cīņa ar BAILĒM. Kā?

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Pavasaris klāt,randiņu laiks arī rit pilnā sparā,laiciņš foršs (ar retiem izņēmumiem) utt.

Lai vai kā - mani nomoka viena problēma! (s)

Agrāk ar prieku gāju uz randiņiem,patika jaunas vēsmas savā ikdienā, kaut kur aiziet,aizbraukt, iepazīt jaunus cilvēkus utt. Ir jauni piedāvājumi satikties ar puišiem (randiņi), bet...Tagad viss ir savādāk!!!

Ilgāku laiciņu noslimoju un pieķēru sevi pie tā,ka manī ir parādījies jauns simptoms BAILES!Tiešā ne pārnestā nozīmē!

Mani uzaicina uz satikšanos,pašai gribas,bet visu izjauc manas iekšējās bailes - ne tas,ka pirmo/pēdējo reizi satiksimies,kādam nepatiksim,nekas tāds!Drīzāk tas saistīts ar psiholoģisko pusi - bez maz kā veģetatīvā distonija! (s) Liksies varbūt smieklīgi,bet man pat ir bailes iet uz veikaliem (vot tas man tiešām tracina!!!) - tieku līdz veikalam,viss ok - ieeju,tā man uznāk stresiņš,kkas sagriežas iekšā un viss,gribas projām (agrāk nekas tāds nav bijis) :-/ Rindā vispār liekas mokoši nostāvēt! NEKAD nebiju domājusi,ka mani kkas tāds skars - patika iet i uz veikaliem, i uz randiņiem staigāt utt.

Tagad iedomājos - nez cik ilgi taču nevarēšu atteikt,vnk palikšu muļķa lomā!

Septembrī jāatsāk studijas - to es ar šausmām gaidu,ja jau tagad nekur nevaru iziet viena, vai ieiet tajā pašā veikalā..

Varbūt kādai ieteikumi - kā cīnīties? Kā tikt ar sevi galā? (s)

Šī lieta mani tā nomāc,ka es pilnīgi nezinu - nāk par to visu raudiens!!!Lai gan zinu,ka raudāšana nepalīdzēs,bet ir jāsaņemās...

06.05.2011 14:58 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Un es līdz šim domāju,ka tikai man vienīgajai ir šāda problēma.Man vispār kauns kādam stāstīt par to,ka man ir bail kaut kur braukt,iet utt.Es uztraucos par katru sīkumu,visu laiku dzīvoju nemtiīgā stresā un bailēs,lai gan būtībā nav iemesla,taču es ar to sadzīvoju,jo nekas cits neatliek.

06.05.2011 23:50 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Man ar tie drebulji, raudasanas,pesimisms...
07.05.2011 00:47 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
Man arī šī kaite piemeklēja - tas bija pats lielākais murgs pasaulē, kurš nav gājis cauri pat iedomāties nevar, cik tas ir nepatīkami. Tiku galā, bet tagad, dēļ šķiršanās ar puisi, atkal jūtu, ka nav īsti labi. Bet nu cīnos un būs ok.. 8-)
07.05.2011 01:29 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Man tas pats - bija viss jau ok,kad atkal pārdzīvoju attiecību dēļ (!!!) un man parādījās vecie simptomi,bet tagad atkal pamazam cenšos atgūties!
07.05.2011 01:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits