A es gribu kafiju :-D
Un tad man atkal slikti paliks.
Esmu konstatējusi, ka no sajaukuma - daudz tumšā kakao + pavisam maz kafijas, man slikti nepaliek, bet darbā tādu sajaukumu nevar dabūt gatavu.
ņamsi, nu Tev jautri gāja :-D
Un jā, kāpēc mums nav saīsinātā diena? :-D
Tas sapnis bija tiesam tads divains ,jo viss sakas ar to ,ka mana draudzene ,kura patlaban strada Vacija par dentisti,ludz lai es noperku so sampanieti-vareja nopirkt kada super kafejnicina ,un ta es devos uz to kafejnicinu...edu ari kuku ,bet to ignoreju ,jo nav labs tulkojums...! :-D Vienmer censos iztulkot visu sev par labu!!! :-D :-D
Kafija un kūka vnk nevar nozīmēt kaut ko sliktu ;) Pārāk labs salikums.
No rīta plānā bija sapucēties kleitā un kurpītēs, bet, paskatoties pa logu, nekas cits neatlika, kā vilkt gumijniekus. Šodien aizmuku no darba jau pusdienslaikā, sēžu mājās zem segas un ir labi.
Man patika par to lieko svaru!!! :-D Tas ir laikam vienigais ,par ko man nekad nav bijusi uztraukumi dzive!! (l) (l)
Bet ,nopietni tunajot ,par sapniem -man patik ,kad redzu tadus simbolus ,ka piemeram, sarkanas kurpes...utt ,un tad sapni domaju ,ka jaatceras,lai var iztulkot :-D !!!!Tas tiesam ir tik smiekligi,tapat ka ,ja redzu kaut ko traku-gribu pamosties,lai tas beidzas!!!Interesanti vispar! :-P
mani no rīta vienkārši pazemoja studiju darba vadītājs, rupji sakot, sad*rsa visu rītu (e) bet labi, ka beidzot noliku to darbu un nekad mūžā man tas idiots nebūs jāsatiek!!
saņēmu pirmo algu (l) un tagad iešu cept vistiņa un vakarā uz sālsmaizi :)
Šodien bija tāda īsā diena darbā, pēc tam pirts un daudz visādu našķu, gribot/negribot saēdos,un tagad pārmetumi sev, dēļ tā nāk miegs, tāpēc nedaudz pagulēšu, ja spēšu.
Par lieko svaru domāju nemitīgi, jo man ir sēdošs darbs, baidos uzņemties svarā, rakstu blociņā cik novingroju, ēdu mazāk, cukuram nē, it kā krītas,bet tagad uzēdu tai pasākumā... :-(
Labvakar!
Ceru, visām ir labs pirmssvētku noskaņojums. Beidzot arī es esmu ātrāk tikusi mājās no darba. Sazvanījos ar draugu, apsveicu viņu viņa paša svētkos - es jau pieradusi, ka viņš katru gadu šajā laikā ir komandējumā. Darbs ir darbs :-)
Lai Jums visām burvīgs vakars un saulains noskaņojums par spīti nemīlīgajam laikam! Galvenais, lai saule sirdī:-) :-D
Guarana-man ta ir kad aizbraucu pie mammas!Man nav ta ,ka pienemos uzreiz svara,bet klustu miegaina,nav vairs ta asuma domasana!Tas ir tas ,kas mani loti kaitina!!Esmu pedeja laika iemacinusies notureties-neest neko tadu ,kas ir parak sarezgits un loti labi smarzo-jo tad 100%ieksa bus daudz sintetikas -pec tam darba speju zudums ,miegainiba uttGruti jau ir notureties,bet var!!!Bilde jau tu izskaties loti labi!!! :-)
biju pie savas zobarstes un vina tik daudz izdariija,. cik patei ca, ka naakamajaa reizee buus kanaalu tiiriisana, fui, man taa nepatiik :-O tagad buutu jaataisa vakarinjas, tikai man kaut kaads besis peedeejaas dienas :-/
Es jau arī visādi sevi ierobežoju, bet bija pasākums, nevienai kūkai gan nepieskāros :-D bet marinētie gurķi kādam laikam pietiks.
Zinu, ka man līdz labam augumam tālu,bet vismaz forma jātur, jo sēdošs darbs ļoooti ietekmē.
Skatos brīnišķīgi uzlabojās laiks, bet esmu bezspēkā.
Es jau arī visādi sevi ierobežoju, bet bija pasākums, nevienai kūkai gan nepieskāros :-D bet marinētie gurķi kādam laikam pietiks.
Zinu, ka man līdz labam augumam tālu,bet vismaz forma jātur, jo sēdošs darbs ļoooti ietekmē.
Skatos brīnišķīgi uzlabojās laiks, bet esmu bezspēkā.