ŅaŅa, es runāju vispārīgi par tendenci, es kaut kā neiedziļinos par studenta dotībām, talantu jo ja mēs izvēlamies attiecīgo programmu, tātad tam ir kāds būtisks iemesls, un personīgi es mācos uzņēmējos, un varu droši teikt, ka varētu mācīties arī juristos, vienkārši ejot laikam nobriesti un saproti, kas ir tuvāks, cits savu ceļu zin jau 18 gados, cits 35.
Tāpat skaidrs, ka visi tie, kas dodas mācīties par pedagogiem pagājušo gadu un šogad, es tik apbrīnoju ko viņi skolos, ja valsti "puse" pamet, plānotas skolu reformas, vēlas samazināt augstskolu skaitu. :-|
Man šķiet, ka valstī ir tāds bara instinkts, ja draudzenes iet uz pedagogiem tad man arī, ja draudzenes juristos tad es arī, neviens tā īsti nepēta to, kāda ir tendence, kādas ir ievirzes, protams nevaram skaidri zināt kas būs pēc gadiem 5, bet šobrīd ekonomikā ir atmesta par dažiem gadiem atpakaļ, un man šķiet ka ir vieglāk prognozēt, jo tas ceļš jau reiz ir iets, tikai tagad tas jādara prātīgāk, nekā tas bija pirms 2-3 gadiem kad visi ķērās pie karsta katla vāka.