Ikdienā brilles nenēsāju, bet ir divu veidu - vienas parastas, melnos plastmasas rāmīšos, otras escada zolīdākas ar rāmīti tikai augšā. Es nevaru iedomāties, kā varētu pirkt netā brilles, ja nu vienīgi iepriekš veikalā pielaikojot kādi konkrētu modeli, jo katras brilles ir savādākas. Es savas pirku Vision express, viņiem parasti uz vasaras beigām atlaides, tāpēc, ja nav steidzami, tad vari pagaidīt ;)
Es savus rāmīšu pirku "Fielmann", patīk man tur izvēle, patīk attieksme. Cenas visādas, tā kā es gribēju smukus, tad mani izmaksāja diezgan dārgi, bet jebkurā gadījumā iesaku to vietu. Ja pie viņiem pirksi brilles, tad redzes pārbaude tur būs bez maksas. :)
Savus rāmjus pirku optikas salonā.Nav kruta zīmola.Un nevajag arī.Par izturību nesūdzos.Neatceros,cik samaksāju,jo tas bija pirms 3 vai 4 gadiem.
Man iepriekšējais briļļu rāmis bija tikai ar rāmi augšā un tādiem interesantiem stikliem...Nebija slikti,bet man labāk patīk tagadējais,kad stikli normāli ierāmēti.Bet tas jāskatās,kas tev piestāv.
Neesmu pat apsvērusi iespēju netā rāmjus sūtīt.Man vajag,ka varu pati apčamdīt,piemērīt,apskatīt.
Nēsāju tieši tādu modeli, tikai tumšākā tonī. Pirku optikas veikalā. Dabūju ar 50% atlaidi. Caur internetu nemaz nedomāju pirkt, jo man ir svarīgi brilles uzmērīt uz vietas.
Tagad gan meklēju jaunas, jo šīs ir mazliet apnikušas.
man nav visai dienai brilles, tikai lekcijām, datoram, tv un lasīšanai :) rāmji man ir violeti un vispār ļoti ierasts rāmis, bet man piestāv un es izskatoties gudra :D
pirku vision express, nezinu, bail būtu pirkt netā :-|
Savas brilles pirku optikas salonā.
Man ir tādas ar kvadrātveidīgiem stikliņiem,bet rāmītis nav viscaur,bet tikai augšpusē :-) Nevaru netā nekur atrast tādu bildi (s) Rāmītis man ir tāds smuki tumši/gaiši zils un ļoti smuki izskatās pie manām gaiši zilajām acīm :-)
Tagad pat citreiz ilgojos pēc savām brillēm,ka nevaru tās uzlikt (s)
Jo redze man uzlabojas pa drusciņai un nezinu,kādi būtu īsti stikliņi,ko likt (stipruma ziņā),lai visu laiku nav jāmaina pa jaunam,tāpēc tagad iztieku ar lēcām :-)
nu es pat nezinu, citu nošokējās, kad es atnākusi ciemos skatīties filmu uzvelku briļļukus :-D bet ir okei.
es biju savos laukos, tur ietonēt un uztaisīt manus mazos mīnusiņus ar tiem "zubrīšu" rāmjiem maksāja 24 Ls :D
Jā,var uzlabot redzi,bet iepriekš jau kkur rakstīju,ka tas nav ar burkāniem un mellenēm. Man vnk uzlabojās veselība (gāju pie viena ārsta,man sakārtoja veselību) un tad jutu,ka brilles pa stipru,lēcas arī un tad man pateica-jā,tā tas varētu būt,jo man uzlabojas redze pamazām :-)
Daudzi pat nemaz nezina,ka man ir brilles,jo nav redzējuši un nav ievērojuši,ka lēcas nēsāju :-D
Chupse, mulkjigs jautajums - a ietonet var piemeram tikai tumshakus, vai ari piemeram cita krasa,drusku zilgana vai saules utml ? :) es sen neesmu brilles pirkusi,nezinu :D
:)(: - man tas pats, apkartejie pat nezin, ka nesaju lecas ;D tas brilles kas man tagad ir, likt kaut kaa ikdiena neuzdroshinos hm
Am ar to sarkano ir tā,ka kājiņas ir sarkanas un rāmju iekšpuse,bet no ārpuses maliņas tomēr redz sarkano.Brilles es nēsēju,kad skatos tv,kad tāfeli neredzu utt.