Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Meklēju recepti

 
Reitings 120
Reģ: 25.08.2010

Ļoti, ļoti gribu atrast vienas kūkas recepti.

Stāsts šāds - vienā pasākumā ēdu ļoti gardu kūku. Viņa bija ļoti viegla (netrekna) un tāda mitra. Šķiet, ka viena no sastāvdaļām bija šokolāde vai kakao, jo pamata mīkla bija brūnā krāsā.

Saprotu, ka pēc šāda apraksta recepti ir ļoti grūti atrast, bet varbūt kāda zina? Varbūt varat ieteikt kādu līdzīgu kūku, kura nav īpaši trekna?

08.05.2011 14:02 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
nū,ar to, ka kūkai bija tumšais biskvīts ir daudz par maz...

uzrakst kas vēl tur bija.. augļi, želeja, biezpiens, kkāds krēms..
08.05.2011 14:32 |
 
Reitings 120
Reģ: 25.08.2010
Pamatā bija tumšs biskvīts un pa virsu bija neliela kārta ar krēmu un augļiem. Un bija vēl viena kūka ar tādu pašu biskvītu, bet pa virsu bija krēms ar kanēli. Man visvairāk interesē tieši tā biskvīta recepte :D
08.05.2011 14:56 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
tuulinj pamekleeshu :)
08.05.2011 14:57 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Biskvītam:

kakao 9 ēdamkarotes

milti 250 g

sāls 1/2 tējkarote

soda 1 tējkarote

cepamais pulveris 1/4 tējkarote

08.05.2011 15:02 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Jaukums - bez olām? :O
08.05.2011 15:04 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Devil's Food Cake
Vajadzīgās izzejvielas:
Biskvītam:

kakao 9 ēdamkarotes

milti 250 g

sāls 1/2 tējkarote

soda 1 tējkarote

cepamais pulveris 1/4 tējkarote



To visu sajuacam traukā.
Tad atsevišķā traukā sajaucam 120 g sviesta un 300 g cukuru, ar mikseri jaucam 5 min. paralēli pievienojot 2 vidēja izm. olas.
Un vēl atsevišķā traukā sajaucam apmēram 130 ml stipru kafiju un tik pat daudz piena.
Pusi no biskvīta masas jaucam iekšā sviesta masā, tad pievineojam kafiju ar pienu, izmaisām, tad atlikušo biskvīta masu.
Ja ir divas kūkas formiņas, tad ieekanomējam laiku, ja nē, nav liela bēda.

Masu sadalām 2 daļās. Liekam cepeškrāsnī uz 25 min. (pēc receptes), man pietika ar 15. Vārdsakot, iebāžam zobu bakstāmo kūkas vidū, ja nekas nav pielipis, tad biskvīts izcepies.Kad biskvīts izcepies, ļaujam nedaudz atdzist un ņemam ārā.
08.05.2011 15:09 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
atvainojos man partruuka paareejaa dalja!es atsuutiiju tik daudz cik luudzi uzzinat tieshi par biskviitu!
bet ja interesee veel šokolādes masas recepte pārējai daljai,varu nosuutiit!
08.05.2011 15:10 |
 
Reitings 120
Reģ: 25.08.2010
Jaukum, tu esi īsts jaukums (l) Šķiet, ka varētu būt īstā. Liels paldies tev!
09.05.2011 03:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits