Varu tikai pateikt ka ir tā vērts. 20.augustā taisīju pie Lūkina, bija tīri spontāni, jo tad bija vasaras atlaide, un fiksi pieteicos uz pārbaudi, -7 dioptrijas, vēl astigmātisms ar -6 bet radzene bieza bieza, ka šo operāciju pat 3reiz varētu veikt. Visi bija ļoti laipni un visu labi izskaidroja. Vienīgais acīmredzot tīklenē bija kaut kāda problēma, norīkoja uz vēlvienu kabinetu, kur sapilināja acis lai zīlītes ir cik lielas vien iespējams, un mocīja mani gandrīz stundu.. spīdina spožu gaismu acīs un ar zaļu lāzeri kas šauj acī lāpa bojājumus, un visu laiku tikai neiecietīgā balsī lika man sēdēt un nekustēties, un acis neraustīt utt. un pēc tam vēl stulbi pajautāja, vai man tiešām saulenes nav līdzi.. kad es cilvēks bez brillēm pusakls. nu tā daļa nemaz nepatika. Otra daļa. Iedod izdzert nelielu devu Nortusīna, jūs nomierināt nedaudz, aizved uz istabiņu, kur noliekat brilles un sagatavojaties, plus māsiņa iepilina anestēziju acīs. uzliek cepurīti matiem un ved uz operāciju zāli. nogulda uz galda, un abas acis pa vienai apstrādā. protams tas gaišais lāzers ir nedaudz nepatīkams, plus vēl tas kā tur visu griež un ko tik ne.. bet tas ātri beidzas, ap minūti katrai acij procedūras :D un tad acis turot pamatā ciet tevi aizved atpakaļ uz istabu. 2 stundas ir jāpaguļ, tad iet pie ārsta kas pārbauda redzi. nav viegli, jo kad anestēzija iziet tad sāka šausmīgi kost un nepatīkami justies, bet nu ko padarīsi, un acis dikti jūtīgas vēl. pēc daktera apskates, jūs nodod savācējam, jo paši mājās nevarat doties, mani savāca mamma un ar mašīnu aizveda mājās, visu laiku turēju acis ciet gandrīz, jo teica ka 6 h jābūt ciet. un galvenais atcerēties neberzēt, vislabāk visu laiku saulesbrilles acīm priekšā, nelīst pie putekļiem un dūmiem, uzmanīties no nelabām sitācijām. Pie lūkina acu apkope pēc tam ir par brīvu, man gan nav sanācis tikt uz pēcoperācijas vizītēm, jo nedzīvoju LV pietiekoši. Bet jūtos tā it kā dzīve no jauna sākusies. tie kas ko tādu nav piedzīvojuši nevar to saprast.