Man ir dusmas uz sevi, un visvairāk uz savu draugu, kurš, bļin, māk pierunāt uz visādām negudrām lietām!
Es nekad iepriekš nebiju mīlējusies neizsargājoties, bet šis mani pierunāja mīlēties ar pārtraukto metodi. Nieka 3 reizītes . Pēc pirmās reizes skrēju dzert AK,jo man ir paniskas bailes palikt stāvoklī. Iedzēru 1 dienu pēc mēnešreižu pēdējās dienas. Tad nu nākamās man atnāca ar 2,5 nedēļu kavēšanos. šomēnes tas pats scenārijs! Pēdējās man bija 16.martā - un joprojām gaidu. Ceru,ka tas ir dēļ AK, bet nu.. tās sajūtas dīvainās liek man domāt,ka tik neesmu iekritusi.
Ko es ar to gribēju teikt - Pēc kara visi gudri, un tikai tad no kļūdām mācās. Es jau draugam pateicu - ja pukstēs par prezervatīvu lietošanu, varēs vilkt divus, vai arī gulēsim viens otram blakus kā vecs, laulāts pāris. Vsjo.
Visu sarežģī fakts ,ka es esmu UK,un man liekas ka te to abortu tik vienkārši veikt nav iespējams. Ja es gaidu bebiku, tad man tagad būs vēl jātērē milzu nauda lai brauktu uz Latviju un to lietu nodarītu.
Paldies,par uzmanību! :-D