perfektas attiecības

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

satiku vienā pasākumā vienu interesantu indivīdu, taču kad uzzināju, ka vinjam ir draudzene, tad, protams, nekādas flirtējošās situācijas necentos radīt. tad nu vakara gaitā viņš pats sāka pievērst uzmanību, viss baigi jauki, sīkumos nav vērts izplūst... bet nu viena lieta, ko viņs pateica, man lika aizdomāties, vai tiešām nav iespējamas perfektas (vismaz nosacīti) attiecības starp sievieti un vīrieti, jo viņam tik tiešām ārēji tādas ir, taču viņš teica, ka visu laiku krāpjot savu draudzeni, viņš viņu mīlot, taču viņam patīkot vēl nez cik meitenes. un viņš teica, ka noteikti viņu apprecēšot un bla bla, turklāt vēl pieminēja, ka visi vinjam pazīstamie pāri viens otru krāpj un iet pa kreisi un vēl nez uz kurām pusēm. es nez, vai nu esmu atpalikusi vai vecmodīga, vai vnk neizprotu vīriešu domu gājienus, vsp man sāk likties, ka normālu čaļu vnk vairāk nav. vai nu arī tgd šis variants skaitās normāli- nekādu monogāmo attiecību, pat tad ja viss ir ļoti labi- seksuālā un garīgā saskaņa ir, bet vienalga meklē citas vāveres. kā vsp ir iespējams uzticēties vīrietim, jo bezmaz vai pēc šī čaļa noklausīšanās liekas, ka visi ir vienā maisā liekami, tā ir vīriešu daba??

padalieties ar savām domām un pieredzi šajā sakarā. 8-)

01.05.2011 20:03 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Es par krāpšanu nedomāju, uzticos.
03.05.2011 00:16 |

Reitings 4718
Santa!, nē, mani tā nesauc.
Kāpēc domā tā?
03.05.2011 00:16 |

Reitings 5119
Tas, kuras doma, ka krapj visi.. Nu pasam jau laikam sliktak. :) Parak liela kategorizesana, pietam kategorija "visi", nu, nekad ta nebus. Ir pat viriesi, kas tik loti naivi ka suneli pie sievietes kajam gul... :) Ir ari tadi, kas vienkarsi nekrapj, ja sieviete apmierina. (bet atkartoju, es nerunaju par 10 gadu ilgam attiecibam un vairak :) )
03.05.2011 01:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kivite-man patika tavs teiktais!Es tiesam ta ari domaju,ka virietis 90%vienmer kaut ko nostradas...mana gadijuma ,es vienmer saku,ja kas tad ,lai noteikti pasaka-negribu dzirdet "pa kaktiem,ar izpuskojumiem".Tiesam tad jau labak ,ka pats pastasta ,un basta-tad zinatu, ka reaget utt!
Ja -nu tie 2 gadi ir talu no tiem 10!!! (l)
03.05.2011 02:04 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Īsāk sakot, ja vīrietis/sieviete vēlēsies savu otro pusīti krāpt ar citiem, viņi tāpat to izdarīs, to nevar liegt.
Bet attiecīgi, es savās attiecībās esmu pateikusi savu viedokli un, ja kādreiz, kas tāds nāktu gaismā, mans mīļotais zina, ar ko viņam jārēķinās.
Es pati personīgi nebūtu spējīga, ko tādu nodarīt, jo otrs cilvēks nav pelnījis manu tādu rīcību, pavisam ne...
Un nekad nespētu dzīvot attiecībās, kad zinu, ka otrs cilvēks regulāri piestaigā pie citām, tad labāk esmu visu dzīvi viena pati, esmu ļoti pašpietiekama un problēmas man tas nesagādātu.
Un no visas sirds ticu, ka ir daudz vīrieši, kas tiešām ir un vēlas būt ar to vienīgo sievieti, kas viņam ir pie sāniem (l)
03.05.2011 02:12 |

Reitings 5119
Emmanuelle
Es gan noteikti neveletos dzirdet, ja ta butu vienreizeja krapsana. Ja romats, tad, protams, un drosi vien skirtos vai ari ko loti censtos mainit, bet ja vienreiz gadijas - to ir loti iespejams ari,ka es neuzzinatu, ja virietis man neizstastitu. Izvelos so variantu. :)
03.05.2011 02:12 |

Reitings 192
Reģ: 17.11.2010
Biju par šo tēmu runājusi ar, manuprāt, Ideālo vīrieti. Viņš pastāstīja, ka zina vairākus šķietami ideālus pārus, kurās puisis ir krāpis meiteni, arī vairākkārtēji. Jautāju vai viņš arī varētu piekrāpt, teica, ka jā :-/
Uz lūgumu izskaidrot, kāpēc vīrieši tā dara, pateica, ka viņi ar puišiem bija par to runājuši un nonāca pie secinājuma, ka tas vienkārši ir vīriešu dabā (ne visu, protams, bet lielākoties). Skaidroja to ar tādu kā adrenalīnu, ka gribās ko jaunu, ka ieraugot smuku meiteni gribās faktiski pašam sev pierādīt, ka skat, viņš ir spējīgs nocopēt to skaistuli, tā teikt iemaņas vēl nav zudušas :-D Bet tas ir tik skumji, man pat zuda ticība ideālajām attiecībām (t)
03.05.2011 02:16 |

Reitings 5119
lady-lady
Manskiet tik smiekligi, ka uzsver - ta ir viriesu lieta. :D Tikpat labi ari sievietem ir si pati sajuta, tieksme. No mana pazinu loka,skiet, biezakas krapejas ir sievietes.
Un par so
"ka skat, viņš ir spējīgs nocopēt to skaistuli, tā teikt iemaņas vēl nav zudušas"
Man ari ta ir, BET - man ar nocopesanu saistas tas bridis, kad zinu,ja - vins naks ar mani, ja es velesos, VISS. Man nevajag pargulet, lai to parbauditu :D
03.05.2011 02:24 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Mhm, man ir tāpat kā Kaķim, vajag,lai zinu,ka pavelkās uz mani, un viss-pēc tam kratos vaļā.
Pārgulēt.. Nezinu, man būtu jābūt lielā bezsamaņā,lai ļautos. :-D |-)
03.05.2011 02:27 |

Reitings 5119
Gemini
Nuja, pargulet - tas jau ir pavisam kas cits, bet to, ko daru es (ari Tu) tas ta reali nevienu nesapina. Beztam, man looti patik kaitinat viriesus. 8-) |-)
03.05.2011 02:33 |

Reitings 2230
Perfektu attiecību nav, manuprāt. Var būt tā perfektuma sajūta noteiktu laiku, bet agri vai vēlu tāpat viss tiks sačakarēts. Cilvēkiem ir stulba daba- jo vairāk pieķeras un iemīl, jo vairāk uzspiež savu un salaiž visu dēlī. Par krāpšanu- neredzeu jēgu būt kopā ar kādu un regulāli laist ar citu. Tad vnk brīvās attiecības vajag un miers. Varj au buut ka man sačakarēta attieksme tagad ir par šo tēmu.
03.05.2011 02:35 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es domāju,ka tas ir mūsu dabā..
Vismaz es nespēju iedomāties,ka kādreiz man tas pārietu. Jā, esmu tā sliktā, jo mans vecis tāds svēts salīdzinoši, bet,ja jau pieņem, tad jau laikam nemaz tik slikti tas nav. Bet laikam jau tamdēļ,ka ES zinu,ka nekas tālāk nenotiktu. Otra ādā es ielīst nevarētu.
03.05.2011 02:36 |

Reitings 8968
sievietem svarigi justies iekarotam, gulta, tikai ja baigi gribas... a vecji visu caur gultu uzreiz.. tadas nu mums tas atskiribas ir :-P
03.05.2011 02:37 |

Reitings 192
Reģ: 17.11.2010
KAĶIS-
neuzskatu, ka tā ir vīriešu lieta, bet konkrēti šeit tik tiešām to uzsvēru un izdalīju, jo no autores teksta un domām, kurām esmu šobrīd pārņemta (attiecībā uz vīriešiem) likās, ka uzsvaru varētu likt tikai uz to :-)

Un par sieviešu krāpšanu, un ne tikai krāpšanu, bet pierāīšanu sev, es absolūti piekrītu - man arī pietiek 100% zināt, ka vīrietis būs mans, pietiek tikai ar pirkstiņu pamāt, kā lielākoties man tas vairs nešķiet interesanti un es tajā brīdī apstājos, līdz gultai tā pierādīšana sev nenonāk. Bet vīrieši, redz, ir atšķirīgi domājoši īpatņi :-D

Un man labāk patīk tādi redzamie nelieši :-D No kura sagaidi kaut kādu krāpšanu, nevis tas jaukum-jaukais puišelis, kurš pēkšņi izrādās visa drāzējs, atvainojos par vārdu :-P
03.05.2011 02:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man visvairak sapetu,ja es domatu ,ka viss ir loti perfekti un peksni kaiminu tantuks man visu noliktu uz skivja-tas sapetu daudz bvairak ,ka ka mans virs pastastitu pats-piedod... gadijas uttVel ,ja pateiktu, ka mil mani...es saprastu!Ka jau teicu -sex un milestiba kadreiz! ir divas dazadas lietas! :-P
03.05.2011 03:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits