Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nesaprotu tādu rīcību

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009

Esmu neapskaužamā situācijā.

Ar puisi nedzīvojam kopā,bet viņš uz mēnesi bija aizbraucis uz Krieviju komandējumā. Lai nepaliktu dzīvoklis nepieskatīts un tukšs, tad sarunāja,ka māsīca to pieskatīs. Es to nevarēju izdarīt,jo nebiju LV! Māsīca jau viņu bija viņu pabrīdinājusi,ka citreiz ar draugiem aizies uz viņa dzīvokli pasēdēt utt.,bet kārtība būšot. Pirms puisis aizbrauca uz Krieviju,bija pie k-vecākiem ciemos,kur arī bija šī māsīca ar saviem draugiem (ar vienu no viņas draugiem mans puisis "salecās" un izrādās,ka šis puisis arī pēc tam bijis mana puiša dzīvoklī,ko pieskatīja māsīca!).

Pēdējās dienās man puisis uzrakstīja,ka viss ir ok,pēc pāris dienām būšot mājās. Pagāja viena/divas dienas,ka ar puisi nesazinājos,sākās trobelis no māsīcas puses (cik saprotu viņa bijusi blakus,bet tas džeks ar ko mans puisis "salecās" ir drukājis skypā!). Sāka man visādas muļķības rakstīt, nepatiesus melus, apgalvojumus,bet ziniet-es visam noticēju,jo ar puisi pēdējās dienas nesazinājāmies,jo sakari bija traucēti..

Tagad,kad puisis atbraucis mājās,es viņam visu izstāstu - viņš vnk šokā,kā vispār šitā māsīca varēja rīkoties - dzīvoklis esot riktīgā bardakā, dators sachakarēts līdz pēdējam, man visādas briesmīgas muļķības sastāstītas par viņu...jo zinu,ka puisis pats to visu nav safabricējis un mazāk jau licis kādam citam to darīt!

Galvenais nesaprotu,kāpēc viņa pret mani tā,ja zina,ka es ar viņas brālēnu esmu kopā,parasti ir mūsu attiecības tikai atbalstījusi,bet tagad šitā izrīkojusies - gan pret mani,gan pret savu brālēnu...

Vnk nespēju vairs tādam cilvēkam skatīties acīs,kur nu vēl saglabāt labas attiecības pēc visa šitā...

Tagad puisis dusmīgs aizbrauca pie māsīcas uz māju,redzēs,kas un kā tur būs...

Vnk nesaprotu-kur cilvēks var tā pēkšņi izmainīties? :-O

29.04.2011 19:16 |

Reitings 544
Es laikam savu dzīvokli atļautu uzmanīt tikai mātei, pat ne draugam, jo viņš tādu miskasti sataisītu, ka nu tikai.

Labāk būtu tukšu atstājis un nebūtu salecies ne ar vienu, bet nu no otras puses - cilvēku īstais raksturs nāk ārā. Bet kāpēc tā bija jādara - arī nesaprotu :-|
29.04.2011 19:46 |

Reitings 5478
Zin,es pat teiktu,ka man tas viss izklausās pēc viņa māsīcas nodevības pret jums abiem! :-|
Bet tā jau parasti ir - kad draugi apkārt,iedzeršana,tusēšanās,tad viss vienalga,gribas kkādas stulbības izdarīt,nepadomājot par sekām (s)
Ja man kāds tuvs cilvēks būtu atstājis bardaku mājās,dators sachakarēts - es laikam ilgi to cilvēku negribētu redzēt!
Vismaz ceru,ka viņa tagad apzinās,ko ir sastrādājusi....
29.04.2011 19:57 |

Reitings 315
Reģ: 20.04.2011
iepliķē viņu :-P
29.04.2011 20:06 |

Reitings 4838
naža jaunkundze,tici man,es viņu ne tikai gribētu iepliķēt (e) (s)
29.04.2011 20:08 |

Reitings 23
Reģ: 02.05.2009
tad jau uz priekshu.. 8-)
es jau sen butu ar , ne tikai ieplikejusi,
(t) butu vinjai maciba.
29.04.2011 20:43 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Vārdi ir asāki par jebkuru nazi vai pliķi, es viņai uzrakstītu tā ka viņa dzīvot negribētu.Esmu jau šādu praksi piekopusi...
29.04.2011 20:50 |

Reitings 5119
Nu neko. Vairak vinai neko neuzticiet un nekontaktejaties, ja tik pretigi izrikojas.
30.04.2011 02:20 |

Reitings 4838
Puisis atbrauca un stāstīja,ka viņa teikusi,ka neko nezinot,kas pie datora bijis un kas visu rakstījis,lai gan mēs abi tam neticam!!!Kā var nezināt,ko draugi tajā brīdī dara?Muļķības...
Viņai tēvs pateicis - vairs nekādi draugi,lai vairs nebūtu viņu mājās un k-tēvs vispār ir dusmīgs un šokā,ka vēl kāds izlicies par viņu :-|
Katrā ziņā - viņai nodeva pamatīgu kāvienu..
Rīt es vēl aizbraukšu ar puisi kopā pie viņas,jo visi viņai pateica - viņa ir man parādā atvainošanos! :-)
KKādam cilvēcīgajam faktoram jau ir jābūt,bet vairs ar viņu nekāds kontakts nebūs un neko par mani un puisi nezināt..vairs arī mans puisis viņai nepalīdzēs no visādiem savārītajiem s***** izkļūt |-)
30.04.2011 02:28 |

10 gadi
Reitings 4593
Labi, ka viss ir beidzies tev un tavam puisim par labu! :-)
Kādas muļķības par tavu puisi tev sastāstīja?

Ja es būtu tavā vietā, no vienas puses priecātos par tādu notikumu, jo vismaz uzzināji kas par cilvēkiem viņi ir patiesībā! A tā vēl ilgi būtu kontaktējusies un naivi domājusi, ka baigi jaukie cilvēki!
30.04.2011 16:36 |

Reitings 36
Reģ: 26.04.2011
Lai viņa atbrauc un Tev atvainojas, nevis Tev vēl pēc atvainošanās jābrauc pakaļ.
Māsīca labi atpūtusies ;)
30.04.2011 16:42 |

Reitings 4838
Es šorīt arī pazvanīju puisim un pateicu,ka es nekur nebraukšu,tā paša iemesla pēc,ka nevis man ir jāatvainojas,bet viņai! (s)
Tik drusku dusmas arī uz puisi - vienā vārdā viņš saka,ka māsīca nezinot,kas visu tur rakstījis (neticu,ka nezina,jo viņas dēļ tikai kāds tika pie pc un dzīvoklī!), riebjas,ka viņš viņu tā aizstāv (kā jau radinieci),bet otrā vārdā saka-ka visi dabūs sodu!Ej nu saproti...dusmas!
30.04.2011 16:49 |

Reitings 36
Reģ: 26.04.2011
Protams,ka dusmas!
Bet kā var māsīca nezināt.
Dzivoklis bija jāpieskata viņai!
Kāda sakarā gar jūsu mantām vispār kāds tikai laists.?

Nepatīk man tādas situācijas.
30.04.2011 16:50 |

Reitings 544
Ledeniite_ - var jau arī būt, ka māsīca to nerakstīja, bet gan kāds draugs/draudzene pa pālim. Un ja arī tā būtu, tad tāpat māsīcai būtu jāuzņemas pilna atbildība, jo viņai tas kompis bija jāuzmana.
30.04.2011 16:51 |

Reitings 4838
Jā,māsīca teikusi,ka viņa tobrīd nebijusi pie pc,tāpēc nezinot,kas ko rakstījis.
Es puisim prasu-tu pats tici tam,ko viņa saka? Viņa vnk tavās acīs savu ādu glābj!Viņš saka - jā,es arī tam neticu. Protams,viņam ar māsīcu ir ļoti labas attiecības,tāpēc viņš vnk negrib pieņemt,ka viņa vainīga,lai gan saka,ka sodu saņems :-|
Jo tieši tā - viņai tika tas dzīvoklis uzticēts, tad arī viņai IR jāizkontrolē,ko kurš dara un kur ir!Tad kāda jēga,ka viņa vispār tur ir?Pat bez dzīvokļa pieskatīšanas viss būtu bijis labāk!
Vienā brīdī puisis man piekrīt,otrā - kko citu runā. Saprotu,ka nav viegli tā pret radiem,bet nu es nez,cilvēcīgajam faktoram jābūt!
30.04.2011 17:05 |

Reitings 57
Reģ: 24.04.2011
vispār dauzd šādu atgadījumu. tapēc labāk savus dzīvokļus nevienam neuzticēt.
01.05.2011 01:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits