Es arī gribu ļoti jau labu laiciņu, varbūt vasara ir īstais laiks, lai to izdarītu! :) Gemini, tu mazgā ar speciālajiem šampūniem& balzāmiem? Kādiem tieši? 8-)
spotlight on me, Kolonnā var nopirkt,šie šampūni ir bez sulfātiem. Tad kopā sanāk 26 Ls (šampūns un kondicionieris), bet man klientes bija pirkušas arī body shop par lētākām naudām. Taču googlē arī var atrast dažādus šampūnus, kurus lieto citas pēc keratīna-galvenais bez sulfātiem. Jo tad keratīns iziet ātri.
Man jautājums,es arī visu laiku domāju,par taisnošanu ar keratīnu,bet salasījos,ka ja ir plāni mati, kādi man arī ir tad nav ieteicams taisnot,būs kā pielaizīti un netīri.Kā tad tur īsti ir?
Grūti pateikt - kas ir domāts ar pielaizīti?
Mati kļūst smagāki (tamdēļ arī taisnāki). Lai nepazustu apjoms matu augšadālā, keratīnu var nelikt tieši pie saknēm.
Es jau arī biju sagatavojusies taisnot ar keratīnu, bet tad draugu domubiedros par matiem izlasīju sliktas atsauksmes no vienas meitenes, ka pirmajā reizē, kad viņai iztaisnoja viss bija ideāli, bet otrajā reizē mati palika kā pūkas. Tāpēc es pārdomāju :(
es visu laiku gribēju, bet tomēr pārdomāju beigās :) laikam labi vien ir, jo brālēna draudzene teica, ka viņai pēc tam pieplaka mati pie galvas un palika smagi, grūti kontrolējami :D
Kourtney, bet viņa darīja nepareizi, jo cik sapratu tad ielika arī saknēs to keratīnu ;) Cik esmu lasījusi, tad ja negrib lai tie mati pieplok pie galvas, tad nevajag likt pie saknēm un tad neesot tik traki ;)
diezgan muljkjiigs jautaajums, bet kas iisti ir taa taisnoshana ar keratiinu? sheit visu laiku visaadas diskusijas, kur prasa atsauksmes, cenas utt., bet kaut kaa neiedomaajos nevienam paprasiit, kas tas ir par zveeru?