Logo var izveidot principā pats, ļoti vienkārši :)
Vajag mācēt ar photoshopu apieties, es veidoju pati, bet viņš nesanāca īpaši veiksmīgs, gan jau kad parādīsies ieņēmumi tad varēs domāt par pārveidošanu :)
Bet draugam ar izveidoja pa 30 Ls ;)
ā, un internetā var arī online izveidot un tad var nopirkt viņu :)
vispār atkarīgs no tā, kādu logo tu gribi. jo tie var būt 2-3 burti piemeklētā un pārveidotā fontā, kas tiešām var izmaksāt tos 30 ls (varu derēt, ka kāds students taisīja) bet vidēji normāla logo, kur ir kāds simbols vai kkas tāds, cena par logo būs 200-300 ls
Jā nu daudz kas atkarīgs no tā,vai vajadzīga tikai pati izveide un doma jau ir pašam pasūtītājam skaidra,vai arī ietilpst ideju piedāvājumi, tā nonākot līdz gala izstrādei(kā jau te minēja - pat 400 ls).
Draugam tas pašlaik ir aktuāli,taču neesmu informēta,par kādām summām tur ir runa. :)
Man te saka,ka 500 ls ietilpst 3 logo varianti,izmaiņas par papildus samaksu.Nu tas ir konkrēti man zināms uzņēmums,kas ar to nodarbojas.
Bet varot arī,protams,lētākus variantus atrast,piemēram,logopar15.lv
Agrit, ja Tev ir tikai burti tad neiesaku tev maksāt vairāk par 100 Ls ;)Chocoo man parādija tavu logo, viņš ir labs, bet tādu uztaisīt nav nekas sarežģīts ;)
vari paskatīties manam draugam logo lapā: beyou.lv
Viņš samaksāja 30 ls, tajos ietilpa laikam 4 vai 5 dažādi logo varianti kā arī izvēlētā logo labojumi...
Nu jā, jo man izskatās ka viņš ir taisījis fotošopā, turklāt uzrakstīt vārdu nekas grūts nav, tos burtus pārdublēt un kko nodzēst ar nav nekas grūts ;)