Rīgas dzemdību nams!

Reitings 40
Reģ: 18.10.2010

Sveikas, takā man līdz dzemdībām nau tālu bijām apskatīties Rīgas dzemdību nama 7.nodaļu un konsūtējāmies ar vecmāti.Teikšu atklāti ieraugot dzemdību nama 7.nodaļu biju nedaudz šokā domāju, ka vis būs gaiš un jauks un iskatīsies viss jauki un sakisti, bet viss bija pretēji Viss bija tumš gais visur šausmīgi sasmacis paātās vis likās tāds mitrs un pašas dzendību telpas iskatijās šausmīgi ār vecām zaļām flīzēm kuras dažas ir pat izkritušas un vis tik drūms nu man liekas, ka diezgan patīkami tādās tepās dzemdēt nau.Tpēc gribēju jums pajautāt vai kāda kura nesen ir demdējusi citās Rīgas dzemdību nama nodaļās var pateikt ka iskatās tur, jo vecmāte no rīgas dzemdību nama teica ja ir dzirdētas atsauksmes par kādu konkrētu nodaļu reģistratūra var pateikt lai liek tajā un vņi ielik tevi kur tu vēies ja tur protams būs brīva vieta.

04.05.2011 20:23 |

Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
Aaa, strados ir superigas dzemdibu zales - dzeltena, zila un zala. svaigi remontets. pavadiju taja zale 20 h. lidz vareju nemt savu magiti ar muziku utt.
05.05.2011 16:19 |

Reitings 871
Reģ: 05.03.2009
Es ari dzemdeju stradinos. man tur riktigi patika. lai ari man pec gandriz 25h dzemdibam ''gaja ciet'' arsti tomer bija saprotosi un wisiem spekiem meginaja man palidzet.
Ari zales bija smuki izremontetas un istabinai ari nebija ne wainas. (es panemu sev atsevisko 1vietigo ar bebi)
Es ari biju pirms tam paskatities ka ir dzemdibu nama un jau to wisu ieraugot sapratu,ka tur dzemdet es noteikti negribu. Bet dazas man zinamas meitenes,kas dzemdeja dzn ir loti apmierinatas. Nezinu..man wnk tas liekas parak skaists mirklis un negribejas,lai pirma wieta kur bernins naks pasaule butu ar nokritusam flizem utt.
05.05.2011 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits