles zinu,bet reti ieeju iekšā viņa draugos.Ārpus mājām,proti,pie draugiem iet reti,ja iet,tad protams laižu,ko es viņu pie pavada turēšu,lai tak izklaidējās :) pilnībā viņam uzticos.ir reizes,kad kko sadomājos,bet valdos un cenšos sliktās priekšnojautas mest pie malas.

tavā situācijā es uguni spļautu no mutes ārā :D
10.05.2011 20:07 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ari esmu par to ,ka nevajag par visu cenu zinat visu-tas "viss" kadreiz var "nogalinat" abus.Ta nenormala atskaitisanas par visu utt.Karinjo pareizi pateica-ja velesies pateiks pats! :-)
Man ari loti nepatiktu,ja mans virs kontroletu pilnigi visas sarakstes utt |-)
10.05.2011 20:27 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
man nav vajadzīgas mana vīrieša paroles,arī viņa telefonam nedomāju pieskarties,jo tas ir viņa telefons, kādreiz,ja atnāk viņam vakarā sms,pakaitinu,vai mani nekrāpj un viņš uzreiz sāk taisnoties,ka tas draugs.

mana vīrieša privātā dzīve sastāv no močiem ,auto un draugiem,sporta ar draugiem :-) tās ir viņa lietas un viņam to vajag, neko netaisos atņemt,jo zinu cik vajadzīga viņam ir viņa neatkarība.
netaisu drāmas par puišu vakariem,jo zinu,ka tam nav jēgas,tikai padarīšu sevi par histēriķi viņa acīs un tas tāpat labi nebeigsies.
jo mazāk es viņam uzbāžos,jo vairāk viņam mani vajag :-D
šodien pat nejautāju viņam par vakara plāniem,jo zināju,ka viņam darba lietas,nu nevar bez manis pat tur :-D nu neko,pastāvēšu blakus un paskatīšo uz mašīnu :-D

tāds viņš ir, pat pabrīnījos,ka 5dien uzaicināja mani līdzi uz savu draugu vakaru,es tur biju vienīgā meitene..

protams,ka ir lietas par ko runājam un lietas,ko patur pie sevis,es arī visu viņam nesaku,bet man liekas,ka bez tā var iztikt,ja redzu,ka viņš ir noskumis un negrib par to runāt,tad es samīļoju un viss..
10.05.2011 20:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits