Vai kāda nepārdod kādu mobīlo telefonu līdz 10Ls vērtībā, kas darbojas vai nu visos tīklos vai Tele 2. Puikam atkal noplīsa un telefona remonts maksā dārgāk nekā pats telefons. Ja nu kas ir ko piedāvāt tad sūtat uz [email protected]
Nu varēt jau var , bet tomēr vieglāk bērnu nokontrolēt ja viņam ir šis aparāts. Un tulīt paredzēts garāks izbrauciens uz divām dienām un tad jau nu gribētos normāli ar bērnu sazināties!
manuprāt, izdevīgāk būtu nopirkt tos tele2 telefonus pa 1ls vai arī atbloķēt esošo, jo, ja tu piedāvā 10ls par jaunu telefonu, tad tie 5ls neko dikti nemaina :)
Cik nu izdevīgi bērnam pirkt telefonu uz 2 gadiem ar pieslēgumu un nereti mēneša maksām,ja bērniem tie telefoni zūd un plīst vairākas reizes gadā? Tas ir muļķīgi,ja nu tikai nauda ir pārpārēm ;)
Nu ar lombardu ir tā ka tur jau tiešām nezini cik ilgi baterija tur. Te jau ar protams cilvēks var samelot, bet nu tomēr nedaudz lielāka ticamība.
Un es nepiedāvāju par jaunu telefonu 10Ls, protams ka meklēju lietotu.
"Cik nu izdevīgi bērnam pirkt telefonu uz 2 gadiem ar pieslēgumu un nereti mēneša maksām,ja bērniem tie telefoni zūd un plīst vairākas reizes gadā? Tas ir muļķīgi,ja nu tikai nauda ir pārpārēm" šim piekrītu 100%, jo bērnam jaunu telfonu pirkšu tikai tad kad viņš mācēs saudzēt un nepazaudēt.Jo ir bijis arī nozaudējis!
Zakuk aizej pie lmt dilera un atbloķē bez maksas! Ja vien esi jau nomaksājusi to telefonu, es tā izdarīju, nostaigāju ar telefonu divus gadus, beidzu maksāt- aizgāju uz lmt, tur prasa kkādus datus par personu uz kā vārda telefons! un vnk paņem un atbloķē ;)
Tas telefons ir iemainīts, no māsa vīra , bet nezinu vai īsti viņš bija LMT klients vai viņa mamma, nu baigais penters tur sanāk.Zinu ka viņi atbloķē pa velti!
Nu, tak, ir cilvēki, kas telefonus maina kā zeķes ;-) Un tādi pavecāki telefoni mājās krāj putekļus, tad kāpēc gan neatdot kādam, kam vajag.
Man nesen viens lieks vēl bija, bet atdevu tantei.