Rēzeknes Augstskola vai Daugavpils Universitāte ?

10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011

Labvakar, meitenes! :-)

Tā kā drīz man jāizvēlas augstskola, kurā studēt, tad vēl īsti nezinu, kur doties. Tāpēc jautāju meitenēm, kuras ir no Latgales puses un ir mācījušās, kādā no šīm skolām. Gribēju noskaidrot, vai viegli ir tik budžeta grupā, vispār liela konkurence uz tām vietām, kādām atzīmēm jābūt un tā, kā ar kopmītnēm, visu gribu zināt. :-D

P.S. Es vēlos studēt latviešu valodu un literatūru. :-)

Ceru uz atsaucību. (l)

30.04.2011 01:57 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Lasīju par augstskolu reitingiem un topu,pēdējā vietā bija Rēzeknes augstskola :-/
30.04.2011 03:08 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Mans brālēns mācījās vidusskolā Rēzeknē, viņš ar savu klasesbiedreni, protams, gribēja stāties Rīgā(un iestājās, viņš politologus pabeidza un viņa par ārstu mācās) ,pēdējā mācību gadā viņiem kaut ko pasniedza bijušais Rēzeknes augstskolas pasniedzējs un teica, ka nemaz nav tik viegli tikt utt. Viņi nolēma vnk prikola pēc aiziet izpildīt testu Rēzeknes augstskolā, viņi abi tika budžetā, jo testā viņiem bija vieni no augstākajiem punktiem(1.viņai un viņam laikam 3. vai 2.) :-D
30.04.2011 03:13 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Var jau svārstīties starp kāda priekšmeta skolotāju un sociālo pedagogu, tas ir tāpat kā nespēt izdomāt, vai gribi, piemēram, būt šuvēja vai ārste! he 8-)
30.04.2011 11:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)