Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

izvēles priekšā =/

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011

Centīšos visu uzrakstīt pēc iespējas īsāk un precīzāk,jo esmu apjukusi,nezinu kā būtu labāk un pareizāk darīt! :-(

Ir man puisis ar kuru jau esmu vairākus gadus kopā.Nedzīvojam vēl kopā,bet ik pa laikam tāda doma ir apsvērta par šādu iespēju. Attiecībās ir visādi bijis - gan labāki mirkļi, gan strīdiņi, gan pašķiršanās (ne tāda tiešā nozīmē,bet ar domu - lai sakārtotu savas domas). Cilvēks jauks, mīļš un mums daudz ir kas kopīgs, spējam labi saprasties. Tiesa gan - ir daži mīnusiņi puisī (kuram gan tādi nav?!) ar kuriem esmu cīnījusies (runājoties), bet kādā brīdī atkal viss ir pa vecam, no kā arī bieži vien es piekūstu,jo cik tad var aizrādīt?!

Nesen bijām atkal nedaudz pašķīrušies - dēļ tā,lai saprastu,ko puisis vispār vēlas (pie reizes arī pati apdomājos) un viņam tieši sanāca darba darīšanas ārpus LV.

Viņa prombūtnes laikā sākumā likās - viss ir ok,es varu neiespringt par to,ka atkal viņš nebūs kaut ko izdarījis, kas man liek dusmoties un nervus bendēt, eju un visu ko daru, laiku veltu tikai sev, forši! Taču gāja dienas uz priekšu un tad es sapratu - man tomēr viņš pietrūkst, apdomājos ko es būtu savādāk darījusi nekā agrāk, ko vajadzētu vēl paspēt utt. Parasti,kad viņš man uzraksta vai pazvana - vnk sirds straujāk sisties, vēderam, kā agrākos laikos, pārskrien skudriņas...viss kā vecajos laikos,kad pirmo reizi iemīlējāmies!

Un tagad es esmu apjukusi - vai nu man palikt ar šo cilvēku kopā (ir pats devis mājienu,ka grib), lai arī nespēju tās dažas īpašības pieņemt un rēķināties,ka visu laiku man ar tām būs jācīnās un pašai tik sevi jābendē, vai vnk šķirties un sevi vairs nemocīt? (s) Tiešām nezinu,ko darīt!

Ko jūs darītu manā vietā? (protams,galīgo lēmumu jau pati pieņemšu,bet varbūt man kāda spēs dot noderīgu padomu!) (s)

02.05.2011 14:01 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Kas ir tas ko nevari pieņemt viņā?
02.05.2011 14:04 |

Reitings 2329
Viena no tādām lietām ir paviršība - iesāk kādu darbu,bet nepabeidz!Protams,attiecībā uz darba lietām viņš visu izdara,kad jādara attiecību labā vai ar mani saistīts...tad sākas tā paviršība (s) Jā,ir viņš darbaholiķis :-/
Un otra lieta (tiešām es to nevaru attiecībās pieņemt!) - nevar bieži ticēt/uzticēties. Pasaka,ka izdarīs kaut ko, aizvedīs, atnāks u.tml., visbiežāk tas nenotiek vai ar lielu,lielu nokavēšanos,kad jau ir pa vēlu - tas mani ļoti sadusmo un tad pāriet visa vēlme kaut ko tālāk darīt! :-(
02.05.2011 14:08 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
cilvēku jau "virspusēji" var tikai izmainīt, bet tādus ieradumus, kas tev nepatīk var. piemēram, man tiešām riebjas, kad smēķē - galva sāk sāpēt, ilgstoši uzturoties telpā, kur tiek smēķēts, aizrādīju,ka negribu, lai viņš mani skūpsta un pieskaras ar tiem smirdīgajiem pirkstiem man sejai. un kopš tā pateicu, viņš jau vairākus mēnešus ļoooti cenšas nesmēķēt. varbūt 1na - 2as cigaretes mēnesī. uzreiz jau nevar, bet liels potenciāls :)
ja arī man liktu ko mainīt, es to darītu :)
02.05.2011 14:09 |

Reitings 444
ja tas ir tadas ipashibas, kuras tu noteikti zini, ka nespesi vina izmainit (izrunat ar vinu un vienoties), tad skiries!
otru cilveku ir gruti izmanit un visu laiku censoties to darit, vnk ar laiku pazud jebkada patika un jutas pret to cilveku. un tad jau tevi saks kaitinat ne tikai sis ipashibas, bet tam pievienosies vel...
veiksmi! :-/
02.05.2011 14:10 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
ps - tas, kad pasaka, ka izdarīs, bet neizdara vai ļoti vēlu - ja to nevari izmainīt tagad, tad tā būs vienmēr.
atceros savus senčus - mamma lika salabot virtuvē galdiņu, jo kafija lija no krūzes ārā. a sencis atbildēja - a kā man nelīst? un kad izlija, tad viņš uzreiz salaboja, tikai pagāja mēnesis. un tad nesaprata, kāpēc mamma nemaz nepriecājas :D
02.05.2011 14:11 |

Reitings 2329
Protams,ir brīži,ka puisis saņemas un man liekas - vnk super. Bet tad viņš laikam domā - ir man tagad labi,var atkal drusku "palaisties" (es tikai tā domāju!). Un,ja viss notiek lēkājot augšā lejā, tad tas arī neko labu par otru neliecina. Saprotu,kādu reizi var un tā,bet dažreiz tas jau paliek kaitinoši,jo man šī īpašība ir svarīga,ka otrs ar mani rēķinās un es varu uzticēties,paļauties (s)
02.05.2011 14:11 |

Reitings 444
izlasiju kadas ipashibas!
domaju, ka taas ipashibas tu neizmainiisi!
02.05.2011 14:12 |

Reitings 2329
Sāpīgākais jau,ka es cenšos, gribu,lai abiem ir labi - liekas,ka viņš pat visa kā tik daudz no sevis neieliek! :-(
Pēc sava darba brauciena pazaudēja telefonu, skypā viņš ienāk reti vai uz īsu brītiņu, kā tad lai mēs sazinamies? :-/ Ienāk uz stundu, pasaka,ka pēc 1-2h atkal būs, vēl šodien nav parādījies,jo droši,ka pie radiem aizbrauca pa brīvdienām padzīvoties...Domāju,ka cits jau būtu skrējis uz veikalu, nopircis telefonu/karti un viss notiktu...
02.05.2011 14:15 |

Reitings 3022
Neviens cilvēks nav jāpārtaisa. Ja tu nespēj viņu pieņemt (protams, kaut kādi galīgi murgi un necieņa nav jāpieņem), tad problēma nav viņā. Nav tev ar viņu jācīnās.
02.05.2011 14:17 |

Reitings 2087
Nepaliec ar viņu kopā. Plašāk nerakstīšu, jo Tev nebūs patīkami lasīt.
02.05.2011 14:20 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
nu man ir tieši tāda pat situācija ar puisi, viņš ir foršs, mīļš gādīgs utt., bet liela paviršība, neapdomība, atbildības sajūtas nav, lidinās pa mākoņiem, kautgan sen jau būtu bijis laiks pieņemties prātiņā. pateikt šķiries ir viegli, bet izdarīt nav nemaz tik viegli, ja kopā pavadīts diezgan ilgs laiks. pašlaik esmu kopā ar viņu un būšu, baigi neiespringšu uz nākotni, kā būs tā būs. tev ieteiktu to pašu, ja nu vinīgi jums jau nav 30pāri, kad tiešām jāsāk domāt par nopietnām attiecībām. nu vismaz pēc manām domām.
02.05.2011 14:22 |

Reitings 2329
Nav,nav mums jau pāri 30 :-)
Puisim prāts ir,domāšana pareizajā virzienā!Es viņam jautāju - varbūt nav vēl gatavs attiecībām,viņš apgalvo,ka tā nav - esot gatavs!Vnk viņam tā sanākot,ka daudz visādi darbi un tad nespējot visu paspēt!
Ok,kad satiekamies dzīvē un pavadam laiku kopā - viss ok,neko nekavē,sirds man atvērta vairāk kā vajag,bet kad sanāk pa telefonu/caur skypu sazināties,sākas tā nolaidība (s)
02.05.2011 14:25 |

10 gadi
Reitings 2563
Neiznu, man liekas, ja nevar pieņemt daudzas lietas, turklāt jums vienmēr vajadzīgs tas laicinjs pārdomām abiem, tas liek domāt ka tiešām labāk būtu šķirties.

