Mani nomaac jau kaadu laiku "maza" probleemina. Esmu kluvusi par miilaako.Pashai man nav sobriid nopietnu attieciibu. Vinam ir. Saaku pie vina stradat. Jau no sakuma likas,ka tas ir vienigais iemesls,kapec vins man piedavaja so darbu,bet es stingri noteicu,ka nekaadaa gadiijumaa.Buusim vnk "chomi".Un tieshaam,man nebija nekaadas intereses "TAADAS" pret vinu. Vispaar! Un tad pielaidu kluudu. Laikam jau zemapzinaa zinaaju,ka taapat tas notiks. Uztaisijam balliti pie vina dziivokli kameer vina dziivesbiedreNE bija komandeejumaa. Un tad bija pirma nakts. Biju sausmaas nakamajaa riitaa! Trakaakais,ka mees no pasha saakuma bijaam loti atklaati.Mees arii iztureejaamies ka"chomi". Visu staastijaam viens otram. Tas muus satuvinaaja loooti! Man ir tie taurini veederaa.. Reti kad taadi ir. Looti slikti jutos,ka taa ir noticis. Zinu,ka jau runaa darbaa,ka mums ir romaans utt. Bet..
Taatad..Iespeejams,ka ir kadam taada situaacija bijusi. Looti veelos uzzinaat,kaa riikotiesm manaa situacija.
Vinam ir 35,man 20. Juutos looti vainiiga. KAA MAN RIIKOTIES TAALAAK! No darba nevaru atlauties aiziet.Un negribu!