aizej uz kādu profesionāļu veikalu, kur pārdodas nagu lakas un tad tu varēsi teikt "Kāpēc nav izgudrotas tikai ~10? no šitajām piecsimt krāsām grūti izvēlēties" :D
Man pavasarī velk uz pamanāmiem nagiem, neitrālās krāsas praktiski neizmantoju. Šobrīd man iecienītākā ir OPI Russian Navy Suede. Baaaigi patīk tas matētais, zamšīgais efekts :-)
Vēl šosezon man topā ir OPI That`s Hot! Pink, spilgta un sulīga rozā krāsa :-)
Pērku jau iepriekš minētajā Oniks Beta, Origo 3.stāvā :-) Maksāja, ja nemaldos, ap Ls 4.70. Tur ir dažādi toņi gan pavisam matētajām, gan zamšīgām ar spīdumiņiem :-)
KAĶi, jā! Izklausās jau jocīgi, nav viņi tik indīgi oranži, bet tādi gaiši/spilgti oranžīgi ar spīdumiņiem :)
Man bija grafiti nails, shopping night uztaisija, bija ļoti skaisti :) tagad domāju par Isadoras nagu laku :)
Es varbūt esmu jocīga, bet man cauru gadu ir neitrāla bēša nagu laka vai arī kāda no sarkanajiem/aveņu/rozā krāsu toņiem.Nedalu pavasara/rudens krāsas nagiem.
tak jau ka rozā! :D ja man pa zimu bija violetais topā, tad tagad zaļais un rozā. vecrozā krāsa nagiem vispār ir skaista, bet izteikti pavasarīgs man šķiet fuksiju tonis (l)