Piektdiena, 29. IV

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009

Labs rīts, mīļās! (l)

Tā kā jau pāri septiņiem un vēl nav izveidota beztēma, tad man tas gods šoreiz un atkal. 8-)

Ceru, ka labi gulējāt un mostaties ar skaistu un pozitīvām emocijām piesātinātu noskaņojumu, jo es negulēju vispār. (s) Pus nakti lasīju par Keitu un Viljamu, un tad kaut kā tiku gan līdz princim Filipam, gan līdz princeses Karolīnas atvasēm... (s) :-D Varētu tā naivi cerēt, ka vismaz sapnī man kaut kas karalisks rādīsies! (l) :-P

Lai visām jauka, saulaina, silta un smaidiem bagāta diena! (l) :-P

P.S. Ir vēl kāda, kas tiiiiik ļoti vēlas redzēt Keitas kleitu? :-P :-D Mani traki moka ziņkāre! (l)

29.04.2011 10:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Piparene-man tiesi tadas pasas domas par nagiem-man laikam ari nepiestav-tapec nevelos :-P ,nevaru atlauties...nespeju iedomaties ,ka varetu uzvilkt cimdus uz tiem,kad jaliek parseji utt! :-O
29.04.2011 11:32 |

Reitings 853
nu man atkal ir tā, ka nagi aug gari un ir stipri, bet nav laika iet reizi nedēļā uz klasisko manikīru, vai pašai ar nagu lakām ķēpāties. vieglāk ir uzlikt smukus francīšus reizi 3-4 nedēļās, un aizmirst par nagu lakošanu.
29.04.2011 11:32 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Labrīt!

Sēžu ar kafiju pie kompja. Šorīt pie kafijas piena vietā ir saldējums (l) Manējais aizbrauca uz skolu.

Vajadzētu ieiet dušā un ķerties pie skolas darbiem, bet nu TĀDS slinkums...

Buros pa internetu un nevaru saprast, kur lai uztaisu saviem nagiem profilaksi Rīgā :-/
29.04.2011 11:37 |

Reitings 1534
Es tiešām neatceros, kad pēdējoreiz tā sadzēros. Fui, pašai kauns par sevi.
Vakar vakarā ar labāko draugu bijām uz Toru. Viņa meitene neesot gribējusi to skatīties, bet viņš - ļoti, ļoti. Jā. Standartiņā pasēdējām, paēdām vakariņas un uz filmu. Parasti šādās dienās pēc filmas visi pa mājām, bet šoreiz abiem astes gaisā - ejam iedzert! Pasēdējām vienā bārā, otrā bārā, un piebeidzām ar Melno Kaķi. Lielākais karuselis sākās, kad izkāpu no takša. Bet mīļotais mājās gaidīja un bija ļoti saprotošs :-D
Tagad sēžu ar sāpošu galvu un kārtējo Evian pudeli. Varbūt iziet paskriet, lai nebūtu izmocīta?

Ak, jā. Paskatījos somā - tur mazs gabaliņš vakardienas. Abi sēdējām bārā un rakstījām viens otram pastkartes. "Tu esi meitene - kino"
Vien jācer, ka es viņam nebūšu kādu ūdeni salējusi. Mīļi.
29.04.2011 11:37 |

10 gadi
Reitings 1063
Labrīt meitenes!
Es šonakt gulēju vissliktāk no visām reizēm, kad gulēju slikti. :D Myrgi bija šausmīgi, vissvairak besī,ka tajos sapņu tulkos nevar atrast to ko vajag un pat nosapņoto visu atcerēties nevar. Atceros tikai,ka mana otra vecmamma bija ragana un ieradās uz kādām svinībām mūs visus noindēt,sevišķi jau mani un tad sākās foršākais, visādi murgi un tad mūs kautkāds vecis ar zāģi pārzāģēja visus, bet mēs itkā dzīvi palikām, tikai ar traumām,tad mēs bēgām no viņiem, slēpāmie,s bet viņi bija visu vareni, beigās kautkas tur ar kautko apprecējās, kāds palika pagrabā ieslēgts, mēs pārējie tikai nolūkojāmies no debesīm.. Biedē tas,ka par to cilvēku zāģēšanu nesen jau bij viens sapnis. Ko tas pie velna varētu nozīmēt?
29.04.2011 11:38 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
Man nepatīk ne tās kāzas un ne gēla nagi :D bet tā kā dzīvot nemaisa - man vienalga :)
Jo priekš manis gadsimta karaliskās pasakainās kāzas būs manējās :-P

vēl 2 dienas un uz darbu..esmu noilgojusies pēc tā :D
29.04.2011 11:38 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Visas kāzas droši vien neskatīšos, bet pa kādu brīdi vajadzētu uzslēgt attiecīgo kanālu - man ar to kleitu gribas redzēt :-)
29.04.2011 11:39 |

Reitings 6324
Labrīt!
Man šodien super īsā darba diena - tikai 4h līdz 12.00. Jūs kamēr vērosiet kāzas, es skatīsos Tronu :-D
Man ļoti patīk Keitas saderināšanās gredzenes, bet Pats Viljams man ne tuvu nešķiet pievilcīgs - tāds tipisks brits.
Keita izskatās vecāka, nekā viņa ir. Un gaume viņai ir uzlabota, jo tagad redz atrodas karaliskajā ģimenē. Man tas viss liekas bišku par daudz.
Kāzas ir forši, bet nu viņi jau nespēs kārtīgi izbaudīt dēļ tās visas uzpūstās ažiotāžas. Pasarg Dievs Princis prec ne karaliskas dzimtas sievieti.
Bet nu kleitu gan gribu redzēt :-P
29.04.2011 11:39 |

Reitings 3216
Emanuelle - par cimdiem taisnība.
Un man būtu kauns pacientu priekšā ar tādiem nagiem :)
mums vienreiz bija sūdzība, ka pie pacienta redz aizbrauca 2 blondīnes un vēl iesmaržojušās :D :D
29.04.2011 11:40 |

Reitings 16208
Pakaln-man vel kiniete pasutija to S izmeru-uzvilkt uz manas lielas rokas-neiespejami!!!Tantuks jau nepacietiba saka "urkskinat"-nevareja sagaidit ,kad liksu beigas to parseju!-kas ,es cimdus nemakot uzvilkt!! :-D Te jau vispar ar tiem cimdiem traki-pec likuma ,visu laiku jalieto!!! (t) Atceros vecos laikus Latvija!! :-P
29.04.2011 11:45 |

Reitings 3216
mums gan tagad krīze skārusi, un diennakts laikā tikai 5 pārus ļauj izlietot, bet nu mēs to neņemam vērā.
:-)
29.04.2011 11:48 |

Reitings 16208
Pakaln-iedomajies!Man vienmer ir bijusi isi apgriezti nagi un bez nagu lakas !Ari kazas-atceros ,ka nonemu nost to nagu laku,jo nenormali trauceja-tikko sasniedzu majas!! :-D Ta laikam ir ,ka pierasts bez ,un likas ,pilnigi traucejosi! :-O
29.04.2011 11:55 |

Reitings 4718
Labrīt :-)

Esmu darbā un ir besis par to, ka protams EDS neiet ne pa dienu, ne pa nakti :-/

Cerams, ka pa TV3 play rādīs 10:00 tās kāzas :-) gribu redzēt, kā tur viss izskatās un vēl vakarā jāskatās būs tas seriāls.

Esmu saķērusi iesnas un balss ar katru minūti ar vien vairāk krīt ciet. :-/

Burvīgu visām šo piektdienu (l)
29.04.2011 12:04 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Labrīt :)

Es dzeru kafiju darbā :) Tagad esmu atkarīga no kafijas ar šokolādes pienu (l)

Kāzas gribētu redzēt,bet man nespīd,jo esmu darbā :) Bet nekas,jauks notikums-vismaz kautkas pozitīvs.Jo ir jau apnikuši tie terorakti,zemestrīces,cunami un citas traģēdijas :)

Vakar ielādēju un noskatijos jau to filmu William&Kate. Nu no filmas viedokļa-nekas īpašs,bet stāsts un doma jau jauka :)

Gulēju diezgan labi,ceru pa brīvdienām atpūsties kārtīgāk :) Mna palūdza rīt arī pastrādāt,bet laikam atteikšu-gribas atpūtu :)
29.04.2011 12:28 |

Reitings 6324
Oi, man gan rīt jāstrādā, bet nebūs tik traki kā parasti, jo šodien būs forša diena - beidzot tikšu uz tirgu sapirkt salātus un zaļumus, un tad jau taps vasarīgi salātiņi (l)
29.04.2011 12:32 |

Reitings 2279
Labrīt! :D Šodien mani ir pārņēmusi dīvaina vēlme! :D Visu to runu par un ap karaliskajām kāzām iespaidā man pēkšņi neprātīgi sagribējās pašai savas kāzas.. :D :D Kādi risinājumi??? Laikam jau būs vienkārši kārtējo reizi jāsamierinās, ka es nevaru dabūt visu, ko pēkšņi gribu! :D

Vispār man šorīt ir tik pozitīva noskaņa - uz darbu atbraucu stundu ātrāk, mierā un klusumā pastrādāju un izdarīju visu, ko biju uzņēmusies - pašai milzīgs prieks par to! :) Vēl šodien darbā svinamdiena, tad nu pa dienu nekāda lielā strādāšana nebūs - tāda riktīga piektdiena! :)

Reitings 1565
Sveiki!
Jūtos vēl joprojām slikti, bet vakar vakarā saņēmos sākt dzīvo no jauna, jau neskaitāmo reizi. Vakardiena bija briesmīga, tik daudz raudājusi sen nebiju. No sākuma draugam aizsūtīju īsziņu, šis neatbildēja. Tad zvanīja draudzene, jo vajadzēja visu noskaidrot. Viņš pateica, ka jā vajag tikties, bet šonedēļ tas tiešām nebūs, viņš grib, lai ciešu un skrienu viņam pakaļ. Tad nu es izraudājos saņēmos un izdomāju, ka tā tiešām ir beigas, jo es netaisos sēdēt un gaidīt, kad viņš izdomās salabt. Es sāku jaunu dzīvi bez viņa. Tad nu redzēs, kā būs.

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Labrīt! (l)
Vakar vakarā pirmo reizi iemēģināju roku ķirbju biezzupas gatavošanā, sanāca lieliska. Nezinu, kā būtu sanācis, ja visu būtu darījusi, kā teikts receptē, jo es tā nemaz neprotu :) Šovakar ar draugu brauksim pie manas mammas, pagatavošu šo zupu arī viņai. Cosmo meiteņu iespaidā šovakar esmu izplānojusi uzcept arī burkānkūku (l)
Karaliskās kāzas interesē, bet nesaprotu, kāpēc arī LV ir tāda ažiotāža ap tām.

Šorīt pie brokastu galda mums ar draugu izvērtās diskusija par to, kāpēc suņi groza galvu, kad brīnās! Tā arī pie loģiskas atbildes nenonācām :D
29.04.2011 12:35 |

Reitings 6324
Karstvīn, Tev tur traki, jūtu līdz. :-(
Galvenais ir saņemt sevi rokās un nedomāt par viņu un kā būtu bijis. Ja viņš par vēlu attapsies, ka Tevi zaudējis, pats vainīgs!
Jums tas viss no maza kašķa vai tur jau bija kaut kas dziļāks?
29.04.2011 12:36 |

Reitings 57
Reģ: 24.04.2011
čaviņš jums. ai man šis rīts iesākās nejauki. man pazuda kaķis. viņš tikai otro reizi laukā gāja. un viņš nekur nav. bet ir viena labā ziņa.man uz skolu jāiet tikai 10itos, tapēc tā pa mierīgo iegāju dušā, izmazgāju matus un iztaisnoju. ši diena vispār tāda piepildīta rādās. ceru, ka kāzām rādīs kautkad arī atkārtojumu. šorīt izlasīju, ka islāmisti draudējuši kāzas izjaukt. ērmoti palika. bet nu tad redzēs.
vakarā uz klubiņu.
29.04.2011 12:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits