kā ar nazi mugurā

Reitings 12
Reģ: 01.05.2011

Mīļās sievietes,varbūt jūs varat man dot padomu kā lai tieku galā ar savu lielo bēdu!?Esmu pret sevi sajutusi no vīrieša puses 3 morālos sitienus pa muguru,kas ļoti sāp un nezinu kā lai aizdzen tās domas no sevis prom!

Sākās viss ļoti jocīgi-caur profilu draugiem.lv!Viņš man sāka rakstīt,beigās izlūdzās manu telefona num un mēs satikāmies!Tikšanās bija ļoti jauka,viņš pats arī bija ļoti patīkams,mīļs un jauks vīrietis!Nezinu kāpēc,bet man uzreiz pret viņu parādijās jūtas un es pieķēros viņam!kad pirmo reizi braucām pie viņa,viņš pieturēja pieturā un teica,ka viņam kkas ir man jāpasaka!es jau sāku nojaust kas tas bija-runa bija par to,ka viņam ir meitene,bet viņš sarauj ar viņu attiecības!es to viņam piedevu!pavadijām lieldienas kopā un tad mani ielika slimnīcā uz operāciju!Viņš brauca pie manis katru dienu un vienu dienu viņš teica-kad tevi raksta ārā,tu brauc pie mātes un savāc savas mantas un es tevi vedu pie sevis!tā tas viss arī notika...bija ļoti labi,viņš man lika izmest savu veco sim karti,kurā bija pilnīgi visi kontakti un lika ielikt jaunu nummuru,lika izdzēsties no draugiem,bet,nākamajā dienā viņš man pasaka ka viņam tomēr ir jāpadomā un mums būtu jāpadzīvo atsevišķi-pie tam,katru dienu no viņa dzirdēju vārdus-es tevi dievinu,esmu tevī samīlējies,es ar asarām acīs tam piekritu.visu vakaru viņš man zvanīja un jautāja vai es viņam piedošu,un mana atbilde protams bija jā!pagāja kādas 10h(es biju izraudājusi visu ko vien varētu izraudāt)viņš man pazvana un pasaka,ka nekas nesanāks!

Esmu satriekta lupatās un nezinu kā lai tagad izturas pret vīriešiem un vai patiešām viņiem visiem vajag tikai vienu?

Mīļās sievietes ja jums ir bijusi situācija vismaz līdzīga kā man,lūdzu dodiet kādu ieteikumu kā lai pārvar šīs sāpes!nevaru padomāt ne par ko citu kā tikai par šo nežēlīgo nodevību!

sirds tā sāp ka nezinu kur lai liekas!

būšu pateicīga katrai kas man atrakstīs!ja varat tad rakstat uz e pastu [email protected]

jau iepriekš paldies visām kas mani izprot! :'-( :'-( :'-(

01.05.2011 14:22 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Dīvaiņu pilna pasaule.Man paziņai gadijās tāds,kurš lika viņai izdzēst no draugiem visus puišus.Pilnīgi visus.Drīkstēja palikt tikai meitenes.

Nu man tādi izgājieni liekas briesmīgi.Un ar mani tādi neietu cauri,jo ir robežas tomēr. Varb ūt visādas norunas,bet enviens nevar likt ko tādu darīt. Ok var lūgt atmest smēķēšanu un tādas lietas,bet ne jau saraut saites ar draugiem,radiem ,kolēģiem..

Ok,pieļāvi kļūdu,bet tagad rāpies atpakaļ kājās,atjauno sakarus,nomaini numuru,lai viņš tevi nevar sazvanīt.Bet nekādā gadijumā neej pie viņaatpakaļ,jo tas turpināsies.Lai vai ko viņš atkal sastāsta,saproti pati,ka viņa vārdi ir tikai salds cukurs,bez pamatojuma un īstuma.
02.05.2011 14:48 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Nu, es atvainojos, bet kā lai savadāk šito nosauc ja ne par naivumu??? Vajag taču ar galvu domāt!
02.05.2011 14:51 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
nu, manuprat, no tada jābēg.
02.05.2011 15:01 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nu kā tā var izturēties pret sievieti, kā pret kaut kādu lietu? Kā var likt izdzēt viņas pagātni? Kaut kāds garīgi nestabils vecis (e)Uzmanies turpmāk no tādiem!
02.05.2011 15:21 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Nu bet tādi cilvēki jau jūt,kuru varēs pakļaut un kuru nē.

Domāju,ka lielākajai daļai meiteņu,neviens neko tādu nav licis darīt.Jo jūt,ka nav tik pakļāvīgas un naivas.Un tapēc nekas tāds negadās.

Kā piemērs,ir mana mamma.Viņa ir ļoti viegli pierunājam ,apmānāma .Viņa notic visam,tapēc ir apkrāpta n-tās reizes.Jo viņa uzķeras un dara ko prasa. Aizdod naudas,nopērk nevajadzīgas lietas utt.
Nu un viņai visu laiku trāpās tādi cilvēki pa ceļam.
Mani nekad neviens nav tā mēģinājis apmānīt,nu negadās man tādi ceļā. Jo es neemsu pakļauja un ietekmējama.
02.05.2011 15:26 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
nevajag nosodīt meiteni, iemīloties daudz ko piedodam. bet tagad saņemies un mācies no šī gadījuma - esi uzmanīgāka, izvēloties nākamo vīrieti :)
02.05.2011 18:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits