Esmu neapskaužamā situācijā.
Ar puisi nedzīvojam kopā,bet viņš uz mēnesi bija aizbraucis uz Krieviju komandējumā. Lai nepaliktu dzīvoklis nepieskatīts un tukšs, tad sarunāja,ka māsīca to pieskatīs. Es to nevarēju izdarīt,jo nebiju LV! Māsīca jau viņu bija viņu pabrīdinājusi,ka citreiz ar draugiem aizies uz viņa dzīvokli pasēdēt utt.,bet kārtība būšot. Pirms puisis aizbrauca uz Krieviju,bija pie k-vecākiem ciemos,kur arī bija šī māsīca ar saviem draugiem (ar vienu no viņas draugiem mans puisis "salecās" un izrādās,ka šis puisis arī pēc tam bijis mana puiša dzīvoklī,ko pieskatīja māsīca!).
Pēdējās dienās man puisis uzrakstīja,ka viss ir ok,pēc pāris dienām būšot mājās. Pagāja viena/divas dienas,ka ar puisi nesazinājos,sākās trobelis no māsīcas puses (cik saprotu viņa bijusi blakus,bet tas džeks ar ko mans puisis "salecās" ir drukājis skypā!). Sāka man visādas muļķības rakstīt, nepatiesus melus, apgalvojumus,bet ziniet-es visam noticēju,jo ar puisi pēdējās dienas nesazinājāmies,jo sakari bija traucēti..
Tagad,kad puisis atbraucis mājās,es viņam visu izstāstu - viņš vnk šokā,kā vispār šitā māsīca varēja rīkoties - dzīvoklis esot riktīgā bardakā, dators sachakarēts līdz pēdējam, man visādas briesmīgas muļķības sastāstītas par viņu...jo zinu,ka puisis pats to visu nav safabricējis un mazāk jau licis kādam citam to darīt!
Galvenais nesaprotu,kāpēc viņa pret mani tā,ja zina,ka es ar viņas brālēnu esmu kopā,parasti ir mūsu attiecības tikai atbalstījusi,bet tagad šitā izrīkojusies - gan pret mani,gan pret savu brālēnu...
Vnk nespēju vairs tādam cilvēkam skatīties acīs,kur nu vēl saglabāt labas attiecības pēc visa šitā...
Tagad puisis dusmīgs aizbrauca pie māsīcas uz māju,redzēs,kas un kā tur būs...
Vnk nesaprotu-kur cilvēks var tā pēkšņi izmainīties? :-O