izrunaajiet to, vai uztaisi paarsteigumu.. nezinu,nodejo striptiizu un,vai piesien pie gultas, aizsien acis un liec lai vinjsh tev vnk ljaujaas...ja vinjsh peec taa pasaka,ka ies guleet un pagrieziis tev dibenu, tad tu droshi vari kravaat savas mantinjas un doties kaut kur jebkur! :D Nu tas ir taadaa gadiijumaa,ja ar to dzheku moraali viss ir kaartiibaa, ja vinju kkas traki nomaac, tad skaidrs ir,ka jaaizrunaajas un jaapagaida,kad atkal buus veelme miileeties! bet nu tas nav iisti normaali!
Ir daudz iemeslu kāpēc tā var notikt: pārāk liels nogurums pēc darba dienas, liels stress, varianu daudz. Domāju, ja jau dzīvojat kopā esat pietiekoši tuvi, lai spētu visu izrunāt :-)
Šausmas, cik ilgi kopā esat?
Es gaidu kad manējam pāries tā gribēšana 3 reiz dienā. Mēs gan tik pusgadu kopā, bet tas ir tāds aktīvais. Bet viņš arī pēc ilgāka laika nemainītos.
Un pat ja mainītos, manā skapī ir korsetes un citi labumi ja vajag. pati viņam sarkanus pūkainus roku dzelžus uzdāvināju. Man gan jālūdzās lai mani saslēdz,ja gribas ko asāku. :D pamainiet kaut ko. ja viņš ne, tad meiten, rīkojies tu!! lai veicas.
Es tādā situācija 100% domātu, ka viņam ir cita. Savādāku aizbildinājumu es šeit nevarētu saskatīt.
Manuprāt, nekas nespēj tiiiik ļoti cilvēku nogurdināt, lai nu tā pavisam nekādīgi negribētu mīlēties ar savu otru pusīti !!