es pirms diviem mēnešiem griezu it kā datumā, kad skaitījās augošs mēness un vajadzēja augt ļoti ātri, bet nekādu izmaiņu neredzu! Kāds būs pēc dažām dienām? Augošs?
gogglē sameklē mēness kalendāru un tur vari redzēt šodienai un nākjai dienai ieteikumus,daudz labu lietu,man tiko mazliet mamma apšņāpa matus|škidri palikuši| :-( -šodien ir laba diena matu griešanai,bet ja grib lai ātri ataug,tad gan neiesaka.,es biju spiesta šodien ķerties klāt šķērēm :'-(
nu par tiem augošajiem dilstošajiem mēnešiem toč atbilst puķu pārstādīšanai tiešām augošā mēnesī labāk aug ;-)
Domāju, ka matiem tāpat :-D
Pēc pieredzes grūti spriest es parasti griežu augošā mēnesī, it kā viss labi un aug normāli :-)
Man,personīgi,vislabākais laiks ir tad,kad manai frizierei ir laiks un es varu pierakstīties uz apmeklējumu :D
Ja godīgi-ir griezti gan augošā,gan dilstošā,gan vēl kkādā,bet nekādas izmaiņas nejūtu...
Es savai mazajai ik pa diviem mēnešiem jaunā mēness fāzē apgriežu matiņus. Mums tādi pavisam īsiņi bija, bet nu jau kādu gabaliņu pāri pleciņiem, čolka arī ātri vien acīs iet.
Pati arī griežu tādā laikā. Par to ka ātri aug, es varu pateikt pēc matu saknēm, jo matus krāsoju :)
Dilstošā mēness fāzē vislabāk griezt vīriešiem un sievietēm ar īsu vai kādu īpašu matu griezumu.