lūdzu paskaidrojiet man šito - kāpēc cilvēku vidū ir tāādi aizspriedumi un ķiķināšana mar rudu matu krāsu? tiešām nesaprotu un līdz šim tā arī neviens nav īsti spējis paskaidrot (t)
atvainojos - par, nevis mar :D
man šī krāsa ļoti patīk, kādreiz pati krāsoju, bet ar laiku sapratu, ka tumši piestāv labāk.
un vasarasraibumi... ahh... (l)
hmm, nezinu patiesībā un neesmu arī nekad dzirdējusi nevienu tādu riktīgu viedokli par to.
man rudi mati uzreiz saistās ar vasarraibumiem un neizteiksmīgiem cilvēkiem, jo tikai tādus gadījies satikt, bet es netiktu, ka man viņi nepatīk.
zinu vairākus puišus, kuriem tiešām ļoti nepatīk rudas meitenes.
Es piekrītu tam viedoklim par to, ka tādēļ, ka atšķirīgi. Sabiedrībā bieži vien ir noraidoša negatīva attieksme pret citādāko.
Vēl, manuprāt, gaišās ādas, skropstu, uzacu dēļ ne reti attiecīgie cilvēki izskatās neveselīgi.
Via, man ir dabīgi rudi mati un par mani gan baigi skolā smējušies, jo vēl brilles nesāju, bet parasti tas ir mazajās klasītēs, jo tad sīkem vienalga par ko ņirgt :)
man harijs liekas sausmigi neglits :D
nezinu vai tas ir aizspriedums par to rižumu, vnk domāju, ka izsmej tāpēc, ka atšķiras no standarta... nu klasē jau parasti uz visu pūli viens rižiks pagadās :D