esmu tieva,bet tik un taa man ir svariigi ko eedu un skatos uz produktiem tauku saturu uc sastavdaljas!ja jaizvelas trekns siera gabals vai vajpiena biezpiens,protams esmu par labu vajpiena biezpienam :-)
Emanuelle
Paldies, eksāmenā gāja normāli, rīt eksāmens ''nutrition'' jāsāk mācīties!
Veselība, ir kā ir. Tagad arī otrai rokai-plaukstai tāda jocīga tirpoņa, asa sajūta :(
Par operāciju vēl nezinu, profesori vēl doma.
Kā pašai visumā klājas? :-)
Turu īkšķus, lai rīt būtu labs laiks! Braukšu just līdzi vīrietim- viņš piedalīsies Trako skrējienā. Apskatīju vakar šķērsļu joslu- pasākums solās būt... smieklīgs :-)
Šodien vienojāmies, ka brauksim uz Talsu ralliju. Nekad neesmu bijusi, tāpēc vēl jo vairāk gaidu šo pasākumu ar nepacietību!
Guarana - tev un tavai māsai ir vienādas problēmas - ta pieēdas un uztraucas par svaru it kā uzreiz 10kg būtu plusā, ta nodzen sevi sportā un pēc tam šeit pasūdzas... kā apsēstas ar kalorijām un centimetriem :-D
Ruxeniite, pieņemties pa 10kg svarā būtu sevis nemīlēšana :-( tāpēc māsu mudinu sportot, lai pierod pie sporta, jo, ja nesāks vingrot tagad, tad pēc 30g.v.netik.
Blānša, es biju pagājušajā gadā kā atbalstītāja, daudz pazīstamos satiku..interesants pasākums. Bet tur tiešām trakajiem domāts :-D
mēs arī varbūt uz to ralliju brauksim, šorīt rādīja reklāmu, un draugs tik noteica - varētu uz šito aizbraukt, sākām tieši par to diskutēt. Biju izbrīnīta, jo mūsējie ir drifta pasākumi, bet nu...Katrā ziņā varbūt beidzot tiksimies tur! :-P
Man jau tā apsēstība arī liekas pārspīlēta,bet katra jau izvēlas savu dzīvi.Tik man liekas,ka dzīvē ir pietiekami daudz sarežģījumu un klapatu,ka stresot par katru apēsto gramu ir lieki.
Piekrītu,ka ir jāseko līdzi sev jau laicīgi,nevis kad jau 20kg plusā.Bet nevajag kļūt apsēstai ar to . Kad jau vairs bieži vien neredz robežu ar skaisto un neglīto ;)
Gan Bifelis,gan Guarana izskatās labi un viss ir formā,vismaz manuprāt. Un manas domas nemainītos arī ja būtu 3kg klāt. :)
Mazais Bifeli - vingrot jā, bet ne tik šausmīgi. Brīžiem izklausās pēc sāncensības - kura vairāk presītes uztaisīs, kura vairāk pacels, kura vismazāk kalorijas dienas laikā uzņems... Visam taču ir robeža, bet nejūtu, ka jums abām tāda būtu. Jūs sevi vienkārši nomokat. 90% komentāru ir tikai par sportu un ēšanu, ir kaut kas cits ar' vēl, par ko ikdienā iedomājaties(izņemot darbu)?
Jā, par to, ka viņš ir traks, es nemaz nešaubos :-) Ceru, ka spīdēs saule, jo bez skrējiena ieplānota arī kāda ekskursija pa tuvējo apkārtni.
Ņam ņam, mums noteikti jāsatiekas! Ja ne pie kādas tējas tases, tad vismaz rallijā noteikti! Mēs brauksim svētdien :-) Noteikti vēlos sagaidīt apbalvošanu un ļoti ceru, ka mani favorīti būs trijniekā :-P
Mazais Bifelis
Manuprāt, Tavs augums ir pārāk ''ciets''. (bet viņš ir glīts)....Un tas galīgi nav tas,kas man patīk :) man patīk tāds augums, kuram ir arī gaļa-formas, nevis izspiedušies kauli un muskuļi.patīk,kad ir kādi 5kg virs ideala svara :)
Nu ne tik daudz kā man :D :D :D
Un pieņemšanās formā nav no sevis nemīlēšanas. Drīzāk no pārāk lielas sevis mīlēšanas, jo tad neko sev neaizliedz - ne kārtīgu tortes gabalu, ne lielo čipšu paku u.c. Protams, tā ir arī nolaidība, tikai dažām/dažiem nekādīgi nav iespēja sportot, ja laiku panem garas darba stundas un rūpes par ģimeni. Es tagad neaataisnoju visus korpulentos cilvēkus. Man ir pietiekami daudz draudzenes, paziņas, kurām ir/bija problēma ar lieko svaru un redzu kā cīnās vai arī nespēj cīnīties pret to.