šīs vinja īpašības nekur nepazudīs, tās būs blakus attiecībām, un tut tur neko nevari padarīt. Un iespējams, kā bija man šīs sliktās ipašības, tevi sāks kaitināt arvien vairāk un vairāk...

Turklāt vienmēr atceries, ka viss , kas notiek notiek uz labu. Arī bez viņa tu atradīsi kādu cilvēku, iespējams labāku :)

Turies :-)
02.05.2011 14:31 |

Reitings 2087
Es šaubos, ka viņa atradīs labāku, drīzāk piemērotāku sev+citā laikā.
Kopdzīvei un attiecībām ar kādu ir vajadzīgs noteikts briedums, vēlēšanās, gatavība, spēja pieņemt otru, ko autorē nemanu. Attiecībās cilvēki ir viens vesels, ne divas pusītes, kur viena nemāk apkarot uzmanības trūkumu
02.05.2011 14:34 |

Reitings 2329
Saprotu,ka man vēlreiz ar viņu šīs lietas ir jāpārrunā!Tad būs jāizdara secinājumi!Jo dzīvē,satiekoties,viss ir pavisam savādāk - cilvēks vairāk cenšās,iespringst uz visu..
Pa šo laiku arī domāju,ka varbūt jāsāk domāt par citām attiecībām,bet no otras puses - mēs vnk esam kā radīti viens otram,nespējam bez otra :-( Pat nevaram iedomāties,ka cits būtu mums blakus..prombūtnes laikā abi to sapratām vēl vairāk!
02.05.2011 14:34 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
jā, arī man ir tā, ka dzīvē viss ok, bet caur sms utt., kādreiz aizmirst atbildēt, vai kko citu dara, tad es uzrakstu, tad neuzskata, ka vajag uzreiz atbildēt. nu nezinu sākuma baigi cepos, tagad esmu nomierinajusies, jo vairak centīsies viņu izmainīt, jo vairak viņš pretosies.
02.05.2011 14:36 |

Reitings 3022
Meitenes, cik jums gadu, ka cepaties par neatbildētām sms???? Vai tad tam otram cilvēkam 24/7 jāvaktē telefons? jēziņ...
02.05.2011 14:37 |

Reitings 2329
burbule_baiba,mums tas pats :-|
Laikam atliek tik vēlreiz izrunāties,kas un kā. Jo pēc visa viņa brauciena nav sanācis tā pa nopietnam parunāties,jo tad tur jāizbrauc,tad tur.Telefona arī viņam tagad nav,tad tā sazināšanās grūtāka (s)
02.05.2011 14:38 |

Reitings 5478
_Andreta_,es teikšu tā - paliec ar šo puisi kopā! ;-)
Kāpēc gan vnk atkal neizrunāties?Redz,tu pati saki - pēc puiša brauciena neesat vēl kārtīgi izrunājušies,tad izdarat to un saliekat visu pa vietām!Es nedomāju,ka šīs lietas ir neizmaināmas (vēl jo vairāk,ka dzīvē ir viss ok. Ne visi puiši spēj apbruņoties ar pacietību,lai stundām ilgi nosēdētu netā. Kas būtu tad - ja visrtuālajā vidē viss būtu ok,bet ne dzīvē?) ;-)
02.05.2011 15:04 |

Reitings 5395
es nelasīju komentārus, bet mans viedoklis - katrā cilvēkā būs lērums lietas, kas nepatiks, kaitinās, kritīs uz nerviem, neviens nav ideāls...
02.05.2011 15:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits