Esmu slikta mazmeita?

10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! Sēžu tagad un dusmojos pati uz sevi. Kā jau visiem zināms, šodien ir tā diena, kad mēs sveicam savas mīļās māmiņas. :) Savu mammīti pamodināju jau agri no rīta ar savu zvanu,lai apsveiktu, bet vecmāmiņu neapsveicu. Viņa laikam ir ļoti sāpināta,ka pati man piezvanīja un ar ironiju apsveica mātes dienā itkā es būtu mamma. :-/ Sajutos nelāgi, bet kā lai viņu apsveic,ja viņas nebija mājās un kad uzzvanīja, tad pēc pirmā jautājuma jau nometa?! Vai esmu slikta mazmeita?

Un vispār uzskatu, ka jāsveic ir mamma, nevis vecmamma,krustmāte vai visas tantes,kas ir mammas..

08.05.2011 20:30 |

Reitings 874
Es tomēr uzskatīšu un teikšu, ka esi slikta, jo:
1. Mums jau tā ir TIK maz svinamu dienu, jo latvijā lielākoties ir tikai visādas mirstamās dienas
2. Veciem cilvēkiem svarīgāk ir nevis puķu kalni vai kūkas, tici man, mīļš vārds vai sveiciens nemaksā tev neko, bet tam cilvēciņam nozīmē tik daudz.

Es gan apsveicu gan savu māmiņu, gan savas abas omītēs un vēl divas man ļoti tuvas meitenes, kuras ir māmiņas, un ticiet man, tas prieks, ko redzēju to cilvēku acīs bija tik liels, ka arī es sajutos par 100% priecīgāk :)

padomā, kā Tu jusotos vecmāmiņas vietā, jo arī Tu iespējams kādreiz būsi vecmāmiņa!!!
09.05.2011 00:43 |

Reitings 874
1. Mums jau tā ir TIK maz svinamu dienu, jo latvijā lielākoties ir tikai visādas mirstamās dienas
2. Veciem cilvēkiem svarīgāk ir nevis puķu kalni vai kūkas, tici man, mīļš vārds vai sveiciens nemaksā tev neko, bet tam cilvēciņam nozīmē tik daudz.

Es gan apsveicu gan savu māmiņu, gan savas abas omītēs un vēl divas man ļoti tuvas meitenes, kuras ir māmiņas, un ticiet man, tas prieks, ko redzēju to cilvēku acīs bija tik liels, ka arī es sajutos par 100% priecīgāk :)

padomā, kā Tu jusotos vecmāmiņas vietā, jo arī Tu iespējams kādreiz būsi vecmāmiņa!!!
09.05.2011 00:45 |

Reitings 874

09.05.2011 00:47 |

Reitings 874

Es apsveicu gan savu māmiņu, gan savas abas omītēs un vēl divas man ļoti tuvas meitenes, kuras ir māmiņas, un ticiet man, tas prieks, ko redzēju to cilvēku acīs bija tik liels, ka arī es sajutos par 100% priecīgāk :) un visas apsveicu personīgi, nevis ar zvanu, tas sagādā prieku. bet nu laikam tas ir atkarīgs no cilvēka, kas kuram ir svarīgi.

09.05.2011 00:47 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
pilnīgi piekrītu Pumai!
pilnīgi skumji palika, iedomājoties vecu tantiņu, kura ir vai bija mamma, bet neviens par to viņu šajā dienā neapsveic un nepasaka kādu labu vārdu!.. :-(
09.05.2011 01:09 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Vispār neapsveikt nav labi. Būtu man vecmāmiņa, es viņu apsveiktu jo īpaši mīļi, jo veciem cilvēkiem mazbērni lielākoties ir prieks un acuraugs. es aspveicu gan māsu, kas ir mamma, gan tanti, gan citus tuvus cilvēkus.
'Manā gadījumā gan man, laikam, ir jājūtas kā sūgīgai meitai, jo mammai piezvanīju astoņos vakarā. Viņa teica, ka esot jau samierinājusies ar domu, ka viņai ir 2 bērni, nevis trīs. Come on... forši, jūtos nenormāli priecīga, ka piezvanīju... (t) Besis... jā, varēju zvanīt jau 8 rītā kā mazais zvirbulis, bet neuzskatu ka apsveikšanai ir kāds laika limits.
09.05.2011 01:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits