Kosmētikas tops

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Sen nav bijis kosmētikas tops. Nolēmu, ka jāizveido atjaunojums!

Dalieties Jūsu mīļākajos produktos ;)

1.Viss matiem- šampūns, balzāms, maska, pūšamais, serums utt.

2. Viss sejai no kopjošās kosmētikas - krēms, toniks, maska, mazgāšanas līdz., utt.

3. Viss ķermenim - mazgāšanai, mitrināšanai skrubēšanai utt.

4. Kosmētika - skropstu tuša, pūderis, tonālais, korektors, bronzeris, vaigu sārtums, ēnas utt.

5. Citi papaildinājumi :)

01.05.2011 21:47 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
4. L`oreal Double Extension, man patika, bet grūti nomazgāt, cik man teica, tad vajag ar siltu ūdeni mazgāt.
Telescopic- jau gandrīz 2 gadu, ja ne vairāk favorīts. Iet uz beigām, bet tomēr laikam sākšu kaut ko jaunu.
Dior pūderis, ļoti patīk, nestāv klāt tās bumbiņas(avon, orifflame)
Tonālais. Nevaru sagaidīt, kad pieveikšu Nivea tonālo, jo esmu vīlusies, vienīgi patīk smarža.
Mans favorīts - L`oreal True match un 16Hs , kuru toni vairs laikam neražo. :-D
01.05.2011 23:09 |

Reitings 1020
1. šampūni, balzāmi, maskas - Andrew Barton sērijas! viennozīmīgi! no aizsargājošajiem un pūšamajiem - Lee Stafford Poker straight un Avon serumiņš

2. Matis produkti

3. mazgāšanai man ļooti patīk Adidas dušas želejiņas. tāpat ķermenim viss no Body shop.

4. tuša - Lancome L'extreme, konsīleris no Body shop, Art deco laineris (ļooti smalks un foršs), Avon bumbiņas, Body shopa ēnas.

5. vasarai gribu nopirkt Yves Rocher zemeņu smaržiņas :)
01.05.2011 23:17 |

Reitings 118
1. Daniel Galvin (DGJ) organiskais šampūns. Lielisks, mati viegli, patīkami. Aizsargājošs līdzeklis - James Brown pūšamais, kas aizsargā pret karsto iedarbību, pirmkārt, labi smaržo, otrkārt, mati nav smagi, kļust mīksti, veselīgi.

2. Bioderma ūdens jūtīgai ādai. Man ir loti jūtīga āda, bet no šī man nekas neapsarkst, nekairina, attīra ļoti labi, āda jūtas tīra un svaiga. Vēl ļoti iepatīkās The Body Shop tējas koka putas sejai. Problemātiskai, bet jūtīgai ādai kā radīts. Tējas koka eļļa ārstē, pārējais sastāvs nesausina un nekairina.

3. Neko jaunu un patīkamu pēdējā laikā neesmu atklājusi. Ja nu vienīgi ķermeņa sviests ar medu un mandeļu sviestu vai eļļu. Tik saldi, bet viegli smaržo, ka jūtos kā konfekte. Garšīgs :)

01.05.2011 23:30 |

Reitings 853
1. tigi Headshot šampūns un balzāms. kokosa eļļa maskas vietā. Aussie serums matu galiem. Loreal Casting Creme Gloss matu krāsa. vienmēr sanāk tāda, kā uz kastītes. beidzot esmu pietuvojusies savam dabīgajam matu tonim :)
2. Thalgo mitrinošais krēms, Madara putas, Clarins pieniņš un fluīds taukainai ādai.
3. Naked vai TBS dušas želeja, VS krēmiņš. ļoti patīk (l) un Stendera skrubītis.
4. Benefit That Gal skropstu tuša, Max Factor bronzeris, MAC šķidrā kontūrlīnija, Clanel un YSL lūpu spīdumi. nemainīgas vērtības :)
5. šodien uzliku gēla nagus, paīsus, kantainus, ar gaišu spīdumlaku nolakotus, ļoti dabīgus. nevaru beigt priecāties (l)
02.05.2011 00:00 |

Reitings 6324
Nolēmu pacelt :-)
1.Šampūns man Frucits bojātiem matiem favorīts un viņu sprejs kupliem matiem - ideāls. Balzams best of the best Elvital Nutri gloss (l) Avon serums zaļais.
2. Clinique krēms, ziepītes, Bioderma ūdens sejas tīrīšanai. Acu krēma vietā izmantoju Dr. Hauscha rožu krēmu sejai(lieku uz nakti, dikti labi mitrina)
3. Kā dušas želejas izmantoju visus sejas mazgājamos un šampūnus, kuri nepatīk sejai vai matiem :-D Dušas želeju kā tādu neesmu pirkusi gadus 3 :-D Skrubjus taisu pati.
4. Supershock skropstu tuša, TBS vaigu sārtums, Max factor bronzeris, loreal pūderis.
5. Loreal divfāžu kosmētikas noņēmējs, ilgi kalpo, ideāli noņem visu no acīm.
02.05.2011 18:01 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
1. kopš iztaisnoju matus ar keratīnu, lietoju tikai Schwarzkopf Professional BC Color Save Silver šampūnu un esmu sajūsmā! Tāpat patīk arī Biosilk Style Silk Strate zīds.
2. Jau daudzus gadus nemainīgi sejas tīrīšanai lietoju Artdeco Advanced Exfoliating Facial Cleaning Gel :) Neesmu atradusi neko līdzvērtīgu šim līdzeklim. (l) Tāpat patīk reizi nedēļā uzlikt uz sejas medus-aspirīna masku.
3. Izraēlas Kēff un Crēma dušas želejas (l) Gatineau un Crēma ķermeņa krēmi :) Ļoti gribu izmēģināt arī izslavētos VS ķermeņa krēmus, bet saprotu, ka sākumā jāizlieto šie, un tikai tad varēšu pirkt jaunus- neesmu spējīga tik daudz izlietot.
4. Dekoratīvo kosmētiku ikdienā lietoju maz- skropstu tuša Falsies [patīk tāpēc, ka esmu no youtube iemācījusies uzklāt tā, ka tiešām izskatās kā Falsies :D ] un vaigu sārtums, neatceros gan , kādas firmas, bet vnk lielisks (l) Ļoti reti arī acu ēnas, bronzeris.
02.05.2011 18:25 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Fiducia, gribēju jautāt atsauksmes par to keratīna procedūru. Es arī it kā gribu, bet vēl svārstos, tāpēc ļoti noderētu Tavas domas. :)
02.05.2011 18:31 |

Reitings 6324
Fiducia, negribi ielikt youtube linku par to uzklāšanu :-P
Esmu gan apmierināta ar savu supershock, bet nu :-D
02.05.2011 18:35 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
MVK, man nav ne jausmas, kā to video sameklēt, jo man viņu rādīja draudzene :D
http://www.youtube.com/watch?v=rl5jOgWpY2E šis ir kaut kas līdzīgs, tikai nu man nesanāk TIK mākslīgas un saķepušas :D
Un par keratīnu- vari atrakstīt man uz [email protected] ;) labprāt atbildēšu uz jautājumiem .
02.05.2011 18:39 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Paldies, gaidi ziņu! :)
02.05.2011 18:40 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
1. Keune matu maska ar dzeltenās krāsas pusloku. Acīmredzams, tūlītējs efekts jau pēc pirmās lietošanas.
2. Bioderma H2O
3. nav favorītu
4. Max factor Mastertouch Under-eye Consealer - lietoju kā korektoru, ja kurais pēc kārtas man iet.
Drogas lētā kosmētikas plaukta PARIS lūpu spīdumi. Man pat 3 toņi ir.
02.05.2011 18:47 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
1. Matiem pantene - bez tā nevaru savakt savu salmu kaudzi. Patīk visi matrix un goldwell produkti, arī lee stafford. Avon lotus shield balzams ir īsts atklājums - sausu bojātu slotu var padarīt daudzmaz veselīga paskata. Amway serums - padara matus zīdainus. Got2B putas kuplumam, gurardian angel un nogludinošais līdzeklis (l)
2. Oriflame krēms un maska ar tropiskajiem augļiem - viegls un supersmaržīgs (l) Acu krēms chistaja linija :-)
3. Skrubis - kafija :-D Avon dušas želeja garden of eden - fantastiska smarža (l) yves rocher vaniļas krēms un visi krēmi, skubiji un pārējais ķermenim no sephora (l)
4. Skropstas pieaudzēju, tušas nelietoju, bet agrāk Lancome hypnose ;-) bronzeris no douglas, tāds liels un izgaismojošs, ar zelta spīdumiņiem (l) Tonālie maybelline :-) Avon bistošais pūderis ar otiņu - viegli izgaismo, avon 4toņu ēnu palete rozā, bēšs, pelēks un brūns :-) Visu laiku perfektākais korektors - neatceros nosaukumu, bet ir drogās un maximās, zem 2 Ls, perfekts :-) Lūpukrāsas YSL (l)
5. Viss, viss kas ir smaržīgs :-) Tāpat kā arī augstakminētajiem līdzkļiem vienmēr ir svarīga smarža, jo saldāk un sulīgāk jo labāk (l)
Emerald bay un manga solārija krēmi 8-)
02.05.2011 18:57 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
1) Šampūns Lee Staford bleach blond, kondicionieris Keune ar dzelteno pusapli, pirms taisnošanas, vakar izmeģināju un esmu sapratusi priekš manis labākais- Andrew Barton, serums Giovanni, Frizz Be Gone uz maiņām ar Lee Staford poker straight
2) Āfrikas melnās ziepītes, Nivea acu dekoratīvās kosmētikas noņēmējs, Dzintara pieniņš, Himalaya aprikožu sejas skrubis
3) skrubis- kafija, dušas želeja- TBS gurķu, VS sviests, dažreiz Palmers- kad gribas īpašu mitrināšanu
4)skropstu tuša- Gosh Loreal Telescopic, tonālai Loreal true mach,pērlītes avon, lip smacker
+ šad tad šī sviests, visur kur prasās
02.05.2011 21:55 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
1.- GlissKur šampūns un kondicionieris, olīveļļa matu galiem, Genera beauty matu maska, AVON zaļai serums matu galiem
2. Tiek meklēts, pagaidām nekas neliekas labs, tikai Garnier maska + skrubis pumpām
3. DOVE! Viss ķermenim no DOVE
4. Dekoratīvo kosmētiku gandrīz vsp nelietoju
02.05.2011 22:18 |

Reitings 229
1. Dadžu eļļa. kokosriekstu eļļaplus medus maska matiem, pirms mazgāšanas matu galos ieziest balzāmu
2. Nonique sejas krēms- esmu stāvā sajūsmā
3.cottage vaniļas ķermeņā sprejs,
skrubjus taisu pati (kafija, māli, sāls, eļļa un ēe), krēmus ar taisu pati (šī plus eļļa)
4.Bojouris vaigu sārtums
6. kaut kāda lētā nagu laka no maximas :D
02.05.2011 22:56 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
1. MAC False Lash Effect (vislabākais,kas man jebkad ir bijis, manas garās skropstas padara 2x garākas)
2. Loreal Tinted Moisturizer Sejai (labu toni dod)
3. Elvital Šampūns&kondic.&maska matu spīdumam.
4. NYC nagu laka
5 Loreal endless Kissable shine wear. (lūpu spīdums, eļās veidā)
09.05.2011 16:22 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
1.Elvital sampuns,Dove matu maska,Avon matu serums,Schwarzkopf izsmidzinamais balzams,matu augsanas stimulatora eljinas uc.(lietoju dazadus pamiisus,jo mati atri aprod);
2.Ipasi nelietoju,nav vajadziba,bet palietoju COLJARIS iedegumu veicinos lidzekli uz dabigu augu bazes;
3.Dazadas dusas zelejas,NIVEA tonejosais ikdienas kreems,Bali Blis kermena atsvaidzinatajs,Avon kirsu kermena balzams;
4.Oj man ir loti daudz :D Bet isuma-Avon bronzas perlites,Loreal Volume Shocking,Loreal Paris,Maybelline uc.skropstu tusas,acu zimulisi dazadi,Dzintara mokas caurspidigais tonalais krems(svetku reizes),Maybelline Face&Body Shimmer Powder...Parejas lietas lietoju reti un baigi gari butu jaraksta:D
Shis viss viss iecienitaakas:)
09.05.2011 16:37 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Paceļu! :-)
17.08.2011 00:38 |

Reitings 23
Reģ: 11.08.2011
1. Šampūns, balzāms no Faberlic (matu krāsai, spīdumam) un maska arī no Faberlic - intensīvi atjaunojošā. Matu galiem fluīds - gliss kur hair repair.
2. Sejai toniks un krēms no firmas ''Afrodīte''. (sieviete mācījusies Amerikā un pati jauc krēmus, jāatzīst, ka ļoti labi!)
3. Dušas želeja un losjons no Avon ar arbūzu smaržu, izejamajiem vakariem losjons no Carolina Herrera 212 VIP
4. Atklājums - Dzintara tonālie (l)
5. Dr.Nona pretsviedru rullītis :-)
17.08.2011 02:16 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
1. Visādus lietoju,nav nekādi favorīti. Visvairāk jau patīk Gliss Kur sērijas produkti.
2. No Amway beautycycle sērija. Kā sāku lietot to, pumpas vairs nemetās. Vienkārši derēja manai ādai.
3. Stendera skrubīši patīkamās smaržas dēļ.
4. NIVEA ir tiiik labs tonālais krēms, ļoti labi nomaskē ādu,bet nevaru lietot, jo tas ir ar liftinga efektu. Citu labāku tonālo nezinu.
Skropstu tuša kaut kāda GOSH par 2ls, bet laikam labākā, kuru esmu lietojusi.
17.08.2011 02:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits