nu labi, varbut ir pienacis bridis, kad ari es varetu kaut ko par sevi pastastit. Hellish mani iedvesmoja un tapec varu padalities ar ljoti lidzigu pieredzi.
Taa bija vasara, toreiz biju uz skirsanas robezas ar bijoso. Bija mana bijusa varda diena, bijam sastridejusies un mes ar draudzenem aizbraucam uz Vecrigu dejot :) Pilnigi netisam iepazinos ar vienu navigi forsu puisi :) sarunas, alkohols un nokluvu pie vina dzivokli. Visu nakti pavadijam sarunas, vins par mani 8 gadus vecaks, bet nu tiesam-tadus ka vins glancetos zurnalos parasti deve par idealajiem.. Kopigi todien pilnigi bezatbildigi novartijamies pa gultu lidz plkst. 12 diena, abi kavejot savas ikdienas gaitas :) Pusstundu pec atvadam sanjemu sms ar tekstu, ka esmu nakusi loti negaiditi un ka es vinu iedvesmojot labiem darbiem. Pati lidinajos pa makoniem, forso domu parnjemta. Taja pasa diena pieliku punktu visam ar bijuso virieti, ar kuru kopa biju 2 ljoti nozelojamus gadus.
Es zinaju, ka jauniepazitajam virietim taja diena jadodas pie "pazinjaam" uz laukiem, uz kaut kadu tur izlaidumu-apsveikt! Vins vien lika man apsolit, ka nakamaja diena, kad vins bus atpakal, es lausu vinam sevi satikt.
Vel taja pasa vakara, kad vins bija laukos,sanemu no vina sms, ka vins ir loti laimigs, ka ir mani sastapis utt. Devos gulet ar smaidu uz lupam.
Nakts vidu pamodos, gribeju paskatities telefona pulksteni, bet tur divas jaunas sms-abas no vina! izlasot to saturu, auksti sviedri paar muguru- liec mani miera, es negribu tevi sapinat, esmu iedzeris un saprotu, ka tas viss nebija pa istam, man jau ir draudzene utt. Man tiesam bija soks. Bet es vinam uzrakstiju atbildes sms, uz kuru atbildi nesanemu. Zvaniju-lika nost. Atceros, ar kadam grutibam tonakt aizmigu. No rita ari nekadu zinu no vina nebiju sanemusi, bet, ka saka- "rits gaisaks par vakaru"-saku domat logiski-kapec lai peksni viss skaistais butu ta parverties? Biju jau sava prata izdomajusi 10000 variantus, kas noticis, kad sanemu no vina tik loti gaidito zvanu. Tas sms nebija rakstijis vins- vinam tiesam bija tobrid viena pieguletaja, kuru vins taja pasa diena pasutija. Tas sms rakstija ta meitene. Atceros, ka taja telefona saruna vins man ludza iespeju mani satikt.. Es laavos un labi, ka taa, jo kops taa briiza esmu looti, loti laimigas attiecibas ar so pasu cilveku!
Ko ar visu so es gribeju pateikt Tev? Es neticu, ka sadas pasakas var but ar tik sliktiem iznakumiem-varbut ari tava pasaka ir iemaldijusies kada launa ragana??
(arprats, cik gari sanaca :D un man diemzel kaut kas notika ar garumzimem,tapec atvainojos, ka japiepulas, meginot saprast vardu nozimi)