:-D nu es jau rakstīju, ka padirsu savu maku ar tiesībām, naudu, un kalkju vartos man ieeja liegta... tas bija viens moments, kad man iestājās koma... :-D
hell, nezinu, kas noticis, bet lasu - un atkal ir cits cilvēks, ne tas,kas Tenerifē biji..
Cerams, ka sūdi tomēr nav tik lieli, lai atmestu visam ar roku. Tava vieta ir saulainākā vietā.
Aaa nu jaa, tas izklausas pec traka vakara!
A kapec KV ieeja liegta?? Ja Tu sadirsies ar vinju debilo menedzeri, tad sit pieci!! Es ar shamam esmu savu viedokli izteikusi! :D
gemini, jaa, mana vieta ir tur, bet tas nav vairs atkarigs no manis :(
zakji, da es nezinu ar ko es tur dirsos, bet nu masica teica, ka viena mirkli es biju un otraja jau uz gridas un tad viss sakas... es taks neatceros vispar ko es dariju un kapec... bet nu bac, man sita nekad nav bijis vel (e)
njaa, nu es drosi vien no bedam dzeru cik tik man liida... un viena mirkli vairs neliida... ai sausmiga es esmu vispar... man tiiik loti gribas prom no sejienes, bet es saku, es jau saku saubities, ka tas notiks...
Gemin, es isti neatceros.. Man ta shkjiet, ka vinjsh manos 24 neticeja, ka man ir 18 vai 21..Vards pa vardam vinjsh mani kaut kur pasutija un es, protams, atbildi parada nepaliku! :D :D
Beigas visu nakti purpinaju, cik lecigs gailis! :D :D Bet tas ar draugu palidzibu tiku iekshaa un varen lepni un demonstrativi staigaju vinjam gar degunu! :D :D
Labvakar!
Tikko beidzu lakot nagus un tagad skatos kādu filmu par nevainīgi apsūdzētu sievieti, kas nonākusi cietumā.
Hell - cik esmu lasījusi tavus ierakstus, tava vieta ir Tenerifē. Tā pozitīvisma un laimes sajūta, ko varēja just no komentāriem, to tikai apliecina. Ceru, ka tev viss nokārtosies. Bet nopietni, domā par sevi un dari kā tev ir labāk.
Ahh, tikko izkāpu no vannas. Tik laba sajūta. Izlasīju interviju ar Nilu Uzšakovu Santā.
Tagad grēkoju - ēdu šokolādes saldējumu ar krāsainajām skaidiņām. :D (l)
Carlene, yap, tā tiešām ir vieta, kur esmu laimīga, bet šābrīža apstākļu dēļ, es vnk neredzu iespēju tur atgriezties... es tiešām ceru, no visas sirds, ka viss nokārtosies!
Hell - dari to, kas tavos spēkos, lai atgrieztos atpakaļ un tad jau laiks rādīs. Neļauj citiem tevi atturēt vai likt justies vainīgai, ka tev tur ir labi. Turies!