kā ar nazi mugurā

Reitings 12
Reģ: 01.05.2011

Mīļās sievietes,varbūt jūs varat man dot padomu kā lai tieku galā ar savu lielo bēdu!?Esmu pret sevi sajutusi no vīrieša puses 3 morālos sitienus pa muguru,kas ļoti sāp un nezinu kā lai aizdzen tās domas no sevis prom!

Sākās viss ļoti jocīgi-caur profilu draugiem.lv!Viņš man sāka rakstīt,beigās izlūdzās manu telefona num un mēs satikāmies!Tikšanās bija ļoti jauka,viņš pats arī bija ļoti patīkams,mīļs un jauks vīrietis!Nezinu kāpēc,bet man uzreiz pret viņu parādijās jūtas un es pieķēros viņam!kad pirmo reizi braucām pie viņa,viņš pieturēja pieturā un teica,ka viņam kkas ir man jāpasaka!es jau sāku nojaust kas tas bija-runa bija par to,ka viņam ir meitene,bet viņš sarauj ar viņu attiecības!es to viņam piedevu!pavadijām lieldienas kopā un tad mani ielika slimnīcā uz operāciju!Viņš brauca pie manis katru dienu un vienu dienu viņš teica-kad tevi raksta ārā,tu brauc pie mātes un savāc savas mantas un es tevi vedu pie sevis!tā tas viss arī notika...bija ļoti labi,viņš man lika izmest savu veco sim karti,kurā bija pilnīgi visi kontakti un lika ielikt jaunu nummuru,lika izdzēsties no draugiem,bet,nākamajā dienā viņš man pasaka ka viņam tomēr ir jāpadomā un mums būtu jāpadzīvo atsevišķi-pie tam,katru dienu no viņa dzirdēju vārdus-es tevi dievinu,esmu tevī samīlējies,es ar asarām acīs tam piekritu.visu vakaru viņš man zvanīja un jautāja vai es viņam piedošu,un mana atbilde protams bija jā!pagāja kādas 10h(es biju izraudājusi visu ko vien varētu izraudāt)viņš man pazvana un pasaka,ka nekas nesanāks!

Esmu satriekta lupatās un nezinu kā lai tagad izturas pret vīriešiem un vai patiešām viņiem visiem vajag tikai vienu?

Mīļās sievietes ja jums ir bijusi situācija vismaz līdzīga kā man,lūdzu dodiet kādu ieteikumu kā lai pārvar šīs sāpes!nevaru padomāt ne par ko citu kā tikai par šo nežēlīgo nodevību!

sirds tā sāp ka nezinu kur lai liekas!

būšu pateicīga katrai kas man atrakstīs!ja varat tad rakstat uz e pastu [email protected]

jau iepriekš paldies visām kas mani izprot! :'-( :'-( :'-(

01.05.2011 14:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
to katres mesanu ara un dr. lv izdzesanu- nu wtf? ja ari nebutu krapnieks, tad kada sakara, lai tu partrauc kontakteties ar saviem draugiem?
01.05.2011 16:02 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
jēzus, marija un citi svētie tirliņi!
kā var pieprasīt izmest sim karti? un ja nu tev ir svarīgi biznesa kontakti "jānis bērziņš" "juris priede" un "pēteris lapiņš" - kas arī ir vīriešu vārdi un vispār?... kāpēc Tu to darīji? ko Tu gaidīji no tā vīrieša? sava rīcība arī ir jāanalizē, lai niebrauktu otrreiz tādās pašās auzās.
naiva jau tā autore var būt, bet nu ziniet, pieredze jau arī ne visām ir baigā ;)
01.05.2011 16:02 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Man pat ir grūti iedomāties, kā čalis var likt kaut ko tādu izdarīt un meitene tam piekrist :-O Bet nu Tev laikam patrāpījās "īpašs" gadījums.
Varu ieteikt tikai to pašu, ko pārējās - turies un nepieļauj tādas pašas kļūdas atkal ;)
01.05.2011 16:07 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Pilnībā piekrītu Heartkiller!
Un Endy, mums katrai ir bijušas rozā brilles un katras kādreiz esam bijušas naivas! ;) Un, starp citu, visi mācās tikai un vienīgi no pieļautajām kļūdām!
Pārējām - nedod Dievs, ja jums tā sanāktu - iedur ar dunci mugurā!
Nosodīt mums ir viegli, bet saprast grūtāk!
Autorei - tas vīrietis nav tā vērts, lai Tu pārdzīvotu - turies!
01.05.2011 16:11 |

Reitings 211
Reģ: 30.10.2010

Tev citu puišu nav apkārtnē????????
|-)
01.05.2011 16:15 |

10 gadi
Reitings 115
Reģ: 25.11.2010
Es arī piekrītu Heartkiller!
Nu tiešām visas tik gudras, neviena nav naiva, kļūdas nepieļauj :D
Bet man prieks par jums, ka mākat saglabāt skaidru galvu, kaut esat neprātīgi iemīlējušās :-)
Vispār kā tā drīkst kaut ko otram likt :-O Un kas būtu, ja nebūtu izdzēsusies no draugiem? Pamestu? Tas nav nopietni!
01.05.2011 17:25 |

Reitings 12
paldies visiem,kas raksta...vienalga vai jūs mani nosodat vai nē!man ir svarīgas katra cilvēka domas jo no tā kopuma ko jūs rakstat var izlasīt daudz vajadzīgas informācijas!jā,tā patiešām ir ka no kļūdām jāmācās!
šodien saņēmu no viņa zvanu,kurā viņš atkal lūdza lai viņam piedodu-tas visu dara vēl sāpīgāku un sapratu vienu,viņš ir egoists kuram patīk darīt pāri citam cilvēkam!
01.05.2011 20:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Saja gadijuma ,man liekas ,viss loti sasteigts!Zel ,ka tu loti atri padevies visam ,ko velejas-pilnigi tads iespaids ,ka viss darits hipnozes iespaida.Vins redzeja ,ka tu esi loti padeviga-ar to ari "opera beidzas" :-(
Zel, atruma biezi kludamies!Viss vel var mainities |-) !Varbut vins nobijas no nopietnam attiecibam!?
01.05.2011 20:25 |

Reitings 12
cik cilvēku,tik domu gājienu un katrs jau visu uztver savādāk!!!
nezin kāpēc man liekas,ka viņš varētu atrāpot atpakaļ kad būs visu labi abdomājis...kā reaģēt tādā situācijā!
man šodien ļoti labs cilvēks uzdeva jautājumu-vai ar mani kāds nav izspēlējis ļaunu joku?mana atbilde,manā galvā ir nē,jo reāli nevienam neko ļaunu neesmu darījusi un ienaidnieku man arī nav!pie tam lai ar cilvēku izspēlētu tādu joku ir jābūt ļoti lielam iemeslam(vismaz es tā domāju)
par to sim karti jau vairāk bija domāts tas,ka mēs sāksim jaunu dzīvi un es saraušu visus sakarus kas man jelkad ir bijuši,jo viņš ir greizsirdīgs utt...bet tiešām,es rīkojos kā hipnozē,darīju visu ko viņš man lūdza,vai lika!
01.05.2011 22:57 |

Reitings 179
Reģ: 16.11.2009
Ir tādi cilvēki, kas "māk runāt" ar cilvēkiem. Var iestāstīt visu.
Mans tētis ir tāds. Pagājušā vasarā mamma viņa makā atrada maza puisēna bildīti blakus viņa paša bērnības bildei. Viņš iestāstīja, ka Rīgā fotosalonos tādu var pārtaisīt uz krāsainu un tas tajā krāsainajā bildē ir viņš un vispār sataisījās tāds apvainotais. Vēlāk mamma ar tēti aizbrauca ciemos, ieskatījos vēlreiz tajā bildītē, tā noteikti nebija vecās kopija, jo tur bija datums, sievietes roka ap bērnu :-(
Tajā pašā vasarā krāmējot pekeles mašīnā dzirdēju tēta sarunu, viņš bija iesēdies savējā mašīnā un laikam domāja, ka ārpusē nevar dzirdēt. Sarunā kādu uzrunāja par mīļumiņu, skatos caur logu mamma kko mājā dara un pa tel nerunā :-(
Paliku šausmīgi dusmīga, ātrāk taisījos uz savām mājām, tētis laikam saprata, ka dzirdēja un tad nu sastāstīja tādus pekstiņus, kāpēc tā esot runājis. Skaidrs, ka meloja. Ļoti sāpēja tāda mana tēta nodevība pret mums- ģimeni. Man tagad skaidrs, ka viņš var melot un sastāstīt nezin ko. Vēlāk arī atradu siko draugos ar mūsu uzvārdu un vēl manu tēti kopā bildē. Sīkais jau skolā iet. Es ceru, ka no ģimenes nevienam neienāks prātā meklēt draugos, kādu pēc uzvārda, jo es izlēmu neko neteikt, lai mammai un māsai nesāpētu tas. Pati jau būšu ar to samierinājusies un sāpi izsāpējusi.
Ar to gribēju teikt, ka ir cilvēki, kas tik patiesi iestāstīs ko vien vēlēsies. Es jau laikam būšu imūna pret tādiem, jo sarunas brīdī cenšos apdomāt visu un speru ārā ko domāju, nav ko ļaut sevi čakarēt (t)
01.05.2011 23:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Miilaa-paldies,ka padalijies sava stasta!! :-)
Ta ir tada tema-ari man kaut kur sapiga! (t) Lai ari es neesmu redzejusi sava pirma vira sievieti,tomer skaidri tagad zinu,ka vina tomer bija...Mes nekad nestridejamies,vienmer visu viens otram pateicam,vienmer visi domaja ,ka esam parauggimene!Ja nebutu mans Amerikas brauciens -tad ari pusi nezinatu...Viss iespajams dzivotu ,ka dzivojam...tada pasa gara! :-P
Es milu so cilveku vel tagad-izklausas divaini,bet ta ir !Milu vinu ,ka savu radinieku-tapat pardzivoju par vina neveiksmem,priecajos par labam lietam ,kas saistas ar vinu! :-)
02.05.2011 00:04 |

Reitings 12
meitenes,man liekas,ka katrai no mums iekšā ir stāsts kas līdzinās šim,neskatoties uz to,vai tas ir noticis tieši ar tevi,vai ar ģimenes locekli,vai arī ar draudzeni!šajos laikos ir jāpiesargājas ik uz soļa,jo cilvēki(it īpaši vīrieši)ir palikuši ļoti cietsirdīgi un nedomā,ka cilvēkam var arī sāpēt!
manā varintā viņam laikam likās ka esmu kā lelle,kuru paņem,paspēlējies un noliekot to atpakaļ uz plaukta no kura esi viņu paņēmis,viņa pat neko nesapratīs un nejutīs...tā arī ir tā lielākā sāpe-tas,ka apzinies ka otrajam cilvēkam pat nerūp tas vai tev sāp,vai ne!
šodien atkal visu dienu domāju,ja jau viņš zināja,ka tā notiks-kāpēc bija jāsaka ka ir samīlējies,ka nelaidīs vaļā...un vispār priekš kam viss šis cirks?
02.05.2011 00:56 |

Reitings 179
Mēs no Venēras, viņi no Marsa :-D
02.05.2011 12:22 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
miilaa-kas ir tās puķes tev bildē? man viņas ļoti patīk!
:D :)
02.05.2011 12:33 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
es tādu būtu aizmirsusi jau brīdi, kad lika izmest sim karti, profilu izdzēst.
02.05.2011 12:35 |

Reitings 179
Neesmu pārliecināta, bet varētu būt kosmejas :-)
02.05.2011 12:37 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
''viņš man lika izmest savu veco sim karti,kurā bija pilnīgi visi kontakti un lika ielikt jaunu nummuru,lika izdzēsties no draugiem'' LIKA?????????!!! šķiet ka esi ļoti naiva un uzvedies kā aitiņa ja kaut kāds vecis var likt tev ko darīt! :-D
laiks visu dziedē
02.05.2011 14:07 |

Reitings 17
Reģ: 29.01.2009
Šādas situācijas parasti mūs audzina, mēs kļūstam stiprākas un tādas kļūdas citreiz nepieļaujam. Vajadzēja Tevi no tā naivuma izārstēt - citreiz būsi prātīgāka.
Turies!
02.05.2011 14:24 |

Reitings 17
Reģ: 25.04.2011
Pec pieredzes - nevajag tiktie ar chali,kas tikko ir skiries,vai ir attiecibas ar citu.Tam cilvekam,vajag laiku,lai tiktu gala ar sevi,lai PATS tiktu vala no bijusa,nevis mekletu mierinajumu pie nakamas. Ir vajadzigs mugurkauls un ne tikai tapec,lai galva nekrit bikses ;-)
02.05.2011 14:41 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es viņu nosistu, ja viņš manu sim karti izmestu podā, godavārds, tajā mirklī arī viss aprautos, ja kontakti, ko es esmu vākusi n-tos gadus vnk nolaistos podā.

Konkrēts lohs tas džeks, bet nu tu arī esi naivuma kalngals, tādiem idiņiem jau uzreiz skaidrs, ka nevar ticet.
02.05.2011 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits