Sagrauza manu sominju!

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Sveikas sunu miiles!Sodiena iesaakas briesmiigi,laiks drankjiigs un noskanjojums arii,un tad veel....

Mans sunja beerns,kuram ir 1,5 gadi reiz mazotne sagrauza manus jaunos zaabakus,kurus uz SEKUNDI noliku zemee pie saliktajam dreebeem ko tuuliit grasijos vilkt uz teaatri,ta bija sekunde kamer zaveju matus,panjema un sagrauza,dabuja pa dibenu(neesmu no tam stingrajam)...Vakar nopirku jaunu smuku pleca sominju vasarai un ko....atstaju uz gultas steiga,atbraucu maajas,redzu visur sarkanus leeveerus,protams,-kundze sagrauzusi:@ Vina vairs nav kuceens, ir savas mantinjas-kaulinji,mikstaas rotaljlietas,bet nee,vinjai vajag to ko nedriikst!Tiklidz panjemu rokas,vina ieraudzija un saprata,ko izdarijusi-taatad-SAPROT!Saraaju un liku seedeet vietinja savaa.KAPEC vinja ta dara ar manaam mantam?Citreiz liekas,ka ieriebj,jo atstajam majas vienu...Bet labi,ka ta sominja izpardosana maksaja vien 3,50,nevis ka zabaki-15ls un ne reizi vilkti,Ka dabuut ara so nikji?Bet taksis laikam ir taksis...Vai ari vinjai skauz:D

02.05.2011 19:24 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Becky - tas nav suns, tā ir komēdija :-D
02.05.2011 19:43 |

Reitings 2943
Nu tad varētu būt vaina audzināšanā. Akmens tavā lauciņā, ja sarāj un tad žēlo. Tas nav pareizi, Ir jāsarāj lai zin ka nedrīkst. Nevis uķi puķi un tad kunkstēt ka neklausa.

Mūsu mazais suns arī ir izlaists līdz galam, jo mājā daudz cilvēku, ja viens sabar, kāds noteikti pažēlos. tagad vairs neatļaujos tapēc nemaz kunkstēt, ka neklausa- man maiga sirds. :-D
02.05.2011 19:44 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
aisse, tas no šķirnes baigi atkarīgs, manējā ārā ir ēdusi arī kakas un maisiņus, kuros kaut kas ēdams ir bijis iekšā :D

jo vairāk smird, jo labāka manta :D
02.05.2011 19:44 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Mums tapat-draugs izmacija nediedeleet utt,majas to nedara,bet ka aizbrauc uz laukiem,visi pie galda-te sierins,te cepumins utt,saka ka nevar,bet pamans tapat...Isteniba esmu sapratusi ka ar suni tapat ka ar bernu.Ka aizbrauc ciemos taa kaa no kjeedes :D Ja majas maizi need,tad ciemos bez sviesta pat edis kjigjeliiti :D Es raat nemaaku,taa saaku domat par to,ka ari es berniba dariju blenjas un nepatika,ka pa dibenu uzshava. Un otra lieta,ka mans puisis ir stingrs un nemis vadibu rokas un mani vinja klausa tik tad,kad vinja nav majas.
02.05.2011 19:47 |

10 gadi
Reitings 1554
TAKSIS IR UN PALIEK TAKSIS - no pieredzes zinu, ka tas ir grudrākais, stūrgalvīgakais, viltīgakais suns. Mani mēģinājumi ir cietuši fiasko!... :-D
02.05.2011 19:50 |

Reitings 1873
Mans pirmais Stafords grauza arī jaunas drēbes,apavus, mēbeles utt. Vēlāk sākām viņam dot malkas pagales un speciālās graužamās mantas,jo tās viņam patika pluinīt :-D Pēc 2 gadu graušanas apstājās.
Otrs Stafords arī grauza visu,kas pagadījās ceļā. Tika sagrauzti vismaz 7 telefoni, no tiem, protams, daži bija jauni, jo vecie taču bija sagrauzti. Telefoni bija dažreiz palikti zem kāda spilvena gultā vai vnk atstāti uz galda, man liekas viņš juta jau tos telefonus pa gabalu uz speciāli meklēja. :-D Materiālā ziņā zaudējumi bija diezgan lieli, jo pirms dažiem gadiem telefons ar nebij jau tā lētākā prece :-D Tagad mans otrais stafords jau ir vecs un neko vairs negrauž, man liekas viņš ir pat pārāk slinks,lai sagremotu barību kārtīgi, kur nu vēl kaut ko grauztu :-D
02.05.2011 20:02 |

Reitings 2224
man ir špics- un viņa ar grauž ik pa laikam visādas lietas...
Nevar saprast, bet tas nenotiek dien dienā, bet dažreiz, kad atbraucu mājās viņa ir dabūjusi kādu avīzi vai žurnālu un sagrauzusi, mammas čības vienreiz sagrauza...
vel viņa kad dusmojas, tad visu ko var stiepj uz lielo istabu un saliek kaudzē tur :D ādiņas, kas stāv pie gultas, apavus, mantas, kkur vel kādu galdautu paspēj atrast :D

Nevar iemācīt atradināties no tā, tā pat kā no bičkošanas (t)

Tad kad manai sunei piedzima kucēni un viņi paaugās tad gan tie grauza visu, it īpaši viņi pamanījās no kastes noraut manas zeķubikses un sagrauzt, grāmatām stūrus apgrauza, visu kam tika kkā klāt :o
02.05.2011 20:10 |

10 gadi
Reitings 5631
nezinu, kāpēc tavs taksis tā dara varbūt tiešām uzmanības trūkums?!
manējam nu jau pāri pa desmit gadiem, bet nekad neko svarīgu nav sagrauzis, spēlējas tikai ar to ar ko ļauj- plasma pudelēm! :-) tādā ziņā super varu kaut cūkgaļu uz grīdas nomest bez atļaujas neēdīs! manējais gan par uzmanības trūkumu nekad nav varējis sūdzēties un arī rakties pa dārzu dabū gandrīz katru dienu :-)
02.05.2011 20:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!