Atkal-cilveeks luudz padomu,te saak zaagjeet! Vinai taa jau ruuti,nee,vot sievietes! Un jaa jaa,gaidu jau uzbrukuma guuzmu!
Pirmkaart, vinja ir gatava beernam un necer uz haljavu,jo nebrauc delj beerna nekur,vinjai ruup buut ar vinju kameer ar kruuti jaabaro! Bet teevs?Protams,sievietei jaaizneesa sis mazulis 9 menesi,jaabrauka pie arstiem, jamocas ar nelabumiem un nerunasim par dzemdibu saapem!Un tad vel ne mirklja atputas...Ka var 2 dienas vnk aizbraukt atpusties un negribet redzet savu mazo?Cik sapratu,vel diktam mazins!Ok,vienu vakaru patuse,bet divas dienas!Pa to laiku varbut nemanisi vina pirmo smaidu, vaibstus utt! Man darbs ar berniem bijis loti daudz un loooooti biezi mammas ir vienas ar berniem un ir skirusas un saka,ka teevs audzinasana nemaz nepiedalijas...Protams,viriesu logjika stipri atskiras, bet mana gjimene nav bijusas tadas problemas,kad mamma bija uz gultas,teetis man astes seeja!Un kad mamma padzemdeja mani,tetis palika majas ar vecako brali un maasu,variija eest,daktereeja un rakstija mammai vestules. Musdienu viriesi vnk ir pieradusi,ka visu pienes prieksa un atvainojos,pakaljaa. Un nevajag parmest,ka jauna maminja ir cerejusi uz haljavu, tas nemaino to,ka vinai vienai jaaudzina berns. Vajag atbalstu nevis Jusu morali,vinjai ta jau gruuti izlemt,bet vel sadod pa galvu pa neko. Katrs pats savas laimes kalejs. Bet trakakais,ka saja situacija ciesh mazais,kuram vajag abu milestibu un ja ta trukst no abam,tas atstaj psihologiskas pedas nakotne. Saku pec pieredzes nevis gramatu gudrajiem terminiem.
Laid,ja tik loti velas, vel ir jauajums vai sekos interesejosi zvani un atgriezoties majas acis bus ilgas. Es butu pret,bet ja gribetu-lai skrien. Mani tas raisitu pardomas. Lai Tev veicas un galvenais saja visa vairak domat par mazo kjiparu :)