Noskaņojums ir labs, vienīgi nepatīk ka ārā līst lietus un man tūlīt jāiet ārā būs ar lietussargu :-/ Bet gan jau diena būs izdevusies un jauka!
Ar draugu baudam pēdējās dienas kopā pirms Viņš atkal aizbrauc (l)
žēl, ka mana darba diena nav saīsināta, 24 h, kā jau parasti :D
Izskatās, ka beidzot lietus bijis. Sen jau gaidīju, viss paliks zaļāks un svaigāks :) :)
Labrīt!
Dzeru savu rīta kafiju un priecājos par vakardienas labo hokeju! (l)
Man par divām h saīsināta diena, bet bez maz škrobe, jo darba daudz!Nu nekas! Šodien laikam jāsaskrienās ar draugiem uz kādu aliņu,jo nav tās brīvās dienas tik bieži!
Bāc, vēljoprojām gruzos, besos un pinkšķu!Nekad dzīve vairs negribu iemīlēties! :-(
šodien redzēju ritīgu krimiķi sapnī, kļuvu par liecinieci apšaudei vietējā veikalā :-D Un pēc tam es ar kkādu mistisku džeku ņēmos izgāztuvē, kur auga kukurūzas!sviests kkāds! :-D
man tāds slinkums strādāt... :-(
šitādā laikā gulēt tikai gribas vai arī kko pa mājām darīties, ik pa laikam iemalkojot siltu tēju :-) (l) (l) (l)
...nevis darbā sēdēt... (e)
nepatīk klienti šorīt galīgi (e)
Taisos uz darbu un gatavoju brokastis. Šodien solās būt grūta diena. Nesapņot man par saīsināto darba dienu. :-/
Laiks arī ārā ļoti bēdīgs. Labi, ka pierunāju vīrieti šodien iejusties mana šofera lomā. Vismaz nevajadzēs pa šo laiku daudz staigāt.
Ar nepacietību gaidu rītdienu. Varēšu kārtīgi izgulēties un beidzot redzēšu Agro rūsu :)
Labrīt!
Esmu labu laiku pamodusies, dzeru otro kafiju, šodienas plānā ir nopirkt, piereģistrēt kases aparātu, vēl dažas darīšanas, ttreniņš un vakarā pa mājām.
šodien pēdējā darba diena pirms brīvdienas :D baigi labi. tikai laiks varēja būt mīlīgāks.
šodien plāns nezinu kāds-laikam jāmācās un jākopj māja, jo rīt laikam ciemiņi taisās atbraukt, lai gan es ceru, ka tomēr izdomās nebraukt :D :D
lbriit visaam!
bet mans riits ir vnk drausmiigs :/
dd nav saiisinaata, bet visam pa virsu pamatiigs vakardienas striids, ja taa var teikt, ar draugu .. un vinsh vnk pagriezaas un aizgaaja. ar shitaadaam domaam mana darba efektivitaate pieliidzinaas nullei
labrītiņ!
dzeru trīs vienā un domāju vai man ar ir saīsinātā diena šodien vai nav :-/ un tas, ka rīt brīvs ar nekur vēl nav uzrakstīts :-/ bet nu zinu, ka būs brīvs! :-D
vakardienas solārijs ir ritīgi jūtams esmu sarkana kgan šodien jau nedaudz sarkanbrūna :-D vakarā uz airobiku, cerams, ka varēšu kko izdarīt!
tā tā tikko noskaidrojās, ka šodien īsā diena tas nozīmē, ka man līdz 4iem jāstrādā! (l)
Labriit!
šņaukājos un nezinu ko paskatiities internetaa,vakar atsuutiija saitu kur var apskatiit 5.daļu labajai mašīnfilmai :-D man pagaidam vel visas dienas garas/iisas bet jasak taccu apzinaties ka nebus jau muuzhiigi...pieradu jau slinkot :-D
škrobe ka totalizatorā neieliku tos ciparus kurus gribeeju jo ar taadu rezultaatu nosleedzaas spēle,kkaa 1:3 ielikās :-D
Laaabrīt! :-)
Pamodos, gribēju iet ārā skriet, bet, kad ieraudzīju sniegu uz zemes, visa gribēšana pārgāja. :-D
Tad meklēju pantiņus, ko aizsūtīt, drauga mammai dzimenē. :-)
Tagad būs jāiet brokastis paēst. Pa dienu vajadzētu pamācīties, pavingrot, jo tā riepa man galīgi lēnām nāk nost, besī. :-D
piparene oriģināla un laba dāvana,paldies ka padalījies :-)
es domāju izgatavot tādu interesantu atklātnīti ar kaltētām rožu lapām...pavasara puķes nopirkt(laikam tulpes)un veel kko..bet nezinu kas buus tas veel kkas :-/