Devil's Food Cake
Vajadzīgās izzejvielas:
Biskvītam:
kakao 9 ēdamkarotes
milti 250 g
sāls 1/2 tējkarote
soda 1 tējkarote
cepamais pulveris 1/4 tējkarote
To visu sajuacam traukā.
Tad atsevišķā traukā sajaucam 120 g sviesta un 300 g cukuru, ar mikseri jaucam 5 min. paralēli pievienojot 2 vidēja izm. olas.
Un vēl atsevišķā traukā sajaucam apmēram 130 ml stipru kafiju un tik pat daudz piena.
Pusi no biskvīta masas jaucam iekšā sviesta masā, tad pievineojam kafiju ar pienu, izmaisām, tad atlikušo biskvīta masu.
Ja ir divas kūkas formiņas, tad ieekanomējam laiku, ja nē, nav liela bēda.
Masu sadalām 2 daļās. Liekam cepeškrāsnī uz 25 min. (pēc receptes), man pietika ar 15. Vārdsakot, iebāžam zobu bakstāmo kūkas vidū, ja nekas nav pielipis, tad biskvīts izcepies.Kad biskvīts izcepies, ļaujam nedaudz atdzist un ņemam ārā.