Cacas and so on

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010

:-) Sveikas, cosmo būtnes! :)

Šodien man nācās dzirdēt uzskatu, kurš nesakrīt ar manu, tiešāk runājot, tas ir par tautā sauktajām cacām.

Labi, sākšu visu pēc kārtas. :)

Tātad , šodien dzirdēju tādu kā mājienu, ka esmu caca. Nu man tgd ir mazliet tāda škrobe par to.

Jo man cacas asociējas ar tonnu tonāla, rozā blūzītēm, pielīmētiem matiem, skropstām, nagiem, mini svārki - ziemā, vasarā.

Tādu stilu es nepiekopju, tomēr nēsāju ikdienā augstpapēžu kurpes, lietoju kosmētiku utt., bet , manuprāt, tas nav "caciskums", bet sievišķīgums? Nesaku, ka bez papēžiem utt. , tas nav sievišķīgi, bet vienalga.

Tātad, kā jums šķiet , kas ir cacas, ar ko tas atšķiras no sievišķīguma? :-)

06.05.2011 20:58 |

Reitings 24
Reģ: 01.04.2011
Centos ielikt saiti, bet laikam Cosmo tajā mājaslapā rakstītais ir tabu :-D ..

Ir tāda mājaslapa lurkmore.ru un tur ir vesels psiholoģiski - vizuālais portretējums, atliek tik meklētājā ievadīt
Гламурное кисо.
Tad nu katra pati var spriest ir vai nav... :-)
07.05.2011 04:03 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Ja Tevi tas ta uztrauc, padoma, kadel ta... :)
07.05.2011 04:06 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Kā man kaitina tas vārds :D Bet nu manā skatījumā caciskums ir tad, kad ārējais izskats tās meitenes (jā, arī puiša) domās ir ļoti augstā svarīguma pakāpē, un ka par to arī tiek daudz un dikti runāts. Šāda meitene savā domāšanā vismaz dažās jomās ir iestrēgusi tīņa gados, kad bija tik svarīgi pašapliecināties citu vienaudžu vidū (tas neizslēdz būšanu reizē gudrai un cacai).
Caca par izskatu vāvuļos un burkšķēs, un sūdzēsies un gaidīs komplimentus, savukārt, sievišķīga sieviete ar visu tiks galā pati. Pati zinās, kas viņai piestāv, tajā arī lieliski izskatīsies un komplimentus sagaidīs, nevis uz tiem izprovocēs.
07.05.2011 06:05 |

Reitings 217
Reģ: 20.04.2011
jā man arī tā ir teikuši.. Man patīk rozā krāsa, nēsāju viņu, un patīk vienmēr labi izkatīties, kautvai sēžot pie PC.
Bet nedomāju ka esmu caca.. :-)
08.05.2011 18:00 |

Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt galvenā pazīme - viss, kas ir mākslīgs, cacām skaitās skaists

Gari, taisni mati (nav pat nozīmes vai blondi vai tumši), solārijā apcepināta seja, maksimāli gari nagi un skropstas, "tūtiņ" lūpas bildēs + klēpja sunīts padusē vai vismaz meitenes lielākajos sapņos :D

šādu es iedomājos tipisku cacu, bet protams ir vairākas variācijas.
08.05.2011 18:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!